Ганна Шевчик

Редактор ТГ «Максимум» Філії НТКУ “Харківська регіональна дирекція”

Народилася і виросла в Харкові

Свою журналістську діяльність Ганна Шевчик почала в 2003 році (навчаючись ще в школі), працювала на посаді журналіста і фотокореспондента в газеті “Злочин і покарання” ЦГЗ УМВС в Харківській області.

Вищу освіту отримала в ХНУ ім. В.Н. Каразіна, на філологічному факультеті, відділенні журналістики та в Національному юридичному університет ім. Ярослава Мудрого на судово-прокурорському факультеті.

З 2006 року стала телевізійним журналістом програми “Ранковий максимум” ХОДТРК, з 2008 року редактором власних телевізійних сюжетів “За кермом”, “02 інформує” та “Циркові сувеніри”.

Саме журналістський досвід та хист, відкрили для Ганни можливість спробувати себе в громадсько-політичному напрямку ТБ. Як кореспондент Ганна була залучена до прямих трансляцій на президентських виборах, політичних дебатах, прямих ефірах, де придбала нові натхнення та досвід.

Для першого Національного каналу Ганна Шевчик готувала, програму “Слово Регіонів”. Де абсолютно всебічно та обєктивно висловила суспільно-політичне життя Харківського регіону.

В 2011 році Ганна, спробувала себе як ведуча телемостів Всеукраїнського масштабу. Як завжди до цієї роботи Ганна підійшла з великим ентузіазмом там відповідальністю. Завдяки природній харизмі та неймовірним ораторським здібностям, ведучій вдалося сконцентрувати увагу не тільки учасників ефіру , але й глядачів. Чимало актуальних тем було порушено і розібрано.

У тому ж році і до кінця 2014 Ганна стає ведучою та редактором программи “Про Закон”. Їй вдається залучити до ефіру чисельну кількість фахівців системи правозахисту і максимально ставити перед ними і вирішувати загальні питання українського суспільства.

Ганна Шевчик стала одним із головних ініціаторів, започаткування гуманітарної акції для переселенців зі Сходу України та АРК Крим.

З початку 2015 року і до теперішнього часу робить свій авторський проет «За кермом». Пріорітетними напрямами программи є попередження ДТП за участю всіх учасників дорожнього руху, формування поваги до виконнання ПДД. А також родзинкою програми є історичні та цікаві факти, що повязані з автомобілями.

У вільний від роботи час Ганна малює та вишиває хрестиком. А головними цінностями в житті вважає родину та друзів.


  Ведучі