This version of the page http://s-kupe.com/uk/mebli-na-zamovlennia (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-16. The original page over time could change.
Меблі на замовлення Київ, вбудовані меблі, якісно , ціни доступні

+38 (044) 599-18-76

+38 (097) 52-600-40

+38 (044) 599-18-76

+38 (097) 52-600-40

s-kupe.com

shkaf2000@gmail.com

Замовити дзвінок

Пн-Пт: з 09:00 до 19:00

Сб-Нд: з 09:00 до 19:00

Розрахуватишафу купе

Меблі на замовлення-основні переваги

 

Виготовлення меблів на замовлення пріоритет нашої компанії, яка працює на столичному ринку вже 17 років. За такий тривалий період нами були створені тисячі гарнітурів, які довгі роки радують наших клієнтів. У нас Ви можете замовити меблі, вбудовану та корпусні, кухонні гарнітури, офісні меблі, розсувні перегородки.

Вбудований або корпусних шафа купе найпопулярніший тип меблів, який найчастіше замовляють в нашій компанії. Щоб замовити меблі під замовлення, для початку визначтеся: який тип шафи Вам потрібен, вбудований або повнорозмірний. Вбудована шафа купе варто вибрати, якщо в приміщенні є ніша, стіни якого будуть виконувати функцію корпусу меблів. Перевага такого шафи в його низької вартості, за рахунок економії матеріалів. Вбудовані меблі на замовлення часто встановлюється на кухню, для економії простору, до того ж, вбудована техніка може бути встановлена ​​в такі шафи.

Повнорозмірні шафи купе встановлюються у всіх інших випадках, коли немає відповідної функціональної ніші. Шафа купе може бути прямим або кутовим - останній варіант затребуваний в невеликих кімнатах, оскільки дозволяє максимально використовувати порожній простір.

Вибір дизайнута конфігурації меблів на замовлення

Щоб вибрати меблі на замовлення недорого, потрібно визначити для себе колір і марку ДСП, з якого будуть виконані корпус і полиці шафи. Наші дизайнери обов'язково допоможуть Вам консультацією та порадою, підкажуть, який матеріал більше підходить саме для Вашого проекту.

Вибір меблів на замовлення дозволяє створити її за індивідуальними розмірами, з урахуванням незвичайної планування. Важливий критерій вибору шафи на замовлення тип розсувної системи. Ми пропонуємо сталеву систему Komandor і алюмінієву систему Raumplus, в широкому асортименті різновидів і квітів. Шафа купе з алюмінієвою системою обійдеться трохи дорожче, але цей тип системи відрізняється підвищеною надійністю.

Можливість купити меблі на замовлення в Києві недорого в нашій компанії можлива за рахунок того, що ми не утримуємо дороге торгове представництво і офіс, оренда якого також обходиться дорого. Ми і є виробники! Зниження вартості меблів в нашій компанії відбувається також за рахунок закупівлі матеріалів безпосередньо, у перевірених виробників.

Індивідуальні меблі на замовлення оформляється нами відповідно до побажань клієнтів - Ви самі вибираєте варіант виконання фасадів шаф. Це може бути як бюджетний ДСП, так і дзеркало або скло, декороване малюнками.

Якщо Вас цікавить меблі на замовлення в Києві, розрахувати її приблизну вартість можна на нашому сайті, за допомогою онлайн калькулятора. Зв'яжіться з нами, щоб задати питання: 599-18-76, 097 52-600-40.

У нас Ви завжди можете замовити виготовлення меблів в Києві, в якій будуть враховані всі Ваші побажання. При цьому ціна таких меблів залишається доступною.

+38 (097) 526-00-40
Замовити дзвінок

Викликати замірника

Оцініть наш сервіс

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(5 - 1 голос)

Поділитися в соц мережах