This version of the page http://eset.ua/ua/news/results/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-12. The original page over time could change.
Новини - Компанія

  • День захисту від кіберзагроз

    Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — запрошує користувачів у всьому світі третього листопада відзначити День захисту від кіберзагроз, який започатковують спеціалісти ESET з метою привернення уваги до проблем кібербезпеки та захисту від шкідливих програм. 

  • Рекомендації ESET щодо захисту роутера від загроз

    Роутер є одним з найважливіших пристроїв, від якого залежить безпека підключення до домашньої мережі Інтернет. Він не лише контролює периметр мережі, а й весь її трафік та інформацію, що робить його привабливою ціллю для кіберзлочинців.

  • AV-Comparatives підтверджує мінімальний вплив ESET на систему

    Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — отримала найвищу нагороду від незалежної організації AV-Comparatives.

  • Bad Rabbit: Not-Petya повертається з оновленою версією програми-вимагача

    Як вже повідомляли спеціалісти ESET, сьогодні було виявлено новий спалах загрози, яка атакувала критично важливі об'єкти інфраструктури в Україні. Нижче представлені певні деталі даної варіації загрози, яка отримала назву Bad Rabbit.

  • Київський метрополітен атакувала нова версія відомої програми-вимагача Diskcoder

    Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що декілька транспортних та урядових організацій в Україні зазнали кібератаки, у результаті якої дані на комп'ютерах були зашифровані.

  • Нова версія продуктів для дому доступна для завантаження

    Компанія ESET — лідер в галузі проактивного виявлення — оголошує про вихід нової версії флагманських продуктів для захисту комп’ютерів та ноутбуків від різноманітних видів Інтернет-загроз.

  • Загроза OSX/Proton поширюється через популярний медіаплеєр для Mac

    Компанія ESET — лідер в галузі проактивного виявлення — попереджає про поширення шкідливого бекдору OSX/Proton через інфіковану версію медіаплеєра Elmedia Player.

  • ESET отримала бронзову відзнаку у рейтингу Gartner Customer Choice Awards 2017

    Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що рішення ESET Endpoint Security отримало бронзову нагороду у рейтингу Gartner Peer Insights Customer Choice Awards 2017 у категорії «Захист робочих станцій».

  • ESET починає співпрацю з Google для запобігання поширенню кіберзагроз

    Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — оголошує про співпрацю з Google та запускає Chrome Cleanup – новий інструмент для сканування і видалення шкідливих програм для Google Chrome, створений для безпечного та безперешкодного перегляду сторінок в мережі Інтернет.

  • Нова програма-вимагач атакує користувачів Android

    Компанія ESET лідер в галузі проактивного виявлення повідомляє про поширення DoubleLocker нової програми-вимагача для Android, яка шифрує файли користувача та блокує екран пристрою, вимагаючи викуп за доступ до даних.