This version of the page http://www.0342.ua/news/1839314 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-16. The original page over time could change.
Де в Івано-Франківську можна підготувати своє авто до зими - 0342.ua

Де в Івано-Франківську можна підготувати своє авто до зими

Зима зазвичай підкрадається непомітно. Ще вчора вулиці міста були чистим асфальтом, а на ранок вже можуть стати білими від снігу. Час задуматися про підготовку автомобіля до зими...Так зазвичай всі й міркують, але тут прихована найважливіша помилка, якої люблять припускатися  автолюбителі перед першими зимовими сезонами: а, ще є час...Але  все просто: зима починається до перших сильних снігопадів і суцільної ожеледиці. І готуватися до неї треба заздалегідь, щоб цей день не застав вас зненацька.

У чому ж проявляється «зимова» водійська мудрість? Якщо говорити про технічну сторону питання, то в дуже простій істині – взимку автомобіль повинен бути абсолютно справним!

Звичайно ж, в ідеалі автомобіль повинен бути справним завжди, в незалежності від погоди. Але на ділі в теплу пору року дрібні «болячки» ми найчастіше машині прощаємо. Проте взимку це може обернутися великими неприємностями. «Бувалі» не шкодують часу і проводять перед зимою велике ТО. Ми склали невеликий список об'єктів, в які просто необхідно зайти для того, щоб  купити, поміняти, мати, перевірити, відремонтувати і підготувати  автомобіль для зими.

GRASS

автохімія, автокосметика, товари для клінінгу, обладнання для автомийок

Промислова виробнича компанія GRASS подбала про вас і передбачила весь спектр засобів автохімії для догляду за вашим автомобілем. Це і автошампуні для ручного миття, і автохімія для безконтактної мийки, а також широкий спектр всіляких очищувачів, полиролsd та інших засобів. Всі кошти автохімії представлені в декількох варіантах упаковки: у великих каністрах і компактних ємкостях зі зручним засобом розпилювання. Автохімія в каністрах, як правило, - концентрований засіб, яке необхідно перед вживанням розвести водою. Вміст флаконів не вимагає розведення з водою і відразу готове до використання.

Наприклад, Active Foam Effect - концентрований, високопінний, однокомпонентний засіб автохімії, що має ефект сніжинок. Active Foam Power - суперконцентрований, двохкомпонентий засіб автохімії для безконтактної мийки легкового та вантажного транспорту, контейнерів, ж / д вагонів, автоцистерн.

Grass Motor - флакон з розпилювачем ємністю 0,5 л. Даний засіб автохімії призначене для миття двигуна автомобілів всіх марок від сажі масляних плям, патьоків мастила і іншої дорожньої грязі.

Засіб Fast Wax в каністрах - це віск з високою водовідштовхувальною здатністю. Забезпечує швидке висихання автомобіля після мийки.Серед очищувачів салону GRASS рекомендує наступні засоби: Universal-cleaner і Textyle-cleaner. Universal-cleaner - це універсальний миючий склад для очищення салону автомобіля від будь-яких забруднень. Цей засіб автохімії підходить для чищення тканини, велюру, штучної шкіри, пластика і скла.

Новорічна пропозиція: при купівлі 20-літрової будь-якої каністри хімії - в подарунок очорнювач хімії (1л. концентрат), або якщо купити тут професійний порохотяг, то отримаєш 2-літрову каністру професійної безконтактної хімії в подарунок.

ДЕ ШУКАТИ:

Адреса: 76000, Івано-Франківськ, Максимовича, 17

Телефон: +380(97)027-02-72,+380(66)024-52-20

Email: robin08@mail.ru

Сайт: http://grass.0342.ua

АВТОКЛІМАТ

ПП «Приймачук С.В.

ремонт автономних опалювачів, заправка кондиціонерів

Автомобіль- це будинок на колесах. Багато хто проводить в нім чималу частину життя. Свіже та чисте повітря, тепло або прохолода - необхідні елементи комфорту, без яких будь-яка поїздка перетвориться на муку.

