This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-12-08. The original page over time could change.
Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради
П’ятниця 08 грудня 2017 р. 03:52 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Єдина країна
Чернігів, купуй рідне!
Для експортерів
Палац культури
Дошка пошани
Останні новини

Шановні чернігівці!

  Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!
 
  Історія місцевого самоврядування в Україні, і в Чернігові зокрема, має потужне історичне коріння. Зокрема, це і народне віче, і Магдебурзьке право, і козацьке самоврядування та інші форми самовладдя. Чернігів отримав Магдебурзьке право ще в 1623 році, що підкреслює його вагоме значення у суспільно-політичному та економічному житті країни в ті часи.
 
  Місцеве самоврядування сьогодні - найближча до людей владна самоорганізація, куди громадянин приходить зі своїми проблемами та сподіваннями.
07 грудня 2017 р.

Новорічна святкова програма

  У Чернігові з 19 грудня по 14 січня у сквері імені Богдана Хмельницького, на Красній площі та у Міському Палаці культури відбудуться святкові заходи до Дня святого Миколая, Нового року та Різдва Христового.
  На всіх чернігівців та гостей міста чекає робота «Казкового містечка», урочисте запалення вогнів Головної ялинки міста, льодова ковзанка, дитяча анімація, фестиваль вуличної їжі, містечко майстрів, фотозони та багато іншого.
  Святкування розпочнеться 19 грудня о 17 годині у сквері імені Богдана Хмельницького.
  У ніч з 31 грудня на 1 січня біля Головної ялинки відбудеться Новорічна ніч «Святкуємо together!» за участю відомих естрадних гуртів та місцевих творчих колективів і виконавців.
  6, 7 та 8 січня – пройдуть фестивалі вертепів, 12-13 січня відбудеться зимовий фольклорний фестиваль «Коза».
07 грудня 2017 р.

«Футбольна Сіверщина - 2017»: підведено підсумки футбольного року

07 грудня 2017 р.

У Чернігові працівників місцевого самоврядування привітали з професійним святом

07 грудня 2017 р.

На маршрутах тролейбусу № 6 та автобусу № 39 з’являться додаткові автобуси

06 грудня 2017 р.

Коригування тарифів – через ріст «мінімалки» й подорожчання пального

06 грудня 2017 р.

На сайті міської ради відтепер можна дізнатися про місцевих виробників

06 грудня 2017 р.

Владислав Атрошенко: “Роботи по ремонту підземного переходу ми робили якісно та в межах здорового глузду”

06 грудня 2017 р.

Чернігів вирішить транспортну проблему придбавши 40 нових тролейбусів

06 грудня 2017 р.

Відтепер доступний онлайн-запис у чергу до ЦНАП міста Чернігова

06 грудня 2017 р.

Новорічні свята у Чернігові розпочнуться у День святого Миколая

05 грудня 2017 р.
Актуально

Звіт міського голови за 2017 рік

  Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звітуватиме про роботу в 2017 році на відкритій зустрічі з представниками громади.
 
  Зустріч відбудеться у залі Міського Палацу культури 12 грудня о 17.00.
05 грудня 2017 р.

Орієнтовний план основних заходів з 4 по 8 грудня 2017 року (Внесені зміни)

  04.12.17 - 08.30
  Нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради з питань організаційно-кадрової роботи
  Фесенко С.І.
01 грудня 2017 р.

15 грудня - громадські слухання щодо будівництва автомобільної дороги для під’їзду з вул. Івана Мазепи до житлового району по вул. Текстильників

  У Чернігові 15 грудня о 18 годині у залі засідань Новозаводської районної у місті Чернігові ради (вул. Івана Мазепи, 19) відбудуться громадські слухання на тему: "Обговорення будівництва автомобільної дороги для під’їзду з вулиці Івана Мазепи до житлового району по вулиці Текстильників згідно з техніко-економічним обґрунтуванням, затвердженим рішенням міської ради від 29 вересня 2011 року (13 сесія 6 скликання)". Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 29 листопада.
  Цим же розпорядженням затверджений склад Дорадчого комітету та План заходів щодо проведення громадських слухань. До складу Дорадчого комітету увійшли заступник міського голови, начальники структурних підрозділів міської ради та представники громадських об’єднань.
  Реєстрація учасників громадських слухань буде розпочата о 17 годині. Для реєстрації потрібно мати при собі паспорт громадянина України.
30 листопада 2017 р.

8 грудня відбудуться громадські слухання щодо проектів реконструкції Алеї Героїв і Валу

  8 грудня о 18.00 у приміщенні Деснянської районної в м. Чернігові ради (пр. Перемоги, 141) відбудуться громадські слухання та презентація для всіх бажаючих чернігівців проектів реконструкції бульвару по проспекту Миру від вул. Преображенська до Красної площі (Алеї Героїв) та капітального ремонту парку ім. Коцюбинського (нижньої частини Валу). Реєстрація учасників слухань буде розпочата о 17:00. Для реєстрації потрібно мати при собі паспорт громадянина України. Кожен зареєстрований учасник слухань отримає мандат для голосування.
23 листопада 2017 р.

Чернігівська міська рада оприлюднює проект реконструкції Алеї Героїв

  Чернігівська міська рада оприлюднює проект реконструкції Алеї Героїв (бульвару по проспекту Миру від вул. Преображенської до Красної площі). Зараз стан наявного там покриття з ФЕМ і асвальтобетону потребує заміни, також потребують поновлення підпірні стінки (облицювання), фонтани, газон, квітники та деякі рослини. Існуюче огородження ділянки педуніверситету, що межує з бульваром, не відповідає сучасним вимогам.
22 листопада 2017 р.

