This version of the page http://www.terrafood.ua/agreement/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-12. The original page over time could change.
Угода користувача | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Дізнайтесь, чому масло "ФЕРМА" таке смачне

Угода користувача

Я даю згоду ТОВ «ТЕРРА ФУД», що є власником сайту http://terrafood.ua/, свою письмову безумовну та безвідкличну згоду на обробку моїх персональних даних, які містяться в моєму резюме та/або будь-яких інших подібних листах, надісланих через сайт http://terrafood.ua/ (надалі – «Персональні дані»), що включає в себе вчинення будь-яких дій та/або сукупності дій, що пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширеннями (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням моїх Персональних даних з метою мого працевлаштування. 

Обсяг моїх Персональних даних, щодо яких здійснюється процес обробки моїх Персональних даних та які можуть бути включені до бази даних резюме, визначається як будь-яка інформація про мене (яка міститься в моєму резюме та/або будь-яких інших подібних листах, надісланих через сайт http://terrafood.ua/), що стала відома ТОВ «ТЕРРА ФУД», а також будь-яким третім особам. 

Надана мною згода на обробку моїх Персональних даних не вимагає (звільняє від обов’язку) здійснення ТОВ «ТЕРРА ФУД» повідомлень мені про передачу моїх Персональних даних третім особам згідно з нормами ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних». Я підтверджую, що мені зрозумілі мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мету обробки моїх Персональних даних, в тому числі збору моїх Персональних даних. Я погоджуюсь, що термін обробки моїх Персональних даних є безстроковим.