This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-16. The original page over time could change.
Конфедерація будівельників України
(044) 200 04 52

Новини

12 грудня 2017

ТЕНДЕНЦІЇ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ ТА ПРОГНОЗИ НА 2018

У 2017 році на фінансовому ринку спостерігалося пожвавлення кредитування. Суттєво збільшилася видача кредитів як фізичним, так і юридичним особам. У корпоративному сегменті найвищу активність виявили держбанки, що видавали кредити здебільшого стратегічним підприємствам, та іноземні фінустанови, які кредитували компанії з іноземними інвестиціями.

11 грудня 2017

ЗІРКИ КОНФЕДЕРАЦІЇ!

Цього року Конфедерація будівельників України вперше проводить для членів КБУ неймовірний різдвяний івент – ЗІРКИ КОНФЕДЕРАЦІЇ, який покликаний підняти статус активних представників галузі, що на сьогодні є особливо важливим.

6 грудня 2017

ВІТАЄМО НОВИХ УЧАСНИКІВ ПРОВІДНОГО БУДІВЕЛЬНОГО ОБ'ЄДНАННЯ!

Шостого грудня в Мінрегіоні відбулось засідання Ради директорів Конфедерації будівельників України.

1 грудня 2017

КОНФЕДЕРАЦІЯ ТА ПІДРЯДНИКИ КОРЕЇ ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ

Сьогодні, першого грудня, Конфедерація будівельників України та Міжнародна асоціація підрядників Кореї уклали Меморандум про порозуміння.

30 листопада 2017

ВІТАЄМО ЧЛЕНА РАДИ ДИРЕКТОРІВ КБУ КОМПАНІЮ «ІНТЕРГАЛ-БУД» З ВИЗНАННЯМ!

Конфедерація будівельників України об’єднує лідерів будівельної галузі України! Член Ради директорів компанія Інтергал-Буд отримала визнання, ставши «Девелопером року - 2017» за версією премії в сфері нерухомості Східної Європи та Азії EEА PROJECT AWARDS 2017.

29 листопада 2017

УНИКНУТИ НЕМОЖЛИВО – МОЖЛИВО БОРОТИСЯ

Під таким девізом 29 листопада в медіа-залі КБУ пройшов перший податковий сніданок Фронт-офісу КБУ.

24 листопада 2017

СТРАХУВАННЯ У БУДІВНИЦТВІ

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України знову повертається до розгляду питання щодо страхування відповідальності архітекторів, проектувальників та інших виконавців робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури.

24 листопада 2017

PR-СНІДАНКИ В КОНФЕДЕРАЦІЇ

Відповідальні особи за PR-комунікації компаній - членів Конфедерації будівельників України, щомісяця обговорюватимуть комунікаційну стратегію щодо формування позитивного іміджу своєї компанії в рамках проектів, ініціатив, заходів Конфедерації.

22 листопада 2017

ПЛАН ЗАХОДІВ ДЕРЖАВНОГО КОНТРОЛЮ НА 2018 РІК.

Державна регуляторна служба України своїм наказом від 16 листопада 2017 року № 139 затвердила План комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік.

21 листопада 2017

ПРОВІДНІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГАЛУЗІ ПІДПИСАЛИ БАГАТОСТОРОННІЙ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Меморандум про співробітництво щодо розроблення та реалізації концепції публічного управління у галузі будівництва» сьогодні підписали Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, ГО «Разом проти корупції, ГО Офіс ефективного регулювання(BRDO), Міжнародна організація з розвитку права (IDLO) - Пакет законодавчих ініціатив IDLO, Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ, Конфедерація будівельників України, Будівельна Палата України, Національна Спілка Архітекторів України - НСАУ, Інститут архітектури, урбаністики та регіоналістики НСАУ, Державне підприємство «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст Діпромісто імені Ю.М. Білоконя», Державний науково-дослідний проектний інститут цивільного будівництва ДП УКРНДПІЦИВІЛЬБУД.

20 листопада 2017

МЕХАНІЗМИ ЗАХИСТУ ПРАВ ІНВЕСТОРІВ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ ДОВГОБУДІВ

Важливо, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України розпочало власну розробку моделі забезпечення належного контролю за дотриманням прав інвесторів впродовж всього будівництва та введення в експлуатацію, виведення довгобудів із категорії проблемних об’єктів. В рамках цієї проблематики на круглому столі «Боротьба з довгобудами: як захистити права інвесторів у будівництві?» обговорили законодавче врегулювання та розроблення відповідного законопроекту

.

