This version of the page http://zno.osvita.ua/master/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-21. The original page over time could change.
Тести ЗНО онлайн в магістратуру з права - пробне ЗНО – сайт ЗНО – Освіта.UA
  • ЗНО-онлайн
  • Osvita.ua
Тести ЗНО онлайн Тести ЗНО онлайн в магістратуру з права - пробне ЗНО
Тест правничої компетенції (ТЗНПК)
Тест з права
Англійська мова
Французька мова
Німецька мова

У розділі розміщені тести зовнішнього незалежного оцінювання, що складалися вступниками до магістратури з права. До переліку включені тести із загальної навчальної правничої компетенції, тести з права та іноземних мов (англійської, французької, німецької).

Спосіб виконання всіх тестових завдань у запропонованих на цьому сайті тестах максимально наближений до реальних тестів, а форма надання відповіді відповідає виду, що пропонується вступникам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання тестових завдань кожного тесту надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат у тестових та рейтингових балах, також визначається час витрачений на виконання тесту.

Для кожного предмету ви можете відкрити повний список всіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн ви зможете отримати правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.

Для отримання додаткової інформації про зовнішнє незалежне оцінювання до магістратури з права ви можете скористатись розділом «ЗНО в магістратуру» на сайті Освіта.ua.



Підпишись на групу «Абітурієнт»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Абітурієнт

Дякую,
не показуйте мені це!