АВТОКЛІМАТ ПП «Приймачук С.В.» забезпечить комфортну подорож вашим автомобілям, адже клімат-контроль – це один з елементів розкоші у багатьох престижних сучасних автомобілях. У деяких суперсучасних автомобілях з допомогою клімат-контролю враховується освітлення салону сонячними променями, що забезпечує високий рівень комфорту.

  • авто, автосервіси, СТО "Автоклімату"

Тут надають різноманітні послуги з ремонту та сервісному обслуговуванню автомобільних систем кондиціонування. В "Автокліматі"  працюють висококваліфіковані працівники, які здійснюють професійне обслуговування та ремонт автокондиціонерів.

Можна отримати консультації з питань експлуатації кондиціонерів. "Автоклімат" цінує час і кошти своїх Клієнтів, тому ми завжди виконуємо свою роботу швидко та якісно.

ДЕ ШУКАТИ:

Адреса: с. Клузів, вулиця Спільна, 20, АВТОКЛІМАТ- діагностика, ремонт, заправка автокондиціонерів! Ремонт автомобільних автономних опалювачів.

Телефон: +380(66)270-08-55,+380(99)406-04-06

Email:prym_if@meta.ua

Сайт:https://www.0342.ua/catalog/index/366682/avtoklimat-pp-prijmacuk-s-v-remont-avtonomnih-opal

ШИННИЙ ЦЕНТР VIANOR, ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Перша в світі гумова шина була зроблена англійцем Робертом Уільямом Томсоном. У патенті № 10990, датованому 10 червня 1846 р., написано: «Суть мого винаходу полягає в застосуванні еластичних опорних поверхонь навколо ободів коліс екіпажів з метою зменшення сили, необхідної для того, щоб тягти екіпажі, тим самим полегшуючи рух і зменшуючи шум, які вони створюють при русі»... 

У сучасному світі, де автомобіль - це вже не розкіш, а повсякденна необхідність, важливо правильно обрати для себе сервіс, якому Ви цілком зможете довірити свій транспортний засіб. А тому пропонуємо Вашій увазі Шинний центр Vianor у місті Івано-Франківськ, як найбільш перспективний сервіс, де Ви зможете швидко та якісно скористатись послугамии шиномонтажу, діагностики та розвал-сходження, де висококваліфіковані працівники оприділять та виправлять всі недоліки Вашого автомобіля. 

Шинний центр - об'єкт, де є все для шин Вашого автомобіля, а отже - для Вашої безпеки на дорозі взимку.

Тут ви  зможете придбати для Вашої "ластівки" все необхідне: від гайки, шин та дисків до автозапчастин. А  якщо у Вас ще немає автомобіля, то і в цьому випадку Вашій увазі запропонують широкий асортимент автомобілів, котрі Ви зможете взяти в оренду, або ж купити.

Життя повне несподіванок, і не завжди приємних, і важливо знати, що в разі чого, Вам є до кого звернутись. Наші евакуатори та машини технічної допомоги завжди готові вирушити до Вас на допомогу.

А найголовніша наша перевага - це цілодобовий сервіс, який пропонує своїм клієнтам найширший асортимент товару у будь-який час доби та день тижня.

Нагадаємо, що їздити на літній гумі по льоду не тільки нерозумно, а й небезпечно. Якщо автомобіль експлуатується в місті, то досить простої зимової гуми. Якщо ж ви виїжджаєте за місто, то треба брати шиповані шини. Бажано, щоб висота протектора була не менше 4 мм. Підвищіть тиск в шинах на 0,2 бар в порівнянні з літнім тиском.

Оптимальний варіант для зими - шиповані шини, які забезпечать міцне зчеплення з дорогою і на заледенілій заміській трасі. Шипована гума хороша на очищених від снігу дорогах і на час відлиг.