15 листопада 2017

ALTERNATIVE ENERGY WEEK - ТИЖДЕНЬ АЛЬТЕРНАТИВНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ

За підтримки Конфедерації будівельників України 20-23 листопада 2017 року у Києві (БЦ «Парус», вул. Мечникова, 2) відбудеться Тиждень альтернативної енергетики - Alternative Energy Week

14 листопада 2017

Забудовник «ОМОКС» передав 17 квартир військовослужбовцям

17 квартир передано членом Ради директорів Конфедерації будівельників України компанією «ОМОКС» до Фонду підтримки національної безпеки України.

14 листопада 2017

НОВІ ЧАСИ УКРАЇНСЬКОГО ЦЕМЕНТУ

2018 рік несе чимало викликів для українського цементу – це і посилення конкуренції на ринку, робота над створенням умов ведення бізнесу, а також відповідного контролю якості. Останнє - хвилює найбільше.

13 листопада 2017

ЯКА КОРИСТЬ У ВЗАЄМОДІЇ ВЛАДИ, СУСПІЛЬСТВА ТА БІЗНЕСУ?

На сьогодні в Україні активно впроваджується реформа децентралізації. Наприкінці жовтня відбулися перші вибори в об’єднаних територіальних громадах.

9 листопада 2017

ЕФЕКТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ РЕСУРСІВ

Державна політика у сфері енергоефективності будівель, основні напрями підвищення енергоефективності житлових та громадських будівель, розвиток відновлювальної енергетики – стали ключовими питаннями під час публічного діалогу: «Енергоефективність та відновлювальна енергетика – запорука енергетичного та економічного розквіту України», який відбувся 8 листопада в рамках VIІ Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо – 2017».

9 листопада 2017

УВАГА! ВІДБІР ЖИТЛОВИХ ОБ'ЄКТІВ ЗА ПРОГРАМОЮ "ДОСТУПНЕ ЖИТЛО"

Звертаємо увагу! Мінрегіон продовжив до 20 листопада 2017 року прийом заявок від представників будівельних компаній та організацій на участь у програмі "Надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла". На фінансування програми доступного житла у бюджеті передбачено 30 млн гривень.

8 листопада 2017

З ТУРБОТОЮ ПРО МАЛЮКІВ ТА ВАГІТНИХ ЖІНОК!

Заради щасливого майбутнього вагітних жінок та малюків з усіх куточків України, заради їх щасливої усмішки, заради добра з турботою працюють члени Конфедерації будівельників України.

8 листопада 2017

НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ З УПРАВЛІННЯ БУДІВЕЛЬНИМИ ПРОЕКТАМИ

16-17 листопада в конгрес-холі «Космополіт» (Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6) за інформаційної підтримки Конфедерації будівельників України відбудеться Національний форум з управління будівельними проектами.

7 листопада 2017

АНОНСУЄМО ЧЕРГОВЕ ПУБЛІЧНЕ ОБГОВОРЕННЯ: ЗАХИСТИТИ МАЙНОВІ ПРАВА ОСІБ, ЩО ПРИДБАВАЮТЬ КВАРТИРИ В НЕДОБУДОВАНИХ ОБ’ЄКТАХ, - ЯК?!

6 листопада 2017

ПЕРЕМОЖЦІ CP AWARDS 2017

На церемонії нагородження Національної Премії в галузі нерухомості CP AWARDS 2017 представники журі, серед яких і члени Ради директорів Конфедерації будівельників України компанії «ТММ» та «Будхаус», а також - компаній-партнерів оголосили переможців і вручили нагороди.

2 листопада 2017

ОФІЦІЙНІ ДАНІ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ. ЯК ОТРИМАТИ?

Переважна більшість членів Конфедерації будівельників України це організації з активною соціальною позицією. Участь в реалізації соціальних проектів, будівництво важливих проектів – це нагальна потреба компаній, які стоять на шляху активного розвитку.

2 листопада 2017

БУДІВЕЛЬНИХ КОМПАНІЙ ПОЗБАЛЯТИМУТЬ ЛІЦЕНЗІЙ ЗА НЕЯКІСНЕ ВИКОНАННЯ РОБІТ НА ДОНЕЧЧИНІ

Наразі планується створити за поданням від ВЦА і місцевих органів влади «чорний шорт-лист» будівельних компаній, які працюють в Донецькій області.

1 листопада 2017

Новий номер інформаційного дайджесту «Stage»!

Головна тема - підсумки «Премії IBUILD-2017».

1 листопада 2017

ТАЙМ-ЛІДЕР: КОМПАНІЯ «ІНТЕРГАЛ-БУД» ПЕРЕКОНАНА, ЩО ВІДКРИТІСТЬ ТА ПРОЗОРІСТЬ РИНКУ – ВАЖЛИВИЙ КРОК ДО УТВЕРДЖЕННЯ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ

Стратегічним завданням члена Ради директорів КБУ компанії Інтергал-Буд є будівництво житлових комплексів із розвинутою інфраструктурою: дитячі садки, зони відпочинку, магазини та інше.

