Новини

30.11.2017

Лімітована колекція ігристих вин у дизайнерській упаковці від «Артвайнері» до зимових свят

До нагоди новорічних свят «Артвайнері» підготував спеціальну колекцію ігристих вин у тематичній упаковці.

детальніше
09.11.2017

Артвайнері випустив ювілейну 600-мільйонну пляшку ігристого вина

Найбільший у Східній Європі завод з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом «Артвайнері» випустив ювілейну 600-мільйонну пляшку ігристого вина.

детальніше
23.10.2017

Осінній сюрприз від CHARTE BAR

Осінь – найвитонченіша, ніжна і в той же час, повна мудрості пора. Пушкін, Тютчев, Блок, Бунін, Сосюра, Костенко ... Осінь розбурхувала і надихала великих поетів ... Восени особливо хочеться чарівності і теплих зустрічей. І ми точно знаємо, де можна влаштовувати подібні зустрічі. У самому «серці» нашої столиці, в центрі Києва, в оновленому ЦУМі цієї осені відкрився Третій CHARTE BAR.

детальніше
31.08.2017

ARTWINERY – партнер міжнародного тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days

Найбільший в Україні і в Східній Європі виробник ігристих вин за класичною технологією – компанія ARTWINERY – офіційний партнер відкриття 15-го сезону міжнародного Тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days, який відбувся 30 серпня в Києві.

детальніше
28.08.2017

Винороби ARTWINERY відкривають оксамитовий сезон!

ARTWINERY представляє новинку в асортименті торгової марки «КРИМ» – біле напівсолодке ігристе вино, яке виготовлено з виноматеріалів кримського півострова врожаю 2012 року і витримано в пляшці не менше 3-х років. Новинка з'явиться у продажу вже у вересні 2017 року.

детальніше
 1  |  2  |  3  |  4  ...  17