This version of the page http://nam.org.ua/main/doslidgennya-rinku03/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-20. The original page over time could change.
Дослідження ринку Приєднатися до НАМ
Вхід для користувачів Логін Пароль Реєстрація Увійти

Новини. Дослідження ринку

28.8.2014

Подаем рекламу на радио: что нужно знать предпринимателю

Prosto проверить эффективность рекламы на радио – ее результаты вы увидите уже после первых же эфиров. Но чтобы кампания оказалась успешной – нужно разбираться в тонкостях отрасли. О полезных рекламодателям нюансах аудиорекламы рассказывает Prostobіz.ua

29.7.2014

Инфографика: украинцы не хотят платить за телевидение

17 июля в Донецке прекратили вещание основные украинские телеканалы, еще раньше без них остались жители Крымского полуострова. По словам заместителя технического директора XtraTV Юрия Темченко, подобные действия только провоцируют бум на установку так называемых «горынычей».

Всі новини розділу

 

Дослідження ринку

Медіа аналітика
З початку року реклама в пресі скоротилася на 39%, в ООН – на 15%, а на радіо зросла на 3% - ZenithOptimedia

За даними ZenithOptimedia, протягом січня-травня 2015 року обсяги реклами в друкованих ЗМІ в Україні скоротилися на 39% у порівнянні з січнем-травнем 2014 року, обсяги зовнішньої реклами скоротилися на 15%, а обсяги реклами на радіо зросли на 3%. 


Члени асоціації НАМ отримують професійну допомогу в процесі реалізації власних дослідницьких проектів. Даний сервіс забезпечує команда Дослідницького центру НАМ. 

Центр створений відповідно до рішення Загальних зборів у 2008 році, його очолює Віталій Гордузенко.

 

Сервіси для членів асоціації:

  • Допомога членам НАМ у виконанні власних дослідницьких проектів.
  • Аналітика галузі та основних тенденцій ринку.
  • Консультування з приводу пропозицій дослідницьких організацій України та допомога в реалізації тендеру на дослідження, консультації з приводу результатів досліджень.
  • Надання інформації з приводу існуючих досліджень аудиторій радіо та телебачення (медіа-панель GFK для радіо та телебачення).

Члени асоціації отримують теоретичну і практичну інформацію щодо правильності побудови вибірки, методик медіа досліджень, можливостей їх застосування та найкращих способів обробки інформації.

 

Блог НАМ

Віталій Гордузенко
Вибірка при дослідженні цільової аудиторії радіостанції
В продовження актуальної теми: «Проведення дослідження власними си
Переглядів: 19002  Коментарів: 9
Перейти до блогу
Надіслати запитання