1 листопада 2017

Україна піднялась на 105 позицій у рейтингу «Doing Business-2018» за індикатором «Отримання дозволу на будівництво»

Сподіваємося, що будівельні компанії вже зовсім скоро відчують результат підвищення позиції України у рейтингу Світового банку «Doing Business». Адже ми – в ТОП-50 країн за показником «Отримання дозволів на будівництво»!

31 жовтня 2017

СУЧАСНИЙ СТАН ПЕРВИННОГО РИНКУ ЖИТЛА ТА ПЕРЕДБАЧЕННЯ НА 2018 РІК

Деякі аналітики стверджують, що за перше півріччя 2017-го було здано в експлуатацію втричі більше нового житла, ніж за аналогічний період 2016-го. При цьому спостерігається невеликий попит на житло, що в подальшому може спровокувати можливе зниження цін у 2018 році.

27 жовтня 2017

В УКРАЇНІ ВІДКРИЛИ ПЕРШИЙ БУТИК ЦЕГЛИ!

Двадцять шостого жовтня у Києві відбулося відкриття першого спеціалізованого бутика цегли, у якому взяли участь Віце-президент КБУ Іван Салій та виконавчий директор Конфедерації Віталій Грусевич. Захід зібрав також провідних будівельників, архітекторів та виробників будівельних матеріалів.

27 жовтня 2017

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ДБН

Двадцять шостого жовтня 2017 року відбулося обговорення важливих для галузі проектів ДБН.

27 жовтня 2017

РАДА ДИРЕКТОРІВ КОНФЕДЕРАЦІЇ БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ!

Другого листопада 2017 року у приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9 (4 поверх, Велика зала) о 14-00 год відбудеться розширене засідання Ради директорів Конфедерації будівельників України.

25 жовтня 2017

Очікувані законодавчі зміни у будівельній галузі

Які законодавчі зміни працюють за і проти розвитку будівельного бізнесу? Які нововведення чекають інвесторів щодо захисту їх прав?

24 жовтня 2017

ЛАУРЕАТИ CP AWARDS 2017 БУДУТЬ ОГОЛОШЕНІ 27 ЖОВТНЯ!

За інформаційної підтримки Конфедерації будівельників України 27 жовтня 2017 року готелі Premier Palace Hotel (Київ) відбудеться урочисте нагородження лауреатів Національної Премії в галузі нерухомості CP AWARDS та Гала-вечеря! Організатор Премії - видання «Commercial Property».

9 жовтня 2017

ПОДІЇ ПРЕМІЇ IBUILD ВИСВІТЛЮВАТИМУТЬ ПРОВІДНІ ТЕЛЕКАНАЛИ, ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛИ ТА ПРЕСА

Лічені дні залишилися до церемонії нагородження головної будівельної премії - ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ БУДІВЕЛЬНОЇ ПРЕМІЇ IBUILD!

3 жовтня 2017

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ГОЛОСУВАННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ БУДІВЕЛЬНОЇ ПРЕМІЇ IBUILD

Триває онлайн-голосування за номінантів V Всеукраїнської будівельної Премії Ibuild.

17 жовтня 2017

СВЯТКОВА ПРОГРАМА ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ ПРЕМІЇ IBUILD ПОДАРУВАЛА НЕЗАБУТНІ ВРАЖЕННЯ НА ВЕСЬ РІК

Нагородження V ПРЕМІЇ IBUILD, звичайно, не обійшлося без яскравого концерту!

16 жовтня 2017

ЛАУРЕАТИ ГОЛОВНОЇ БУДІВЕЛЬНОЇ ПРЕМІЇ КРАЇНИ - IBUILD!

Церемонія нагородження щорічної будівельної Премії IBUILD, що відбулася 13 жовтня 2017 року у КВЦ «Парковий», об’єднала та згуртувала понад 300 представників будівельної галузі України.

16 жовтня 2017

НА ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ ПРЕМІЇ IBUILD ВРУЧИЛИ ДЕРЖАВНІ НАГОРОДИ!

Під час церемонії нагородження IBUILD (13 жовтня) відзначили і переможців державного конкурсу на кращі будинки та споруди 2016 року.

6 жовтня 2017

ЕКСПЕРТИ ВИЗНАЧИЛИ, ЯКИХ ЗМІН ПОТРЕБУЮТЬ ДЕРЖАВНІ БУДІВЕЛЬНІ НОРМИ

5 жовтня у медіа-залі КБУ відбулося обговорення у форматі 5 o`clock технічних завдань щодо розроблення нових проектів на заміну ДБН В.2.2-17:2006 «Доступність будинків і споруд для маломобільних груп населення» та ДБН В.2.3-7- 2010 «Споруди транспорту.Метрополітени».

