повернутися на головну

Потрібна допомога!

Пушкова Ганна

Мене звати Аня (32 роки, маю інвалідність ІІ групи), мешкаю в м. Києві.  Звертаюсь до вас за допомогою та хочу розказати свою історію.

Детальніше

Володимир Бойчук

З молитвою в серці звертаюся  з проханням. Мій колишній однокласник Володимир Бойчук після смерті дружини і важкої фізичної праці втратив зір. ВІдшарування сітківки. Йому потрібна операція.

Детальніше

Наталія Хом’як

Мене звати Людмила. У нашої доньки Наталі, 1990 р.н., після перенесення опіку, через 9 місяців, почалися епілептичні напади.

Детальніше

Ваня Агрызков

Прошу Вашей помощи моему товарищу, Агрызкову Максиму, который сейчас находится в сложной  ситуации. Сложность заключается в болезни, а точнее стоимости лечения его полуторагодовалого сына Вани. Подтвержденный диагноз атипичный гемолитико уремический синдром,

Детальніше

Стецюк Макар

Я, Мокієнко Ірина Михайлівна, мати Стецюка Макара Олексійовича (4 роки), дитини з інвалідністю, з діагнозом ДЦП, спастична диплегія, рухові порушення ІІІ рівня за класифікацією GMFCS.

Детальніше

Сергій Мандрика

Доброго дня! Вибачте, що звертаюсь саме до Вас, але переживаю насправді велику скруту і шукаю підтримки там, де тільки можливо.

Детальніше

Юлія Шпичка

Я, Шпичка Олександр Анатолійович, 1986 року народження, житель міста Узин, що на Київщині, звертаюся до Вас із проханням про допомогу у надзвичайно важкій ситуації, яка склалась з моєю дружиною Шпичкою

Детальніше

Дихати заради дітей!!!

Мешканці м.Кагарлика, Клок Наталії Сергіївні поставили діагноз бронхоектатична хвороба легень. Після то як Вона поступила до лікарні без свідомості в сопорі, кома І на ШВЛ в 21 рік, на 22

Детальніше