Біржі Житомир

ТОП 20 бірж за відгуками та оцінками житомирян

У Житомирі фондова біржа дуже приваблива для людей, так як вона дарує їм надію на світле майбутнє. Вивчаючи... Показати ще

У Житомирі фондова біржа дуже приваблива для людей, так як вона дарує їм надію на світле майбутнє. Вивчаючи її функціонування, люди розраховують на пасивний і легкий заробіток, який можна отримати у себе вдома, не виїжджаючи за кордон на важку роботу. Вона обіцяє не просто гроші, а великі гроші, які можуть вирішити багато проблем українців. Ось чому школи і клуби, які проводять навчання роботі на біржі, так популярні.


Валютна біржа в Житомирі має свої особливості і правила, які обов'язково знати для успішної роботи. Як і в будь-який інший галузі ринку, тут діють свої закони. Тому без серйозної підготовки початківець трейдер (а саме так називають людину, що працює на фондовій біржі) приречений на провал і слив капіталу. Можна й самому повчитися цій науці - в інтернеті легко знайти самовчитель, спеціальну літературу та інші посібники. Але клуби, де вивчають форекс, товарні біржі в Житомирі, дають набагато більше:

  • підтримку досвідчених, практикуючих трейдерів;
  • аналіз помилок;
  • побудова тактики і стратегії, навчання роботи з різними інструментами (фігури, розвороти, індикатори, відкладені ордери);
  • фізичний доступ на портал, де функціонує фондова біржа України та світу;
  • допомога у відкритті рахунку (реального і демо-версії).

І Форекс-клуб, і Teletrade в Житомирі, і інші подібні компанії функціонують за аналогічними схемами. Вони проводять навчання кандидатів (як правило, платне), розглядають ази і тонкощі роботи ринку, допомагають зареєструватися новачкові, відкрити депозит, вибрати сферу торгівлі (валюта, цінні папери, дорогоцінні метали), надають брокера. Є ще одна цікава послуга, яка виявляється за окрему плату: наслыдування професіоналу, яка надає гравцеві дані про угоди досвідченого трейдера з можливістю їх копіювання.


Форекс, відгуки в Житомирі про який дуже різні, фондові біржі України не є панацеєю або грою, як багато хто думає. Це справжнісінька робота, досить складна, з ризиком, мінімізувати який можна за допомогою спеціальної системи. Від трейдера потрібна гранична концентрація, вміння швидко приймати рішення, правильно оцінювати ситуацію, вміння не вестися на емоції, а слідувати тільки залізній логіці.
Знайти всі компанії Житомира, що працюють на біржах України легко, якщо вивчити інформацію на сайті 20.ua.

Forex Trend Group, біржа
5.0
середній бал на основі
2 відгука 2 відгуків
Біржова оргнізація
Телетрейд, брокерська компанія
0.0
середній бал на основі
1 відгук 1 відгука
Ікс-трейд, брокерська фірма
0.0
середній бал на основі
1 відгук 1 відгука
Центр Біржових Технологій, біржа
0.0
середній бал на основі
1 відгук 1 відгука
Не знайшли потрібну компанію? Ви можете додати її
Додати компанію
Міський центр зайнятості, біржа
0.0
середній бал на основі
1 відгук 1 відгука
Товарна агропромислова біржа
0.0
середній бал на основі
1 відгук 1 відгука
TeleTrade, брокерська компанія
0.0
середній бал на основі
1 відгук 1 відгука