Корисні поради від шинного центру Vianor

· збільшіть термін експлуатації шин

· перевіряйте внутрішній тиск у шині

· пам'ятайте про небезпеку аквапланування

·уважне водіння і хороші протектори можуть суттєво знизити ризик аквапланування.

  • перевіряйте ступінь зношення шин

· правильне зберігання може сповільнити процес зносу шин. 

ДЕ ШУКАТИ:

Адреса: 76000, Івано-Франківськ, вулиця Криховецька, 2-в

Телефон:  +380(50)433-70-40, +380(67)344-10-22

Посилання:https://www.0342.ua/catalog/index/367405/sinnij-centr-vianor-ivano-frankivs-k, https://sgs.if.ua, http://vianor.ua/shinn-tsentri/vianor-vano-frank-vs-k-krih-vets-ka/

SPRINTEROK

запчастини до мікроавтобусів, Івано-Франківськ

Асортимент товару на  складі Sprinterok дуже якісно підібраний та збалансований. Ця кропітка праця триває постійно, щоб клієнти змогли знайти для себе все, що їм необхідно для свого автомобіля. Широкий асортимент для французьких, німецьких, італійських та японських мікроавтобусів та комерційної техніки.

Багаторічний досвід працівників компанії дає змогу надавати високий рівень обслуговування та низькі ціни для наших улюблених клієнтів. ПРОДАЖ здійснюється гуртом і вроздріб, діє гнучка система знижок для постійних клієнтів.

Команда магазину Спрінтерок завжди працює на результат для нашого клієнта. Магазин має власний склад, індивідуальну систему знижок, налагоджена швидка доставка.

ДЕ ШУКАТИ:

м. іаано-Франківськ, вул.Галицька, 203

  • +380(50)337-61-31
  • +380(67)837-61-31
  • Сайт:https://www.0342.ua/catalog/index/367277,
  • Сайт:   http://www.sprinterok.if.ua

М. ІВАНО-ФРАНКІВСЬК, вул. Галицька, 203 м. Івано-Франківськ, Україна, 76000 Понеділок - п’ятниця з 09.00 до 18.00 Субота з 09.00 до 15.00, +38 050 337-61-31 +38 067 837-61-31

М. КАЛУШ, вул. Хіміків, 8 м. Калуш, Україна, 77300, понеділок - п’ятниця з 09.00до 18.00 Субота з 09.00 до 15.00,тел.: +38 068 507-65-66 +38 095 825-02-17 +38 03472 5-11-13

ІНТЕРНЕТ - МАГАЗИН VXAUTO.COM.UA

Інтернет - магазин vxauto.com.ua діє на базі одного із найбільших складів автозапчастин в регіоні компанії Vortex. В наявності тут практично повний перелік автозапчастин двигуна, трансмісії, ходової та підвіски групи ВАЗ та ЗАЗ із можливістю вибору виробника.

Власники іномарок знайдуть найширший асортимент автокосметики, шин, очисників, ароматизаторів, мастил, інструментів, аксесуарів, приналежностей та багато іншого.

Це великооптовий склад. Понад 7000 найменувань від 360 брендів в одному місці. 

Компанія Vortex Automotive -виробник та оптовий продавець автозапчастин. Представляючи відому автовласникам торгову марку, зазначимо, що з моменту свого заснування у 2007 році компанія орієнтована на поширення якісних автозапчастин, для виробництва яких задіяні сучасні технології та матеріали, що дозволяє поліпшити їх споживчі властивості, надійність та довговічність.

ДЕ ШУКАТИ: 

Адреса:  вул.Миру 66, с. Драгомирчани, Івано-Франківська обл

Телефон: ‎+38 (098) 67 11 899 ‎+38 (050) 67 11 899 ‎+38 (093) 67 11 899

Пошта: E-mail office@vxauto.com.ua, support@vxauto.com.ua

Skype live:vxautomotive

ГБО ПП КАЛАН

газобалонне обладнання, мережа газових заправок, Івано-Франківськ

ПП «Калан» на сьогодні – це успішне підприємство, що торгує скрапленим газом. Воно володіє мережею з 30 заправних станцій в Івано-Франківській, Тернопільській і Чернівецькій областях. Річний оборот компанії – до 40 млн. грн. В «Калані» більше сотні працівників.