2 жовтня 2017

Вітаємо зі святом людей, які майбутнє перетворюють на сучасність! Архітектори, з професійним днем вас!

1 жовтня 2017

ВІТАЄМО З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ!

29 вересня 2017

ПОШУКИ ІНВЕСТОРА ДЛЯ МАСШТАБНОГО ПРОЕКТУ

До Конфедерації будівельників України надійшла інформація від КП «Міське капітальне будівництво» щодо пошуку інвесторів з метою здійснення в м. Одеса житлової та громадської забудови. Підприємство розпочало реалізацію проекту, який передбачає проектування, будівництво, експлуатацію та обслуговування багатоквартирних житлових будинків, супутніх об’єктів на земельній ділянці загальною площею 30,0 га, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Інглезі, 13-Г.

29 вересня 2017

БОРОТЬБА З «МАФАМИ», УВАГА ВЕЛОСИПЕДИСТАМ ТА НОВІ РОЗРАХУНКИ З ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМ ОСВІТЛЕННЯ У ПРОЕКТАХ ДЕРЖАВНИХ БУДІВЕЛЬНИХ НОРМ

28 вересня 2017 року у медійній залі КБУ відбувся круглий стіл у форматі 5 o`clock, в рамках якого представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, профільних інститутів-розробників, Конфедерації будівельників України та експерти обговорили останні редакції двох проектів ДБН.

28 вересня 2017

А ЩО Ж РОБИТИ УКРАЇНІ ЗІ ЩЕДРИМ ХРУЩОВСЬКИМ СПАДКОМ? ОНОВЛЮВАТИ ЧИ ПОЗБАВЛЯТИСЯ ЇХ?

Щодо вирішення цієї проблематики експерти Конфедерації будівельників України прокоментували незалежному інтернет-виданню "Українська правда.

28 вересня 2017

МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ ТА ВИСТАВКА СТАЛОЇ ЕНЕРГЕТИКИ SEF-2017 KYIV

09-11 жовтня 2017 р. у КВЦ «Парковий» (м. Київ, Паркова дорога, 16a) за інформаційної підтримки Конфедерації будівельників України відбудеться 9-й Міжнародний Форум та Виставка Сталої Енергетики SEF-2017 KYIV.

26 вересня 2017

КБУ ПОСИЛЮЄ СПІВПРАЦЮ З РЕСПУБЛІКОЮ БІЛОРУСЬ

Конфедерація будівельників України та Білоруська спілка будівельників розглянули питання активного співробітництва на діловій зустрічі.

25 вересня 2017

ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ЗНОВУ ОБ’ЄДНАВ БУДІВЕЛЬНИКІВ

Чемпіонат України з футболу серед будівельників – 2017, що проходив 23-24 вересня за підтримки Конфедерації будівельників України, об'єднав любителів та професіоналів!

25 вересня 2017

У ПАРЛАМЕНТІ ЗАРЕЄСТРОВАЛИ ЗАКОНОПРОЕКТ, РОЗРОБЛЕНИЙ ЗА ІНІЦІАТИВОЮ КБУ

Експерти Конфедерації будівельників України увійшли до авторського складу з розробки проекту Закону України щодо захисту прав інвесторів, які придбали житло в об’єктах незавершеного будівництва.

25 вересня 2017

ПОРЯДОК ПОГОДЖЕННЯ ВІДХИЛЕНЬ ВІД ДБН ДОСТУПНИЙ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України опублікувало для обговорення проект наказу «Про затвердження Порядку розгляду в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України звернень щодо відхилень від будівельних норм, що забезпечують дотримання встановлених вимог до будівель і споруд у спосіб, не передбачений будівельними нормами».

22 вересня 2017

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ «БУДИНОК МОЄЇ МРІЇ» ОТРИМАЛИ ПОДАРУНКИ!

За майстерність та старання Конфедерація будівельників України вручила всім учасникам конкурсу «Будинок моєї мрії» творчі подарунки! Крім дипломів та призів на малюків чекала зустріч з казковими добрими тролями - Розочкою та Цвітаном! Разом з ними діти будували, веселилися, гралися та навіть захищали світ.

21 вересня 2017

ВИРІШЕННЯ ЖИТЛОВИХ ПИТАНЬ БІЖЕНЦІВ І ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Кількість біженців та внутрішньо переміщених осіб в державах-членах Ради Європи складає понад 2,5 млн, а в Україні майже 1,5 мільйонів.

