This version of the page http://www.plategka.com/bronirovanie-otelei/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-27. The original page over time could change.
Бронювання готелів - Оплата
Телефон для довідок
(044) 377-57-57

пн.-пт. с 09.00 до 19.00
сб.-нд. с 10.00 до 17.00

Компанія "ПИЛОТ" пропонує зручний сервіс по пошуку і онлайн-бронюванню готелів по всьому світу. Система дозволяє миттєво перевірити доступність номерів, одразу ж їх забронювати і оплатити. Обравши місто розміщення і заповнивши поля форми пошуку готелів, Ви отримуєте список доступних для бронювання номерів в готелях цього міста. Список міститиме ціни готелів, їх рейтинг і послуги, які вони пропонують. Можна замовити зазначений номер і наступним кроком його оплатити online платіжною карткою Visa або Mastercard.

Форма Онлайн Бронювання Готелів

Online-сервіс для бронювання готелів представлений компанією Pilot.

Бронюйте готелі по всьому світу за допомогою сервісу Plategka.com

Комфортну подорож у будь-яку країну неможливо здійснити без вибору оптимального готелю, який буде відповідати всім Вашим вимогам і побажанням.

Plategka.com - це інформативний і простий у використанні сервіс, який допоможе Вам зорієнтуватися в курортному відпочинку або здійснити ділову поїздку. Тут Ви зможете оперативно забронювати готель за прийнятними цінами з урахуванням різних варіантів розміщення по всьому світу.

Скориставшись послугами нашого сервісу, Ви зрозумієте, яким комфортним може бути відпочинок або ділова поїздка.

Дорогі користувачі, не забувайте, що Plategka.com відкриває багато можливостей для платежів онлайн - до Вашої уваги доступно багато інших послуг! Наприклад, також швидко і легко Ви можете:

  • оплатити комунальні послуги;
  • поповнити рахунок роумінг оператора;
  • перевести гроші з картки на картку;
  • заплатити за дитячий садок;
  • купити квитки на поїзд;
  • купити авіа квиток онлайн;
  • купити квитки на автобус та багато іншого.

Plategka.com - Ваш надійний путівник по готелям усього світу!