This version of the page http://vn.20minut.ua/Zdorovya (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-18. The original page over time could change.
Здоров'я - 20 хвилин Вінниця

Здоров'я

А ви знали, що голуби можуть бути небезпечними?

Допоможіть побороти рак 30-річній вінничанці Юлії. У жінки маленька дитина

Близькі Юлії Власової просять про допомогу. Жінка долає онкологічне захворювання. На жаль, для лікування у родини немає грошей.

У Вінниці збиратимуть кошти для Дар’ї Паламарчук. У дівчини хворе серце

Вінничанка Дар’ї Паламарчук потребує операції на серці. Її друзі організовують благодійний вечір. Кошти, які на ньому зберуть...

Понад 20 тисяч вінничан скористалися програмою «Доступні ліки»

З 1 квітня в Україні діє програма «Доступні ліки». Неї нині скористалося понад 20 тисяч мешканців міста.

З грудня діагностичний центр працюватиме навіть по вихідних

Вінницький Міський лікувально-діагностичний центр подовжив графік роботи. У суботу Центр працює з 9:00 до 18:00. А з грудня...

play_circle_filled «Персональний кабінет пацієнтів». Вже 53 тисячі вінничан користуються

Результати своїх аналізів та інші висновки лікарів. Все це та ще багато чого цікавого про своє здоров’я можна дізнатися не виходячи з дому.

play_circle_filled З нового року вінничанам видаватимуть антидепресанти безкоштовно

Пігулки від депресії уже з 1 січня 2018 року можна буде отримати безкоштовно або з незначною доплатою. Їх внесли в програму «Доступні ліки».

play_circle_filled Епідемії грипу немає. Але вінничанин вже підхопив парагрип і ще троє - аденовірус

Минулого тижня захворюваність грип зросла на 1,3% в порівнянні із попереднім тижнем. Але епідемії немає.

photo_camera Через «їдючу» сіль на тротуарах вінничанка сварить комунальників

Авторка звернення Руслана Кравченко скаржиться на комунальників, які щедро посипають сіллю та хімікатами вулиці міста. Навіть тоді, коли немає снігу та ожеледі. Жінка подала петицію, щоб звернули увагу на проблему. На її думку, через сіль буде «екологічне лихо».

photo_camera Через Вінницю проїхала вантажівка з гігантським вантажем. Всі її бачили, але порушення не помітили

У Тернопільській області Служба автомобільних доріг спільно з Укртрансбезпекою та поліцією зафіксувала кричуще нехтування законом. Там було затримано автомобіль MAN, вантаж якого утричі більший допустимої норми. Ця вантажівка проїжджала і через Вінницю.

photo_camera play_circle_filled Дві смужки чи одна? Сьогодні і завтра можна зробити експрес-тест на ВІЛ-інфекцію

До дня боротьби зі СНІДом вінницькі лікарі організували безкоштовну перевірку на ВІЛ-інфекцію для населення. Читайте у матеріалі, куди підходити перевірятися

10 причин відвідати новий салон краси «Mon Ami» на Келецькій (Новини компаній)

Для багатьох з нас виглядати бездоганно — одна з основних цілей у житті. Для цього ми «перебираємо» різноманітні салони, поки не знайдемо свій, той, який буде до душі. Саме для таких людей ми відкрили у Вінниці салон краси «Mon Ami», який працює за принципом індивідуального обслуговування та творчого підходу до кожної послуги. Зібрали десять головних причин, чому вам варто завітати до нас.

По той бік дверей лікарні Ющенка: Фрау Гітлер, матрац, еротика і...

Про лікарню Ющенка чули багато вінничан. Дехто тут прогулювався парком, або за направленням робив обстеження у лікаря. Але у закритій "зоні психів" бували одиниці простих людей.  Ми вирішили показати життя в психлікарні...Від побаченого іноді волосся стає дибки.

Як медичне страхування працівників може оздоровити ваш бізнес (Новини компаній)

Можна підняти працівнику зарплату на сто гривень в місяць, а можна забезпечити його за ці ж гроші безкоштовним і якісним медичним сервісом. Що більше підніме рівень лояльності? Відповідь очевидна. У страхової компанії «Країна», яка працює уже 23 роки, є гарна пропозиція для компаній, що піклуються про своїх співробітників і цінують їх відданість.  

photo_camera Таймлайн: Історія лікарні Пирогова за кілька хвилин (ІНТЕРАКТИВ)

На відкритті лікарні Пирогова її майбутній перший головний лікар застудився і помер. Пізніше його прізвищем назвали вулицю, яку було видно з вікна. Цьогоріч лікарні виповнилось 100 років.

Свіжий випуск

№ від 13 грудня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up