This version of the page http://2plus2.ua/mest-prirody (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-01-03. The original page over time could change.
Помста природи дивитись онлайн
Помста природи
Повні епізоди на 1+1 video

Поширити в соціальних мережах:

Навіщо і чому нам мстить природа? Який збиток від стихії, як людям вдається пережити катаклізми? Про це та про багато іншого зі світу природних аномалій ви дізнаєтесь із циклу передач "Помста природи".

Ми живемо в епоху природних катаклізмів. Лісові пожежі, посухи й повені, надзвичайно жорстокі зими й неймовірна спека влітку, землетруси, цунамі, виверження вулканів - здається, природа вирішила помститися за недбале ставлення до себе і показати людству, хто насправді править світом.

На 2+2 проект власного виробництва "Помста природи" - яскрава відео розповідь про стихійні лиха, які виникають внаслідок гіперактивної техногенної діяльності людства. У кожному випуску ми покажемо, які удари щотижня природа завдає цивілізації, який збиток підраховує людство, як людям вдається пережити катаклізми і врятуватися від розгніваної стихії, і як ці шокуючі події впливають на людські долі. Складемо рейтинг найбільш потужних і загадкових природних катастроф, які пам'ятає людство.

Останні епізоди
Всі випуски на 1+1 video
Найкраще відео
Всі відео на 1+1 video
Проекти
Всі проекти
понеділок - п'ятниця
17
15
Загублений світ Повні епізоди на 1+1 video
понеділок - четвер
20
30
Ментівські війни. Київ Повні епізоди на 1+1 video
понеділок - четвер
20
30
Ментівські війни. Одеса Повні епізоди на 1+1 video
субота, 14 жовтня
20
20
Гвардія-2 Повні епізоди на 1+1 video
понеділок – четвер
21
10
Кістки
Гвардія Повні епізоди на 1+1 video
Дивитись більше
Рекомендуємо
Дивись повні епізоди на 1+1 video
Загублений світ
Ментівські війни. Київ
Гвардія
Профутбол
UFC