This version of the page http://www.fozzy.ua/ua/stm/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-12. The original page over time could change.
ВТМ
Група
компаній

UA | RU | EN
ВЛАСНІ ТОРГОВЕЛЬНІ МАРКИ FOZZY GROUP

Власна торговельна марка (ВТМ) або англ. prіvate label — це марка товару, ексклюзивно представлена в торговельній мережі. ВТМ є ініціативою мережі роздрібної торгівлі, яка бере на себе розробку й контроль за виробництвом і якістю продукту. Товари ВТМ можуть випускатися під маркою мережі або мати власну назву.

Сьогодні в торговельних мережах Fozzy Group представлено продукцію під власними торговими марками.


«Премія»® – якість за розумною ціною!
Товари власної торгової марки «Премія» – це високоякісна продукція від надійних вітчизняних та іноземних виробників, яка виготовляється і постачається на наше пряме замовлення: без зайвих витрат на рекламу, дистрибуцію та без посередників, але з обов’язковим контролем якості з нашого боку. Отже, ви можете насолоджуватися звичною вам якістю рівня популярних торгових марок без переплат. Купуйте вигідніше, не поступаючись якістю.

Докладніше

Вишукана продукція оригінального походження, ретельно відібрана нашими досвідченими експертами.
Обираючи товари Premiya Select, ви отримуєте не лише незмінно високу якість нашої власної торгової марки, а й особливий смак як відзнаку високої майстерності виробників.
Будьте певні, що ці товари належать до видатних зразків делікатесних продуктів світу.

Докладніше

«Повна Чаша»® – вигода ваша!
Вибір для ощадливого бюджету. Власна торгова марка «Повна Чаша» пропонує асортимент продуктів і товарів щоденного вжитку за доступною ціною. Їхні властивості цілком відповідають технічним вимогам відповідних категорій та перевіряються нашою службою контролю якості, а дружня ціна допомагає вам заощаджувати кошти сімейного бюджету.

Докладніше

«Повна чарка» — це алкогольна продукція економічного цінового сегмента, запущена в продаж наприкінці 2009 року у всіх торговельних мережах групи компаній.

Докладніше

У березні 2010 року в торговельних мережах Fozzy Group з’явилася нова ВТМ «Зелена країна». Основна перевага ВТМ «Зелена країна» — свіжі продукти за розумною ціною.

Докладніше

У 2010 році лінія товарів під власними торговими марками групи компаній у середньому ціновому сегменті поповнилася презервативами Protex.

Докладніше

EXTRA! — нова власна торгова марка групи компаній, яка з’явилася 2011 року винятково в мережі гіпермаркетів Fozzy C&C. Продукцію ВТМ EXTRA! розраховано насамперед на оптових покупців, а також на кінцевого роздрібного споживача.

Докладніше

Цю власну торгову марку Fozzy Group було запущено 2012 року в економічному ціновому сегменті в усіх мережах групи компаній.

Докладніше

Наприкінці 2011 року в торговельних мережах Fozzy Group з’явився ще один товар під власною торговою маркою — яблучний сидр ZONK!

Докладніше

Окремий торговий знак, який охоплює і виділяє відібрані Fozzy Group особливі вина для продажу в торговельних мережах «Сільпо», «Фора» та Fozzy Cash&Carry.

Докладніше


«Премія Рікі Тікі»® – безліч штучок для ваших чомучок!

Власна торгова марка «Премія Рікі Тікі» – це високоякісні товари для малечі від 3 років, виготовлені спеціально для наших мереж в країнах Європейського Союзу та вітчизняними виробниками з високою репутацією.
Ми особливо ретельно відшукуємо товари для цієї марки, оскільки турбуємося про здоров’я малюків. «Премія Рікі Тікі»® – це:
• збалансований склад поживних речовин;
• вміст корисних вітамінно-мінеральних комплексів;
• продукти без синтетичних барвників та шкідливих смакових добавок;
• додатковий контроль якості нашими спеціалістами.

Докладніше