20 вересня 2017

ТЕНДЕР НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГ З ВЛАШТУВАННЯ МОНОЛІТНИХ КОНСТРУКЦІЙ!

Член Ради директорів КБУ ТОВ фірма «Астарта-Київ» відповідно до інвестиційної програми на 2017 рік проводить тендер на будівництво елеватора потужністю 100 000 т на території ТОВ АФ «ім. Довженка» (c. Яреськи, Полтавської обл.).

19 вересня 2017

БУДІВЕЛЬНИКИ ОЧІКУЮТЬ АКТИВНИХ ВИХІДНИХ!!!

Завітайте і Ви на Чемпіонат України серед будівельників 2017!

19 вересня 2017

ЧЕКАЄМО НАШИХ МАЛЕНЬКИХ ДРУЗІВ – УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ «БУДИНОК МОЄЇ МРІЇ», НА СВЯТКОВЕ ВРУЧЕННЯ ПРИЗІВ!

Скільки неперевершених дитячих малюнків ми отримали на конкурс «Будинок моєї мрії»! Фантастичні, космічні, королівські, фруктові та навіть енергоефективні!

18 вересня 2017

ДОЛУЧИТИСЯ ДО ФОРМУВАННЯ ДБН МОЖЕ КОЖЕН

Мінрегіон, розробники будівельних норм, а також Конфедерація будівельників України закликають усю експертну громадськість, активістів та бізнес долучитися до обговорення змін у державних будівельних нормах.

15 вересня 2017

НАЙВАЖЛИВІШЕ У НОВОМУ СЕЗОНІ 5 O`CLOCK!

Сесія стратегічного проектування з розвитку будівельної галузі у форматі 5 o`clock об’єднала представників влади, бізнесу, громадськості та незалежних експертів в медіа-залі КБУ 14 вересня 2017 року.

13 вересня 2017

РЕЄСТРАЦІЯ НА II КОНФЕРЕНЦІЮ «КОРПОРАТИВНА БЕЗПЕКА»

18 жовтня 2017 року о 09.30 год. у готелі Hilton Kyiv (м. Київ, бульв. Тараса Шевченка, 30) відбудеться II Конференція «Корпоративна безпека», організатором якої виступає член КБУ, юридична фірма Sayenko Kharenko.

13 вересня 2017

ТАЙМ-ЛІДЕР: «ЛІКО-ХОЛДИНГ» - ПРОЗОРИЙ ПІДХІД ДО ДЕВЕЛОПМЕНТУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТТЯ!

Команда, яка повністю веде проект будівництва від початку і до його завершення, - один із шляхів успіху члена Ради директорів КБУ компанії «Ліко-Холдинг».

12 вересня 2017

СТРАТЕГІЧНЕ ПРОЕКТУВАННЯ З РОЗВИТКУ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ

14 вересня 2017. 17 година. Медіа-зала КБУ (м. Київ, пров. провулок Бехтеревський, 4).

Це дата, час та місце зустрічі всіх учасників будівельного ринку, яким небайдужа доля будівельної галузі України!

8 вересня 2017

НОВИЙ СЕЗОН 5 O’CLOCK ВІДКРИТО!

Сьомого вересня 2017 для Конфедерації будівельників України був дуже важливий день. Ми відкрили новий сезон публічних обговорень – 5 o’clock!

7 вересня 2017

ПРЕМІЯ CP AWARDS 2017

Останні роки були дуже непростими для українського ринку нерухомості, його гравці працювали в складних економічних та соціально-політичних умовах і були змушені вирішувати нові для свого бізнесу виклики.

5 вересня 2017

БУДІВНИЦТВО ОНЛАЙН. МІФИ ТА РЕАЛЬНІСТЬ

Коментарі читачів сторінки Конфедерація будівельників України до посту про введення об’єктів будівництва в експлуатацію в режимі онлайн свідчать про необхідність пояснення суті цієї адміністративної послуги, аби поняття «онлайн будівництво» ні в кого не асоціювалося з «віртуальним».

4 серпня 2017

ДО ПОРЯДКУ ЗАСТОСУВАННЯ ДБН, РОЗРОБЛЕНИХ НА ОСНОВІ НАЦІОНАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ТРАДИЦІЙ ТА ДБН, ГАРМОНІЗОВАНИХ З ДОКУМЕНТАМИ ЄС, ВНЕСЕНО ЗМІНИ

На офіційному веб-сайті Уряду опубліковано постанову Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2017 року № 666.

4 серпня 2017

УВАГА НА ДОРОЗІ! В УКРАЇНІ АКТИВНО ПОЧАЛИ ВИДІЛЯТИ КОШТИ НА БУДІВНИЦТВО ДОРІГ

Нещодавно і Президент України, і Прем'єр-міністр України заявили, що на ремонт та будівництво доріг до кінця року виділять чималі кошти.

