Микола Пахнін

Журналіст, ведучий

Народився 22 серпня 1975 року у Харкові. Має три вищі освіти.

Закінчив Харківський Національний Університет за спеціальністю «українська філологія», Національну юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого та магістратуру Харківського регіонального інституту державного управління Національної Академії державного управління при Президентові України.

На телебаченні з 1993 року. Починав на Харківському обласному телебаченні позаштатним редактором у новинах «Сьогодення». З 1997 по 2001 рік працював головним редактором ТРК «Оріон».

З 2001 по 2005 роки – головний редактор, керівник служби громадсько-політичного мовлення ТРК «Тоніс-центр». Був автором та ведучим популярних на той період політичних ток-шоу «Пряма мова» та «Вечірній Харків».

З 2005 по 2010 роки – на державній службі. Працював начальником управління у справах сім’ї та молоді ХОДА. Радник голови ХОДА. Паралельно з державною службою не припиняв телевізійну діяльність. Був ведучим проектів «Діалоги» та «Майдан Свободи» на телеканалі АТВК.

З 2014 року працює на телеканалі ОТБ ведучим у проектах громадсько- політичного мовлення «На часі», «Тема дня», «Харківський вимір».

Водночас займається науковою діяльністю, пише дисертацію на кафедрі політології та філософії Харківського регіонального інституту державного управління Національної Академії державного управління при Президентові України.

Є відомим громадським діячем.

Одружений, виховує двох доньок.


  Ведучі