Проект капітального ремонту "нижньої" частини Валу викладений в загальний доступ для ознайомлення чернігівців

  Чернігівська міська рада оприлюднює для загального доступу і вивчення чернігівцями проект капітального ремонту "нижньої" частини Валу (юридично це - парк ім. Коцюбинського). Автор і розробник - ТОВ "СІТІ-ПРОЕКТ" (м. Чернігів). На сьогодні цей проект погоджений Національним архітектурно-історичним заповідником "Чернігів Стародавній", Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації та Міністерством культури України. Остаточний висновок комплексної експертизи щодо проекту буде надаватися після внесення в документацію всіх змін і доповнень, у тому числі за результатами громадських слуханнь, які призначені на 8 грудня.
21 листопада 2017 р.

Проект капітального ремонту "нижньої" частини Валу (частина 2: візуалізація)

  Чернігівською міською радою вже викладений в загальний доступ розроблений архітектурною майстернею проект капітального ремонту парку ім. Коцюбинського в м. Чернігові ("нижньої" частини Валу). Пропонуємо також ознайомитися з візуалізацією цього проекту.
21 листопада 2017 р.

З 3 квітня Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова буде надавати відомості про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб

  З 3 квітня надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб буде здійснюватися:
  - управлінням адміністративних послуг Чернігівської міської ради на віддалених робочих місцях адміністраторів за адресами комунальних підприємств Чернігівської міської ради: "Деснянське", "Новозаводське", "ЖЕК 10", "ЖЕК 13" за даними реєстру територіальної громади міста Чернігова та картотек з питань реєстрації фізичних осіб на території міста Чернігова, які знаходяться у його розпорядженні (на балансі) та були передані управлінню адміністративних послуг Чернігівської міської ради відповідними житлово-експлуатаційними організаціями, підприємствами, установами та організаціями.
29 березня 2017 р.

Між міською владою та перевізниками підписаний Меморандум про зобов’язання

  Сьогодні на засіданні виконкому Чернігівської міської ради прийняте рішення про підвищення вартості проїзду в міському громадському транспорті до 4 грн з 1 квітня.
 
  Сума прийнята як компроміс між інтересами перевізників, які працюють в умовах постійно і значно зростаючих цін за всіма статтями витрат, і фінансовими можливостями більшості чернігівців.
 
  Одночасно з прийняттям такого рішення на вимогу міського голови Владислава Атрошенка між перевізниками та міською владою був підписаний Меморандум про ті зобов’язання, які беруть на себе перевізники.
24 березня 2017 р.

Звіт про реалізацію проектів Громадського бюджету Чернігова в 2016 році

  Згідно з рішенням Чернігівської міської ради в 2016 році на фінансування проектів “Бюджету участі” було виділено 1% власних надходжень міста - 6,4 млн грн. Чернігівці підготували та подали на розгляд робочої групи 75 проектів. Після їх розгляду до голосування було допущено 64 проекти. В голосуванні взяло участь понад 21 тисяча чернігівців.
14 лютого 2017 р.

Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат: інформація для офіцерів запасу

  Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат запрошує офіцерів запасу та громадян, які мають спеціальності, споріднені з військовими, для прийняття на військову службу за контрактом осіб офіцерського складу. Грошове забезпечення офіцерів Збройних Сил України – від 9 000 грн. на місяць. Звертатись за адресою: м. Чернігів, вул. О. Молодчого, 15, каб. 307.
18 липня 2016 р.

Військова служба за контрактом: спрощений порядок прийняття і збільшена зарплата

  З метою виконання завдань та відновлення боєздатності Збройних Сил України районні військові комісаріати Чернігівської області проводять набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом і резерву Збройних Сил України, до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського та старшинського складу.
20 січня 2016 р.

Informative message

One of the priority tasks in the work of Chernigiv Mayor Vladyslav Atroshenko is the construction of ...
30 грудня 2015 р.

Побудова сміттєпереробного заводу – серед пріоритетних завдань Владислава Атрошенка

  Одним із пріоритетних завдань роботи Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка є побудова сміттєпереробного заводу на території полігону в мікрорайоні Масани.
  Для того, щоб забезпечити прозорість та відкритість процесу залучення інвестора, на доручення міського голови Атрошенка В. А. надаємо наступну інформацію:
30 грудня 2015 р.

Інформація щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції

  Інформація щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції
  Для вирішення питань, пов’язаних з тимчасовим перебуванням, слід звертатися: за телефоном УРЯДОВОЇ «ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ» (БЕЗКОШТОВНО): 0800 507 309
23 липня 2014 р.

Безоплатна правова допомога

  Чергова частина Чернігівського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. П’ятницька 39, каб. № 715. Звернутися до Центру можна цілодобово за єдиним номером з надання безоплатної вторинної правової допомоги 0-800-213-103.
14 жовтня 2013 р.

Анонс

11 грудня 2017 року у малому залі засідань виконавчого комітету міської ради відбудеться конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування


16 грудня: фермерський ярмарок «Чернігів, купуй рідне!»


8 Грудня: «Жінка року -2017» міста Чернігова


7 грудня - День місцевого самоврядування


Безкоштовні екскурсії Черніговом на новорічні свята


У День святого Миколая відкриється "Казкове містечко"


Новорічна програма Міського Палацу культури


Тренінг: «Розвиток управлінської майстерності»


Архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України


План фестивалів та інших культурних подій у Чернігові цього року

Опитування
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.