3 вересня 2017

КОНКУРС ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ «БУДИНОК МОЄЇ МРІЇ»

Щиро вітаємо зі святом пізнання – Днем знань!

Конфедерація будівельників України приділяє особливу увагу сімейним цінностям та традиціям.

3 вересня 2017

ХРАМ, ЯКИЙ ПРИРЕЧЕНИЙ ЗГОРІТИ

Щороку в солончаковій пустелі Блек-Рок, що знаходиться в американському штаті Невада, проходить фестиваль Burning Man. Його особливістю є те, що в останній день тут спалюють дерев’яний Temple – тобто Храм, що є центральним та найбільшим арт-проектом заходу.

2 вересня 2017

СПОРТЗАЛ З БАМБУКУ В ТАЇЛАНДІ

Тайські архітектори з Chiangmai Life Architects створили спортивний зал з бамбуку для міжнародної школи Panyaden в місті Чіангмай в Таїланді.

1 вересня 2017

ОФІЦІЙНЕ ВІДКРИТТЯ НОВОГО СЕЗОНУ 5 O’CLOCK

Сьомого вересня дискусійний майданчик «5 o’clock» розпочинає новий сезон палких дискусій, відкритих обговорень та експертних зустрічей!

30 серпня 2017

ОНОВЛЕННЯ ДБН ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!

Наразі Мінрегіон формує технічні завдання на розроблення низки нових проектів ДБН.

28 серпня 2017

ЗАВОД З ПЕРЕРОБКИ ВІДХОДІВ ПІД ХАРКОВОМ ОБІЙДЕТЬСЯ МАЙЖЕ В ПІВТОРА МЛРД ГРН.

Володимир Гройсман, прем’єр-міністр України, підписав розпорядження про будівництво сміттєпереробного заводу на Дергачівському полігоні. Загальна вартість будівництва – 1 млрд 364 млн грн.

28 серпня 2017

ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ОНЛАЙН НАБИРАЄ ПОПУЛЯРНОСТІ

Як повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, вже більше 2600 об’єктів було ведено в експлуатацію онлайн. Для такої процедури не потрібно відвідування контролюючих органів.

Звіт 2017

Об’єднуємо провідних девелоперів та будівельників України

Олександр Сергійович
Пилипенко

Віце-президент КБУ, Президент
ПАТ «Завод ЗБК ім. Світлани Ковальської»

Олександр Сергійович
Пилипенко

Віце-президент Конфедерації будівельників України, Президент
ПАТ «Завод ЗБК ім. Світлани Ковальської»

Ігор Володимирович
Лисов

Перший Віце-президент КБУ, Почесний Президент ТОВ «ТМО Ліко-Холдінг»

Ігор Володимирович
Лисов

Перший Віце-президент КБУ, Почесний Президент ТОВ «ТМО Ліко-Холдінг»

Ігор Миколайович
Кушнір

Віце-президент КБУ, Представник КБУ в м. Києві, Голова правління - президент ПАТ «ХК «Київміськбуд»

Ігор Миколайович
Кушнір

Віце-президент КБУ, Представник КБУ в м. Києві, Голова правління - президент
ПАТ «ХК «Київміськбуд»

Олександр Сергійович
Ротов

Віце-президент, Голова Ради директорів КБУ, Президент Групи компаній «ГЕРЦ»

Олександр Сергійович
Ротов

Віце-президент, Голова Ради директорів КБУ, Президент Групи компаній «ГЕРЦ»

Дмитро Валерійович
Ісаєнко

Віце-президент КБУ

Дмитро Валерійович
Ісаєнко

Віце-президент КБУ

Анатолій Всеволодович
Беркута

Віце-президент КБУ

Анатолій Всеволодович
Беркута

Віце-президент КБУ

Петро Степанович
Шилюк

Віце-президент КБУ, Голова Наглядової Ради ПАТ «ДБК-4»

Петро Степанович
Шилюк

Віце-президент КБУ, Голова Наглядової Ради ПАТ «ДБК-4»

Юрій Сергійович
Сербін

Віце-президент КБУ

Юрій Сергійович
Сербін

Віце-президент КБУ

Оксана Георгіївна
Кулагіна

Директор ТОВ «КК«ЗАРАЗ-1»

Оксана Георгіївна
Кулагіна

Директор ТОВ «КК«ЗАРАЗ-1»

Олександр Михайлович
Харченко

Заступник Голови Ради директорів, Представник КБУ в Харківській області. Голова Ради Асоціації «Регіональне будівництво»

Олександр Михайлович
Харченко

Заступник Голови Ради директорів, Представник КБУ в Харківській області. Голова Ради Асоціації «Регіональне будівництво»

Микола Григорович
Толмачов

Заступник Голови Ради директорів КБУ, Генеральний директор
ТОВ «Т.М.М.»

