This version of the page http://www.uapp.org/seminars.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-30. The original page over time could change.
Семінари, тренінги / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Семінари, тренінги

  • 28 грудня 2017П’ятиденний тренінг: “Нові розслідувачі: школа для регіональних журналістів”

    ГО “Інститут розвитку регіональної преси – ІРРП” запрошує молодих журналістів, які хочуть зробити або роблять перші кроки в жанрі журналістських розслідувань, на п’ятиденний тренінг: “Нові розслідувачі: школа для регіональних журналістів” (у рамках компоненту з розвитку журналістських розслідувань проекту “Антикорупційна ініціатива ЄС”).


    Докладнiше
  • 28 грудня 201720-й щорічний семінар із заглиблення в науку для журналістів оголошує про 10 стипендій

    Університет з висвітлення морської та екологічної тематик, що при Інституті Меткальфа на Род Айленді, оголосив про початок прийому заявок на свій 20-й щорічний семінар із заглиблення в науку для журналістів. 


    Докладнiше
  • 22 грудня 2017Медіашкола децентралізації для регіональних журналістів (Київ, Дніпро)

    Академія української преси за сприяння Програми «U-LEAD з Європою», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Шведським агентством з питань міжнародного співробітництва і розвитку (Sida), проводить масштабний всеукраїнський проект за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України. Проект спрямований на підвищення якості фахового висвітлення реформи децентралізації в Україні.


    Докладнiше
  • 15 грудня 201721 грудня круглий стіл: Чи надавали громадянам у 2017 році українські медіа якісну інформацію?

    21 грудня – круглий стіл, презентація та публічне обговорення результатів моніторингів українських ЗМІ. Організаьтори: ГО «Детектор медіа», Інститут демократії ім. П. Орлика, ІМІ.


    Докладнiше
  • 8 грудня 2017ІМІ та Репортери без кордонів запрошують журналістів та редакторів на тренінги з цифрової безпеки

    Інститут масової інформації та Репортери без кордонів запрошують українських журналістів та редакторів на дводенні тренінги з цифрової безпеки. Тренінги пройдуть у Києві на вихідних 16-17 і 23-24 грудня.


    Докладнiше
  • 8 грудня 2017В Одесі відбудеться тренінг з циклу «Журналістські розслідування: регіональний вимір»

    Миколаївський Центр журналістських розслідувань запрошує на тренінг «Журналістські розслідування: регіональний вимір». Заявки на участь приймаються до 14 грудня 2017 року. 


    Докладнiше
  • 1 грудня 2017Тренінг «Журналістські розслідування корупції та зловживань у діяльності комунальних підприємств»

    ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП), за підтримки Данського агентства з міжнародного розвитку (DANIDA), запрошує журналістів усіх видів ЗМІ на тренінг «Журналістські розслідування корупції та зловживань у діяльності комунальних підприємств». Заявки приймають до 8 грудня 2017 року, 12:00. 


    Докладнiше
  • 10 листопада 2017Тренінг для журналістів «Про бюджет доступно і зрозуміло»

    Громадська організація Центр «Доброчин» запрошує журналістів місцевих, районних та регіональних ЗМІ, незалежних блогерів Чернігівської області до участі у тренінгу на тему “Про бюджет доступно і зрозуміло».


    Докладнiше
  • 10 листопада 2017Семінар “Журналіст, дій! Що не так з українськими медіа та як з тим боротись?” (Харків)

    12 листопада в приміщенні Хаб социальной активности «Студия 42» відбудеться семінар “Журналіст, дій! Що не так з українськими медіа та як з тим боротись?”, який буде організовано за ініціативи ГО “Харківський правозахисний альянс”.


    Докладнiше
  • 11 грудня 2014«Медсанбат» объявляет набор на второй тренинг для журналистов

    Однодневный курс «Медсанбата» рассчитан на журналистов, фотографов и операторов, которые работают в зоне боевых действий.

    Тренинг пройдет в Киеве, в поликлинике Главного военно-клинического госпиталя (вход со стороны ул. Госпитальной, крайний слева вход в здание поликлиники, второй этаж) в ВЫХОДНОЙ ДЕНЬ – воскресенье, 14 декабря с 11:00 до 17:00.


    Докладнiше
  • 3 вересня 2014До 1 жовтня можна подати анкету для участі в тренінгу «Менеджмент та маркетинг газет»

    МБФ «Академія Української Преси»  за підтримки Міністерства закордонних справ ФРН оголошує набір видавців, редакторів та топ-менеджерів друкованих видань для участі в тренінгу «Менеджмент та маркетинг газет», який відбудеться 10-13 жовтня 2014 р. 


    Докладнiше
  • 4 липня 2014Стартовал летний курс для будущих журналистов в IMS

    Сегодня главные редактора Forbes, Корреспондента и АиФ выступают в роли учителей, рассказывают о журналистике и делятся собственным богатым опытом в медиа. И все это - специально для студентов летнего курса IMS.

     


    Докладнiше