09:00 – 18:00

Пн. - Пт.

info@qdc.com.ua

academy@qdc.com.ua

(044) 361-22-49

(050) 419-68-17
Skip to content
  • Про нас
  • Академія
  • Сертифікація персоналу
  • Консалтинг
  • Аутсорсинг
  • Новини
  • Контакти

ТОВ «Центр розвитку якості» – це компанія. діяльністю якої, є сприяння підприємствам всіх форм власності в підвищенні ефективності діяльності в досягненні максимальних економічних результатів.

Ми надаємо інноваційні  підходи та показуємо  Клієнту, що саме його компанія є успішною і прибутковою і з нашою допомогою він в силах досягти бажаних результатів.

Ми можемо вирішити безліч питань і проблем, які здавалися нерозв’язними, швидко та якісно!

Історія розвитку

2009

Історія становлення та розвитку компанії «Центр розвитку якості» почалася з 2009 року з авторської методики навчання аудиторів за різними напрямками з сертифікації систем менеджменту, а також інформаційної підтримки міжнародних органів з сертифікації (TUV SUD, DEKRA Certification) в рамках організації конференцій та семінарів практикумів.

2010

Отримана акредитація з підготовки судноводіїв в рамках законодавства України та розпочала співпраця з Торгово-промисловими палатами України в галузі систем менеджменту.

2011

Створено Клуб розвитку якості для органів місцевого самоврядування.

Проведення на  базі Запорізької торгово-промисловою палати щоквартальних семінарів та практикумів за різними напрямками з сертифікації систем менеджменту

2012

Створено Орган з сертифікації персоналу та розпочата  співпраця з DEKRA Academy.

2013

Розпочато співпрацю з SZUTEST (Туречина)  з питань впровадження та модернізації  систем менеджменту у відповідності до сертифікації продукції і отримання СЕ та навчання відповідно до Європейських Директив.

Відкрито 3 філії центру по Україні : м. Дніпропетровськ, м. Чернігів, м. Черкаси.

Узгоджено з Держгірпромнаглядом навчання керівників підприємств з охорони праці.

Проведено переакредитацію з підготовки судноводіїв в рамках законодавства України

2014

Розроблено методику проведення енергоаудитів та подано документи для проходження акредитації в Держенергоефективність в рамках законодавства України.

Розпочато співпрацю з ISACert (Нидерланди) з питань впровадження систем та навчання з безпеки харчового ланцюга та стандартів для виробників сільськогосподарської продукції.

2015

Розпочата співпраця в рамках проекту ЄБРР з підтримки малого та середнього бізнесу за напрямками: консультаційні послуги з розробки та впровадження систем менеджменту згідно з вимогами міжнародних стандартів.

Розпочато партнерський проекту DIHK та  ТПП України на базі 4-х регіональних торгово-промисловий  палат

 2016

Започаткована співпраця в рамках партнерських угод з галузевими Асоціаціями.

Акредитація в Національному агентстві з акредитації України Орган з сертифікації персоналу ТОВ «Центр розвитку якості» (атестат акредитації № 60020 від 15.02.2017р.) та відповідно до Угоди про взаємне визнання сертифікатів відповідності персоналу між ЄА,  IAF та Національним агентством з акредитації України, сертифікати видані нашим органом по сертифікації персоналу  є міжнародно визнаними.

Наш персонал

Починаючи з невеликої компанії молодих фахівців, що займались   навчання персоналу  та проведення  конференцій с  залучення найкращих вітчизняних та іноземних фахівців, ми  доросли до великої компанії-творців.

Команда фахівців з бухгалтерського,  управлінського, фінансового обліку, юристи та HR фахівці допоможуть в оптимізації ведення бізнесу на будь-якому підприємстві.

Команда лекторів може задовольнити будь-які  вимоги клієнтів на проведення семінарів та тренінгів за тематикою міжнародних   стандартів з систем менеджменту та європейських директив.

Команда консультантів  має  досвід успішної розробки та впровадження систем менеджменту  з застосуванням вимог європейських директив, з послідуючою сертифікацією.

Команда екзаменаторів в органі з сертифікації персоналу  забезпечить незалежне та неупереджене оцінювання персоналу.

Команда викладачів та інструкторів з навчання судноводіїв  навчить та надасть знання, які необхідні для отримання прав на управління малим маломірним судном.

На сьогодні це  сильна команда професіоналів, кваліфікація яких визнана в міжнародних та національних органах сертифікації:

Місія та принципи роботи

Місією компанії є популяризація та впровадження в життя міжнародного досвіду з стандартизації систем менеджменту  через проведення консалтингових робіт з побудови та впровадження систем менеджменту та підвищення  кваліфікації персоналу на підприємствах, згідно до вимог міжнародних стандартів.

В нашій роботі ми, перш за все, керуємося такими принципами:

  • Орієнтація на завдання і побажання Клієнта
  • Комплексний підхід до вирішення поставлених завдань
  • Професіоналізм і компетентність
  • Постійна підтримка і допомога
Top