Микола Григорович
Толмачов

Заступник Голови Ради директорів КБУ, Генеральний директор
ТОВ «Т.М.М.»

Василь Володимирович
Зазуляк

Представник КБУ в Чернівецькій області, Директор ТОВ «БК»Водограй»

Василь Володимирович
Зазуляк

Представник КБУ в Чернівецькій області, Директор ТОВ «БК»Водограй»

Олексій Михайлович
Ландар

Представник КБУ в Полтавській області, Генеральний директор
ТЗДВ «Полтавтрансбуд»

Олексій Михайлович
Ландар

Представник КБУ в Полтавській області, Генеральний директор
ТЗДВ «Полтавтрансбуд»

Леонід Якович
Крючков

Представник КБУ в Одеській області, Генеральний директор ТОВ «Стікон»

Леонід Якович
Крючков

Представник КБУ в Одеській області, Генеральний директор ТОВ «Стікон»

Руслан Олексійович
Вайман

Представник КБУ у Волинській області, Генеральний директор
ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат»

Руслан Олексійович
Вайман

Представник КБУ у Волинській області, Генеральний директор
ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат»

Олександр Вікторович
Саюк

Представник КБУ в Житомирській області, Директор ПП «Компанія РОС»

Олександр Вікторович
Саюк

Представник КБУ в Житомирській області, Директор ПП «Компанія РОС»

Іван Лукич
Крутилко

Представник КБУ в Хмельницькій області, Генеральний директор
ТОВ «Будівельний Альянс Груп»

Іван Лукич
Крутилко

Представник КБУ в Хмельницькій області, Генеральний директор
ТОВ «Будівельний Альянс Груп»

Василь Олексійович
Рокунь

Представник КБУ в Рівненській області, Директор
ТОВ «Реноме-Євробуд»

Василь Олексійович
Рокунь

Представник КБУ в Рівненській області, Директор
ТОВ «Реноме-Євробуд»

Олександр Борисович
Адамов

Представник КБУ в Донецькій області

Олександр Борисович
Адамов

Представник КБУ в Донецькій області

Юлія Юріївна
Горох

Комерційний директор
ТОВ «БК Інтергал-Буд»

Юлія Юріївна
Горох

Комерційний директор
ТОВ «БК Інтергал-Буд»

Віталій Вікторович
Ганжа

Генеральний директор
ТОВ «Роял Хауз»

Віталій Вікторович
Ганжа

Генеральний директор
ТОВ «Роял Хауз»

Олексій Володимирович
Кулагін

Генеральний директор ТОВ «ОМОКС»

Олексій Володимирович
Кулагін

Генеральний директор ТОВ «ОМОКС»

Василь Васильович
Рахмайлов

Директор ТОВ «ЯГУАР»

Василь Васильович
Рахмайлов

Директор ТОВ «ЯГУАР»

Ігор Євгенійович
Далічук

Президент, Голова Спостережної Ради ПрАТ з ІІ «Слобожанська будівельна кераміка»

Ігор Євгенійович
Далічук

Президент, Голова Спостережної Ради ПрАТ з ІІ «Слобожанська будівельна кераміка»

Георгій Ромеович
Цагареішвілі

Генеральний директор
ТОВ «Інвест Капітал Девелопмент»

Георгій Ромеович
Цагареішвілі

Генеральний директор
ТОВ «Інвест Капітал Девелопмент»

Клавдія Володимирівна
Бондарева

Генеральний директор
ТОВ «Фінансово-будівельна компанія «Пагода»

Клавдія Володимирівна
Бондарева

Генеральний директор
ТОВ «Фінансово-будівельна компанія «Пагода»

Віктор Григорович
ЧОРНУХА

Голова наглядової ради
ПАТ"ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536"

Віктор Григорович
Чорнуха

Голова наглядової ради
ПАТ"ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536"

Запрошуємо до участі у проектах

5 o'clock

Дискусійний майданчик, до якого долучилися чимало фахівців будівельної галузі, громадськості, місцевого самоврядування та ЗМІ.

ФРОНТ-ОФІС

Надійний юридичний партнер будівельного бізнесу

CoST

Iніціатива із прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative або CoST)

Центр розвитку будівельної галузі

Забезпечимо захист інтересів власників нерухомості.

