This version of the page http://liof.org/corevalue-2017/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-24. The original page over time could change.
CoreValue приєднується до Lviv Outsourcing Forum Tour – Lviv Outsourcing Forum 2017

CoreValue приєднується до Lviv Outsourcing Forum Tour

CoreValue Ukraine – американська технологічна компанія з центральним офісом в Нью-Джерсі, що займається розробкою і тестуванням програмного забезпечення та наданням технічних консультацій для медичної, фармацевтичної, медійної та фінансової індустрій відкриє двері свого львівського офісу для всіх бажаючих відвідувачів Lviv Outsourcing Forum 2017.

 

 

CoreValue заснована в 2004 році в Нью-Джерсі. Історія CoreValue в Україні розпочалася з відкриття першого розробницького центру у Львові. Сьогодні компанія налічує близько 350 фахівців у 9 розробницьких центрах в Україні (Вінниця, Черкаси, Київ, Львів, Хмельницький, Луцьк, Івано-Франківськ, Полтава) та Польщі (Wrocław).

В січні 2017 CoreValue ввійшла в Топ50 найбільших ІТ компаній України та до п’ятірки найбільших ІТ компаній Львова.
 q
В 2017 компанія здобула статус Registered Salesforce® Partner та Microsoft® Gold Certified Partner.
 q
  q
CoreValue надає розробницькі та консультаційні послуги з впровадження хмарних CRM-систем включно з розробкою мобільних рішень, а також впровадження інфраструктурних сервісів у напрямках Data Science, Data Management, Database Services, Quality Assurance .
 q
Кращі американські традиції з українським акцентом Ви зможете побачити у Львові на наступний день після конференції!
 q
Нагадуємо, що приєднатись до Lviv Outsourcing Forum Tour можна лише при купівлі квитка на конференцію – http://liof.org/#pricing
Дізнатися більше про LIOF 2017