З 2006 року одним з пріоритетних напрямків підприємницької діяльності приватного підприємства "Калан" є оптова та роздрібна торгівля газобалонним обладнанням, підбір, встановлення та налаштування газобалонного обладнання, його гарантійне та після гарантійне обслуговування, надання послуг з сервісного обслуговування газобалонного обладнання та проведення робіт з модернізації газобалонних систем.

З 2017 року приватне підриємство "Калан" є офіційним дилером компанії Atiker Metai Inc.

Окрім цього слід зауважити, що  підприємство повністю забезпечує своїх клієнтів пакетом документів, які необхідні для проведення реєстрації газобалонного обладнання на автомобілі в сервісних центрах МВС.

ДЕ ШУКАТИ:

Адреса: 76000, м. Івано-Франківськ, вул. Набережна ім. Василя Стефаника,  76010 Івано-Франківськ, вул. Набережна (територія гаражів облгазу)

Телефон: +380(50)373-42

Сайти: 

  • https://www.0342.ua/catalog/index/367505/gbo-pp-kalan-gazobalonne-obladnanna-mereza-gazovih-z
  • https://kalan-gbo.com.ua
  • https://www.facebook.com/kalangboua

Зима для автолюбителів – таки справді трохи стресова пора. Мороз, сніг, слизькі дороги і кучугури створюють додаткове навантаження на автомобіль. Тому до холодного періоду машину таки варто вчасно підготувати.

Взимку авто має бути абсолютно справним. Адже якісь дрібні несправності, непомітні у теплу пору року, під час морозів можуть обернутися великими неприємностями.

Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )
182 перегляди в грудні
Я рекомендую

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образи; пряме порівняння з іншими конкуруючими компаніями; розміщення посилань на сторонні ресурси Інтернету; реклама та самореклама, заяви, пов'язані з діяльністю компанії.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Викладення
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати
Авторизуватись або Написати коментар анонімно
Скасувати
Триває голосування за логотип Івано-Франківська
10:55, Сьогодні
У вогні на Прикарпатті загинули двоє людей
09:57, Сьогодні
На Прикарпатті не розминулися чотири автівки
09:01, Сьогодні
Чи законно зрубана новорічна ялинка, підкаже мобільний додаток. ФОТО
07:59, Сьогодні
Кілька ідей, чим порадувати дитину на Святого Миколая. ФОТО
23:36, Вчора
Франківську не вистачає водіїв тролейбусів та слюсарів. ВІДЕО
23:15, Вчора
У Франківську дітей з малозабезпечних сімей вчать робити мультфільми. ВІДЕО
22:55, Вчора
Шкільне харчування у Франківську подорожчає
22:15, Вчора
Водія, який висадив вночі дівчинку в промзоні, звільнили
21:50, Вчора
Ще новини
Оголошення
Профессиональная и бытовая косметика для волос EUGENE PERMA и парфюмерия PERGOLESE. 100% Франция.
14.12.17
Качественные услуги по таможенному оформлению товаров и грузов.
14.12.17
Ківоркінг за 290 грн, оренда робочого місця з юридичною адресою фірми Івано-Франківськ
02.12.17
ПОДШИПНИКИ -Продаём со склада и под заказ- от 1шт -отправим в любой город Украины
11.12.17
Розмістити оголошення у цьому блоці Додати
Підприємства Івано-Франківська
Ресторан «GRANDE PIZZERIA»
+380(99)634-42-22, +380(67)788-33-82
Travel Start, туристична фірма, Івано-Франківськ
+380 (50) 950-28-88, +380 (98) 950-28-88
Туристична фірма «ЕНЕЙ», Івано-Франківськ
+380 (342) 71-35-18, +380 (67) 340-75-88 , +380 (50) 373-22-94
Додати підприємство