Наталя Поспєлова

Народилася у м. Первомайський, що на Харківщині.

Вчилася у Харківському національному університеті імені Василя Каразіна, на філологічному факультеті. Навесні 1999 року випадково потрапила до Харківської студії телебачення і відразу визначилася із професією.

Спочатку пощастило попрацювати ведучою і редактором у ранковій програмі та відчути всю відповідальність і драйв прямого ефіру .

З 2006 року була ведучою та редактором програми «Погода» на каналі ОТБ, паралельно працювала над сюжетами різної тематики для ранкової програми.

З 2011 року працюю над проектом «Ad fontes» (До джерел), який знайомить із подіями та людьми, імена яких пов’язані з Харковом. Адже Харківщина дуже багата на талановитих людей і, мабуть, немає такої галузі, в якій би перший рядок в Україні, а то й у світі не займало прізвище нашого земляка. На мою думку, харків’яни повинні знати ці імена і якомога частіше повертатися до джерел.

Сімейний стан: заміжня, маю 13-ти річну доньку Софію, яка мріє продовжити телевізійну справу, та сина Арсенія, який, поки що, бачить себе поліцейським, йому 7 років.


  Ведучі