This version of the page http://liof.org/maksym-istkovych-2017/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-08. The original page over time could change.
Максим Іцкович – Lviv Outsourcing Forum 2017

Максим Іцкович

CEO and Founder at Mobindustry


Серійний ІТ підприємець протягом 6 років, керує компанією з розробки програмного забезпечення, кількома стартапами, координує роботу спільноти Дніпропетровських ІТ підприємців і Дніпропетровського ІТ кластера. До цього був розробником програмного забезпечення протягом 8 років, вивчив маркетинг, продажі та управління взаємовідносинами з клієнтами з нуля.


Тема доповіді: Продукт як сервіс: створення додаткової вартості послуг для корпоративних клієнтів

Тези доповіді:
Прийнято вважати, що найкращий клієнт – це клієнт, який чітко знає чого хоче. В аутсорсингу це зазвичай означає наявність чітко сформульованого ТЗ, QA армії на боці клієнта і так далі. Однак мало хто усвідомлює, що при такому підході, ваша компанія не більше ніж постачальник людино-годин, серед маси подібних їй, де головний критерій вибору – ціна. На мою думку, кращий клієнт це той, який приходить до вас, як до експерта, за результатами, які будуть отримані в результаті розробки ПО. І готовий за ці результати добре платити. У цій лекції я розповім про власний досвід продажу та інтеграції послуги “продуктова розробка” в деякі корпорації (НЕ стартапи), з якими нам доводилося мати справу.