ПРО НАС

Candy: історія успіху від першої пральної машини до приладів із Wi-Fi підключенням.

Candy виготовила першу італійську пральну машину в 1945 , а в кінці 50-х років винайшла сучасну пральну машину з фронтальним завантаженням, ставши синонімом прання в Італії.


Тепер Candy - міжнародний бренд, який пропонує повний асортимент великої побутової та вбудованої техніки, що поєднує передові технології, функціональність, італійський дизайн і відмінну продуктивність. З роками наша місія не змінилася: задоволення потреб споживачів за допомогою інноваційних але простих у використанні і доступних продуктів.

ІСТОРІЯ

1945/1955

У 45-му році механічна майстерня Едена Фумагаллі (Eden Fumagalli) випустила першу молель італійської пральної машини, яка  була представлена публіці на міланській ярмарці 46-го року. Того ж року знаменита пісня Нета Кінга Коула  "Sugar Candy" надихнла на перейменування компанії  в  Candy. 


Запатентувавши першу посудомийну машину, Candy випустила "Модель 45", пральну машину з місткістю завантаження 3 кг з підігрівом та зливним насосом. У 54-му році стартує рекламна кампанія Candy Matic з лозунгом  "...дякую Candy."

1955/1965

У 55-му році Candy відкрила свій перший закордонний філіал у Франції, потім в 58-му році ще один в Німеччині. У 57-му році була випущена Bi-Matic - перша напівавтоматична пральна машина з програмою полоскання та віджимом, а ще через рік Candy  запускає виробництво першої повністю автоматизованої пральної машини.


Між 59-м та 69-м роками був збудований новий завод в Бругеріо  (Brugherio) (MB). Перші ультрасучасні пральні машини, такі як  Candy  Superautomatic 5, мають овальний барабан та можливість половинного завантаження.

 

1965/1975

Перша посудомийна машина з'являється в 1966 році і називається Stipomatic - автоматична
посудомийна машина з двома відділеннями. В 1968 році була створена пральна машина
Superautomatic 98 з 6 програмами. А на початку 70-х, з придбанням бренду та заводу Kelvinator, з'являються перші плити і холодильники. У тому ж десятилітті стратегічну роль починає грати дизайн: до створення моделей побутової техніки залучаються відомі дизайнери. Модель кондиціонера CANDYzionatore C23, створена Джо Коломбо, виграла нагороду Golden Compass.

1975/1985

Стратегія розвитку, спрямована на диверсифікацію та розширення асортименту, була швидко здійснена як у відношенні вбуданої так і окремо стоячої техніки. В цей же час особлива увага приділяється впливу на навколишнє середовище. В 77-му році Candy запустила кампанію "Candy допоможе вам не марнувати: світло, матеріали, миючий засіб."

Новий рекорд швидкості та економії електроенергії було поставлено в 1978 році з
винаходом системи ZOOM, що дозволила істотно скоротити час прання з
збереженням всіх необхідних фаз. Candy стає першою італійською компанією, що
розпочала виробництво холодильників з системою No Frost, технологією охолодження без
утворення інею. 


У 81-му році Candy запустила в серійне виробництво модель T3, першу морозильну камеру з 3 відділеннями та 3 різними режимами температур.

1985/1995

У 85-році, з нагоди сорокової річниці, Candy придбала два великі італійські бренди Zerowatt та Gasfire. У ці роки компанія відкриває заводи по всьому світу і продовжує скуповувати великі компанії,такі  як Rosieres (лідер із виробництва техніки для приготування їжі), Mayc-OTSEIN (пральні машина з верхнім завантаженням) та Iberna (холодильники). На кухнях з'являється  Candy Cuocirapi - перша італійська мікрохвильова піч з технологією Combichef, що поєднує режим традиційного приготування  їжі та мікрохвилі.


Протягом цього періоду компактні прилади, такі як супервузькі пральні машини Slimmy та Holiday, мали шалений успіх.

1995/2005

У 95-Candy святкує півсторіччя.  Того ж року було придбано Hoover European Appliances - європейського лідера з виготовлення техніки по догляду за підлогою. У новому тисячолітті компанія Candy змінює  свій логотип і продовжуває зростати: у 2002 експорт техніки Candy відбуваються у 111 країн.

Також у  2002 році  народилося гасло "Candy can do", яке і досі використовується.

У 2004 році Candy досягла нового рекорду: з посудомийною машиною Candy Futura стало можливим помити до 15 комплектів посуду. Також протягом цього періоду Candy відкриває офіс в Шанхаї.

2005/2010

У 2005 році Candy відзначила 60 років і придбала нове виробництво "Вятка"-  російський лідер у виробництві пральних машин. У 2006 році світ побачила  пральна машина GrandÓ, оснащена найбільшим на ринку завантажувальним люком 35 сантиметрів в діаметрі, при цьому воно розташовується на 10 сантиметрів вище, ніж в стандартних пральних машинах, полегшуючи завантаження і вивантаження білизни; в червні було придбано бренд Jinling, лідера з виробництва пральних машин в Китаї, а в наступному році приєднався до групи і турецький бренд SUSLER - фахівець в галузі виробів техніки для приготування їжі.