Акцентуємо увагу на подіях ринку

ТЕНДЕНЦІЇ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ ТА ПРОГНОЗИ НА 2018

У 2017 році на фінансовому ринку спостерігалося пожвавлення кредитування. Суттєво збільшилася видача кредитів як фізичним, так і юридичним особам. У корпоративному сегменті найвищу активність виявили держбанки, що видавали кредити здебільшого стратегічним підприємствам, та іноземні фінустанови, які кредитували компанії з іноземними інвестиціями.

Також іноземним інвесторам дозволено здійснювати інвестиції на банківські рахунки забудовників для купівлі нерухомого майна без обов’язкового відкриття інвестиційних рахунків в уповноважених банках. Про це розповіла на засіданні Ради директорів КБУ 6 грудня 2017 року Елена Дмитриева (Olena Dmitriieva), член Ради директорів компанія ПАТ «КБ «Глобус».

За даними опитування НБУ про умови кредитування, 62% банків очікують на зростання видачі споживчих кредитів, 20% - збільшили схвалення кредитів малому та середньому бізнесу.

Експерти прогнозують, що курс на кінець 2017 року буде коливатися на рівні 27-29 грн/долар США. Також пані Олена повідомила, що банкірами висловлено прогнози щодо змін ключових показників протягом наступних 12 місяців. Зокрема на кінець 2018 року: МВФ – 27,4 грн/долар США; Міністерство фінансів – 29,3 грн/долар США.

Щодо останніх цікавих тенденцій, то у банківській системі спостерігається активне впровадження технологічних новинок, серед яких популярності набуває блокчейн.

"У вересні 2017 року Система електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) першою в світі перевела свою базу на блокчейн. І однією з перших в світі в жовтні поточного року почала переводити на блокчейн Державний земельний кадастр. До кінця року на блокчейн будуть переведені аукціони з продажу землі. Є проекти з впровадження блокчейна Міністерством юстиції", - зазначила Олена Дмітрієва.

12 грудня 2017

ЗІРКИ КОНФЕДЕРАЦІЇ!

Цього року Конфедерація будівельників України вперше проводить для членів КБУ неймовірний різдвяний івент – ЗІРКИ КОНФЕДЕРАЦІЇ, який покликаний підняти статус активних представників галузі, що на сьогодні є особливо важливим.

Кращих своїх партнерів Конфедерація відзначить символічними нагородами – ЗІРКАМИ КОНФЕДЕРАЦІЇ!

Запрошуємо 26 грудня о 17 год. розділити радість Різдвяного дива у колі друзів, колег та партнерів на закритому святковому банкеті.

Про деталі участі в заході звертайтеся за телефом (044) 200-04-52.

11 грудня 2017

ВІТАЄМО НОВИХ УЧАСНИКІВ ПРОВІДНОГО БУДІВЕЛЬНОГО ОБ'ЄДНАННЯ!

Шостого грудня в Мінрегіоні відбулось засідання Ради директорів Конфедерації будівельників України.

Традиційно на порядку денному стало прийняття нових членів КБУ. Відтак до нашої будівельної спільноти долучились 13 надійних партнерів. Серед них до Ради директорів КБУ увійшли: ТОВ «ФАБЕР ІНТЕРНЕШЕНЕЛ», ТОВ «МОНОЛІТ-РРА», ТОВ «ВК ВІНКОР», ТОВ «КОНЦЕПТ-ГРУПП», Компанія ВЕНТС, АСОЦІАЦІЯ ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКИХ ЗАБУДОВНИКІВ, ТОВ «БЕЛБУДМАТЕРІАЛИ-УКРАЇНА».

Також учасниками КБУ стали: ТОВ «ТАУРІС», АО «ТОТУМ», ТОВ «АКУСТІК ГРУП», ТОВ «УКРАЇНСЬКІ АРХІТЕКТУРНІ ТЕХНОЛОГІЇ», ТОВ «РОМСТАЛ УКРАЇНА», ТОВ «СТАЛЕКС ПРОФІ».

Конфедерація будівельників України продовжує бути одним з найбільших галузевих об’єднань, що захищає законні інтереси і права будівельників, завжди надає підтримку та допомагає налагодити стосунки з потенційними інвесторами, замовниками, постачальниками, фінансовими структурами.

Окрім членів КБУ на засіданні були присутні Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе (Lev Partskhaladze), Заступник Міністра архітектури і будівництва Республіки Білорусь Александр Сидоров, Перший заступник Голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Валерій Філончук, Керівник Управління капітального будівництва та ЖКГ Державного управління справами Василь Можар, Голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний, представники громадськості та ЗМІ.

P.S. Деталі про розгляд актуальних питань ми висвітлимо у наступних публікаціях.

6 грудня 2017

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Ми на YouTube

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua

Залиште Ваше повідомлення