ЕКСКУРСІЯ НА ARTWINERY

Шановні панове!

Промисловий туризм надає Вам унікальну можливість долучитися до тонкощів створення «вина королів»! Артвайнері – єдиний виробник ігристих вин в Україні, який повністю показує свій технологічний цикл у дії. Для Вашої зручності розроблено екскурсійний маршрут для ознайомлення з класичною технологією шампанізації вина:

Відвідування трьох виробничих цехів підземної частини заводу.
Ви пройдете усі ступені створення шедеврів артемівських виноробів: відвідаєте цех виноматеріалів – створення фундаменту для приготування ігристого вина – відділення ассамбляжу та купажу, штабеля пляшок на багаторічній витримці, оціните масштаби ремюажного відділення, ознайомитеся з роботою майстрів-ремюерів, які створюють кристально чисті ігристі вина і побачите роботу сучасної автоматичної лінії дегоржажного відділення, яка встановлена лише на п’ятьох підприємствах Європи. По завершенні екскурсії на Вас чекає дегустація ігристого вина, яка включає в себе 6 зразків продукції.
Тривалість туру – 2,5 години.


Вартість туру – 150 гривень з людини. Оплату можна здійснити як готівкою, так і безготівковим платежем.

Встановлено певний графік відвідування делегацій: з понеділка по четвер початок екскурсії о 10:00 та о 14:00; в п'ятницю початок екскурсії о 9:30 та о 13:00. У суботу екскурсії проводяться тільки за попереднім записом. У неділю екскурсії не проводяться.

Записатися на екскурсію можна за телефоном 0627-48-65-57, 0627-48-65-47, або відправити заявку по email: excursion@artwinery.com.ua У заявці необхідно обов'язково вказати контакти для зворотного зв'язку.

Відвідування заводу особами молодше 18 років – не допускається!!!
Екскурсії проводяться російською мовою, для англомовних груп надається перекладач.

Відкрийте для себе скарб Донбасу.