У 2009 в асортименті продуктів з'явився пристрій ДУО(Duo): при стандартних розмірах, Candy поєднала посудомийну машину та багатофункціональну духову шафу. А ще у 2009 році Candy досягла нового рубежу, що має величезну символічну цінність для компанії: з конвеєра заводу в Бругеріо зійшла стомільйонна одиниця техніки з  1945 року.

2010 рік ознаменував революцію у виробництві сушарки з унікальною системою EasyCase: контейнер для збору конденсату, що розташований безбосередньо в дверцятах сушарки.

2011/2013

У 2011 році Candy представила пральну машину GrandÓ Evo з технологією Mix Power System, що забезпечує результат прання при 20° як при 40°. Серед кухонних приладів була представлена духова шафа Prodige із подвійною камерою та з двома вентиляторами для одночасного запікання кількох страв при різних температурах.


У 2012 в Китаї був відкритий новий завод пральних машин. В пральних машинах з верхнім завантаженням Candy представила нову модель Evo Plaisir з системою Gentle Touch Opening  - плавне  відкриття стулок барабану.  Революція на кухні: холодильни Crio Vital Evo покращують рівень зберігання харчових продуктів завдяки технології No Frost  Bio та системі Air control, індукційні поверхні тепер оснащені  FLEXI зонами замість звичних модульних зон, а об'єм духових шаф збільшується до 78л.


У 2013 році Candy збільшила можливості посудомийної машиниEvoSpace  завдяки системі Maxi Plates. В цьому ж році з'явилися мікрохвильові печі EGO:  яскрава індивідуальність, 5 кольорів в ретро дизайні.

2014/2015

В 2014 році лінійка пральних машин GrandÓ Vita б'є рекорд з найбільш ефективною програмою швидкого прання завдяки системи Mix Power System +: ідеальне повноцінне прання всього за  59 хвилин;  духові шафи та варильні поверхні Elite випускаются в унікальному вишуканому дизайні; посудомийна машина EvoSpace вміщує 16 комплектів посуду та встановлює рекорд по місткості та ефективності; прально-сушильна машина Alisè пере 8 кг білизни та висушує 5 кг лише в 45 см глибини. Холодильники стають Maxi, досягаючи 2 метри в висоту.

В 2014 останньою новиною техніки стає розроблений інженерами Candy  цілий модельний ряд побутових приладів Simply-Fi: холодильник, духова шафа, пральна машина, посудомийна машина, варильна поверхня і витяжка з вбудованим модулем Wi-Fi. Можливість управляти побутовою технікою з будь-якої точки світу в один дотик стала реальністю. Для роботи з новою технікою було створено додаток, що дозволяє підтримувати безперервний контакт з побутовою технікою через найбільш поширені операційні системи: IOS і Android. Завдяки додатку спілкування з технікою стає максимально простим і зрозумілим. Один дотик - і функції кожного з побутових приладів будуть налаштовані відповідно до завдань і переваг власника. Додаток фактично запам'ятовує звички користувача, що забезпечує   взаємодію між управлінням приладом і потребами власника.


У  2015 році Candy святкує 70 років. Ця подія була засвідчена випуском нових інноваційних продуктів та пристроїв.

Дослідження та інновації

Дослухаючись до думок і побажань своїх клієнтів компанія Candy Group вже понад 70 років створює унікальні рішення для вашого побуту -   Центр інновацій, досліджень та розвитку знаходиться в Італії в містечку Бругерио (МБ).


Сьогодні, в епоху цифрових технологій, Candy відкриває двері до нового способу співіснування з побутовою технікою, яка має простий та інтуїтивно зрозумілий спосіб керування. Результатом роботи дослідницької групи Candy стала лінійка приладів Simply-Fi , яка може похвалитися не тільки іноваціями та стилем, а й поєднанням ефективності та простоти у використанні.

Якість та навколишнє середовище

Candy Group використовує сировину, яка придатна для повторної переробки у всіх компонентах своєї продукції та упаковки,  активно бере участь в утилізаціїї відходів WEEE( відходів електричного та електронного обладнання) .

Завдяки використанню нових технологій Candy Group вдалося втілити два пріоритети: задоволення потреб споживачів і охорона навколишнього середовища. Процеси виробництва були розроблені з метою зниження викидів, відповідно до положень та вимог різних країн, а також зниження споживання енергії, пов'язаного з використанням побутових приладів.

 

 

Candy Group, з єдиним приватним капіталом  сім'ї Фумагаллі , є одним з європейських лідерів у галузіі великої побутової техніки: пральні машини, посудомийні машини, прально-сушильні машини, сушарки, холодильники, морозильники, кухонні плити та духові шафи, вбудовані та окремо розташовані.

Основним принципом діяльності компанії є задоволення своїх клієнтів. Сервісний відділ компанії має більше 2000 сервісних центрів  в Європі. Сьогодні Candy Group представлена міжнародними брендами Candy та Hoover та локальними брендами: Hibernate, Jinling, Hoover-Otsein, Rosières, Süsler, Vyatka, Zerowatt, Gasfire and Baumatic.

 

LLC CANDY HOOVER UKRAINE
46 Ahmatova str. 02081 Kiev – Ukraine
Tel & Fax + 38-044-2201289