This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-kabmin/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-18. The original page over time could change.
Кабмін — новини України та світу - Укрінформ

Кабмін

18 грудня

Переважна більшість кандидатів у держчиновники прийшли за зарплатами

Приблизно половина з тих, хто претендував на посади у нові директорати  та фахівців з питань реформ, мали недостатній рівень кваліфікації та знань для цієї роботи.

Саєнко розповів про підготовку нового регламенту уряду

Якщо Кабінет міністрів України найближчим часом ухвалить новий регламент уряду, це дозволить набраним на роботу в нові директорати фахівцям з питань реформ працювати у 2018 році ефективніше.

15 грудня

Пенсію за січень українці отримають у грудні

Кабінет міністрів ухвалив та оприлюднив постанову, відповідно до якої виплату пенсій за січень 2018 українцям здійснять в грудні 2017 року.

Гройсман у понеділок збирає уряд

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у понеділок, 18 грудня, проведе засідання Кабінету міністрів.

Уряд спростив видачу спецдозволів на водокористування

На засіданні уряду 13 грудня було ухвалено ряд змін з питань видачі дозволів на спеціальне водокористування  щодо спрощення порядку оформлення права на здійснення спеціального водокористування.

14 грудня

Кабмін удосконалив механізм відбору інвестиційних проектів

Кабінет міністрів України 13 грудня 2017 року ухвалив рішення, яке дозволить удосконалити порядок відбору та проведення державної експертизи інвестиційних проектів.

13 грудня

Медреформа: уряд розширив перелік ліків до 427

Кабінет Міністрів на своєму засіданні у середу проголосував за дві постанови, що передбачають забезпечення українців медичними препаратами наступного року. 

Уряд затвердив структуру Держбюро розслідувань

Кабінет Міністрів підтримав проект розпорядження, яким затвердив структуру Державного бюро розслідувань (ДБР). 

Качинський анонсував глибокі зміни в польському уряді

Зміни в уряді нового прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького мають відбутися в січні, і вони будуть доволі глибокими.

Уряд розпочинає відбір міжнародних партнерів для управління ГТС

Кабінет міністрів України розпочинає процедуру відбору міжнародних партнерів для спільного управління українською газотранспортною системою.

Кабмін замінив у Наглядовій раді Нафтогазу Гриценка на Кудрицького

Кабінет міністрів України змінив у складі Наглядової ради "Нафтогазу" главу "Укрсиббанку" Олександра Гриценка на Володимира Кудрицького.

Уряд уповноважив Нищука на підписання Євроконвенції про спільне кіно

Кабінет Міністрів підтримав проект розпорядження Президента про уповноваження міністра культури Євгена Нищука на підписання Європейської конвенції про спільне кінематографічне виробництво (переглянутої).

Кабмін затвердив програму відновлення миру на Сході України

Кабінет міністр України затвердив проект  Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України.

Нафтогаз матиме незалежну професійну наглядову раду - Гройсман

Уряд вирішить у середу питання щодо затвердження повноцінної наглядової ради Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

Уряд передасть РНБО пропозиції щодо підвищення пенсій військовим

Уряд напрацював та у середу  передасть свої пропозиції щодо підвищення пенсій військовим пенсіонерам на розгляд Ради національні безпеки та оборони.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2017 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-