Нове у рекламі жіночих прокладок: сині плями замінили на червоні

Bodyform став першим в Британії брендом, який почав показувати жіночі прокладки в телерекламі з червоними, а не синіми плямами.

Про це повідомляє сайт ВВС.
Компанія-виробник Essity заявила, що хоче виступити проти табу, яке асоціюється з менструацією.
Відповідно до проведеного фірмою дослідження, 74% людей хотіли б бачити більш чесну подачу цього явища в рекламі.

Рекламна кампанія Bodyform зі слоганом #bloodnormal (кров – це нормально) показує приймаючу душ жінку, по стегну якої стікає кров, а також чоловіка, який купує прокладки.

Раніше виробники прокладок використовували рідину синього кольору, щоб продемонструвати, наскільки добре їх продукт вбирає вологу.
Нову рекламну кампанію в цілому прийняли добре, користувачі соцмереж висловили схвалення.

“Дуже вражена рекламою #periodsarenormal (менструація – це нормально) прокладок Bodyform. Я вперше побачила, як на прокладку ллють червону рідину”, – написала користувач “Твіттера” Найла.

“ДАААА, маркетингова кампанія, яка, як я думаю, може змінити сформований стереотип щасливих жінок в білих брюках з йогуртом в руках під час менструації. Спасибі Bodyform”, – пише користувач “Твіттера” Софі Уівер.

Компанія Essity, яка виробляє прокладки Bodyform, хоче боротися зі стигмою, досі існуючою щодо менструації.
Представник Essity Таня Грубна сказала: “Нам здається, як у випадку з будь-якими табуйованими предметами, чим більше люди їх бачать, тим спокійніше вони будуть до них ставитися”.

Напишіть коментар Cancel reply