This version of the page http://iom.org.ua/ua/tender-UA1-2017-099 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-28. The original page over time could change.
Інструкція з попереднього кваліфікаційного відбору оновлена.Тендер на постачання та доставку ІТ обладнання та програмного забезпечення для Державної прикордонної служби України (UA1-2017-099) | МОМ в Україні
English | Українська
Міжнародна організація з міграціїї
Агентство ООН з питань міграції
Міграція для загального блага

Про нас

Інструкція з попереднього кваліфікаційного відбору оновлена.Тендер на постачання та доставку ІТ обладнання та програмного забезпечення для Державної прикордонної служби України (UA1-2017-099)

Тема: Інструкція з попереднього кваліфікаційного відбору оновлена.Тендер на постачання та доставку ІТ обладнання та програмного забезпечення для Державної прикордонної служби України (UA1-2017-099)
Опубліковано: 15.02.2017
Стан: закрите
Дата завершення: 
27.02.2017

Міжнародна організація з міграції (МОМ) - це міжурядова організація, заснована у 1951 році, яка дотримується принципу, що гуманна та впорядкована міграція є благом як для мігрантів, так і для суспільства.

У рамках проекту Підтримка управління міграцією та притулком в Україні, Комісія з оцінки та порівняння пропозицій Представництва МОМ в Україні запрошує зацікавлені сторони (далі – Заявників) надати свої прекваліфікаційні документи та прийняти участь у тендері на постачання та доставку ІТ обладнання та програмного забезпечення для Державної прикордонної служби України (далі – Товари), що складаються з наступних типів обладнання: сервери, мережеві комутатори та роутери, персональні комп‘ютери з повносторінковими оптичними сканерами документів, багатофункціональні лазерні пристрої, сканери відбитків пальців, фотообладнання, програмне забезпечення та навчальні курси для ІТ персоналу.

 

Інструкція з попереднього кваліфікаційного відбору (прекваліфікації), а також короткий опис змісту кожного лоту можна завантажити тут до 17:00 години за східноєвропейським часом, 27 лютого 2017.

Інформаційний бюлетень №1

Інформаційний бюлетень №3

Інформаційний бюлетень №4

Інформаційний бюлетень №5

Інформаційний бюлетень №6

Необхідні додатки можна завантажити за посиланнями:

Додаток 1 – Супровідний лист

Додаток 2 – Форма прекваліфікації учасника

Додаток 3 – Перелік виконаних подібних проектів

Додаток 3А

Додаток 4 – Перелік технічних тренінгів, пройдених технічним персоналом

Додаток 5 – Інформаційний листок постачальника

Додаток 6 – Форма відгуку клієнта

 

Кінцевий срок подання всіх прекваліфікаційних заявок та необхідних супровідних документів встановлено на 17:00 годину за східноєвропейським часом, 1 березня 2017.

 

Комісія з оцінки та порівняння пропозицій

Представництва МОМ в Україні

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ
Політика прозорості

 

 

 

Публікації