This version of the page http://pl.com.ua/panoptikum/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-18. The original page over time could change.
Паноптікум
Журнал Новости Блоги Видео
Подписка на журнал

Паноптікум

Tweet

Подивився сюжет Схем про весілля сина генпрокурора. Скажу, що це круте відео. Хоча я насправді не впевнений, що державна охорона на приватних закладах це погано, бо високопосадовці, думаю, справді мають охоронятися цілодобово, і можливо юристи та державники мене поправлять, бо суджу я лише як простий вірянин церкви Святого Янівчомунеексперта. Тим не менш, з огляду на повсякденну логіку, це не здається прям якимсь харамом чи зашкваром. Там був президент, щонайменше його треба охороняти, зі снайперами, хуяйперами та іншою охоронною єбалою.

Але все інше — це капєц.

На свято радо підкатили класні кєнти: Деркач, що голосував за диктаторські закони, та хтось з братів Суркісів, а може навіть і обидва другана Медведчука. І хоча з цими мразями срати не те що на одному гектарі, а в одній країні — якось бентежить, то панів Авакова, Луценка, Порошенка Яценюка, Турчинова, Геращенко та інших, інших, інших наших топ-патріотів такий відпочинок взагалі не хвилює, все норм, привіт, цьом-цьом.

А до цього простого та жирного факту ще купа звичайної жлобсько-пихатої хєрні. Візажисток нареченої підвозять на машинах генеральної прокуратури. Хоча на заході одночасно зібрались володарі мільярдів кешу, але витрачати його на охорону своєї прислуги та таксі для неї ніхто не збирається — хай заплатить держбюджет, там же гроші нічийні, можна брати скільки захочеш. Ті ж службові автомобілі прокуратури розвозять подарунки сина генпрокурора, поки ГПУ в офіційних документах пиздять, що вони там щось суспільно-важливе охороняли. Тобто, охорона подарунків сина генпрокурора це тепер державна справа.

Співробітники Управління державної охорони випизжують журналістів з публічного місця, щоб вони не могли нічого сфотографувати (шось якось дисонує з постами порохоботів про «дивіться, випадково зустрів Президента у черзі АТБ за акціним хлібом!»). Їх керівництво потім публічно пиздить, що журналісти перечепились через схил і взагалі дякуйте, що вас спочатку не пристрелили, щоб ви потім це ходили мертвими оскаржували. Ваще класно, коли голова держохорони сидить і на камеру натякає на те, що наступного разу по журналістах можуть і шмальнуть.

Просто блядь паноптікум. Пиздьож, зачиненість, кугутство, погрози, ще пиздьож, іще пиздьож і ще трішечки пиздєжа. Фу блядь.

Подписывайтесь на канал «Публичные люди» в Telegram

луценкооберемкосвадьба
  • Український хіт від Квартал 95



  • Публикации по теме

    Новости от партнеров

    Оставить комментарий Отменить ответ

    Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *