This version of the page http://gc.ua/uk/upravlinskij-konsalting/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-08. The original page over time could change.
Управлінський консалтинг | Корпорация Global Consulting
перейти до навігації

Управлінський консалтинг

Маркетинговий консалтинг Кожному підприємству, націленому на довгостроковий розвиток і створення конкурентної переваги, необхідно піклуватися про побудову Кадровий консалтинг Сьогодні кадровий консалтинг все більше привертає до себе увагу керівників і власників компаній. Що це таке і чому останнім часом до
Операційний консалтинг Оптимізація бізнес-процесів Керівники, власники, топ-менеджери в процесі розвитку підприємства завжди приходять до моменту, коли Фінансовий консалтинг Фінансовий аналіз Які завдання вирішує фінансовий консалтинг? Для початку давайте визначимося, що ж таке фінансовий консалтинг. Під цим
Семінари
22 березня 2017 р.
Нова форма податкової накладної та декларації з ПДВ. Актуальні зміни в податковому законодавстві.
Вартість: 500 грн  Місце проведення: Харків

Дивитися питання семінару (pdf)
Дату уточнюйте
Готуємося до складання декларації з податку на прибуток
Вартість: 400 грн  Місце проведення: Харьков

Дивитися питання семінару (pdf)

Управлінський консалтинг – це діяльність, спрямована на підвищення ефективності фірм, компаній, організацій. Як правило, це залучення зовнішнього консультанта для оцінки ситуації, що склалася, проведення діагностики та підготовки рекомендацій і стратегії досягнення бажаних результатів. Управлінський консалтинг – це свого роду пошук відповідей на ті питання, що виникають в управлінні підприємством.

Управлінський консалтинг може складатися з декількох етапів. Знайомство з компанією і керівництвом. На цьому етапі консультанти з управління знайомляться з компанією та її керівництвом, клієнт озвучує своє бачення проблематики. А також обговорюють і уточнюють ті результати, яких компанія хоче досягти в процесі співпраці.

Експрес-аналіз або діагностика. Цей етап припускає детальне вивчення поточної ситуації в компанії, виявлення проблем, недоліків в управлінні, слабких сторін підприємства, а також постановка, власне, «діагнозу» або ж виявлення центральної проблеми. При такому вивченні можуть зачіпатися усі сфери діяльності компанії: стратегічні плани, бізнес-процеси, фінансовий облік, організаційна структура, кадрові питання, система маркетингу і продажів і багато іншого, виходячи з тих завдань, які ставляться перед консультантами.

Пропозиція рішень. Далі слідує найвідповідальніший етап управлінського консалтингу, фахівці формують своє бачення подальших дій, пропонують кроки і тактики, які допоможуть досягти запланованих результатів. Рішення можуть носити рекомендаційний характер, коли експерти пропонують свій сценарій дій, або ж операційний, коли фахівці беруть участь в розробці і впровадженні консалтингового проекту.

Коли потрібні послуги управлінського консалтингу?

Дуже часто керівникам потрібен свіжий погляд на систему управління в компанії, необхідно відшукати нові шляхи для розвитку, допомогти в розробці нової стратегії або ж оптимізувати бізнес-процеси підприємства. В усіх цих випадках на допомогу можуть прийти фахівці з управлінського консалтингу.

Послуги управлінського консалтингу можуть коштувати недешево, проте при ефективно організованій співпраці з консультантами, вірній постановці цілей і завдань, витрати обов'язково себе окуплять. Це може бути неоцінимий внесок у подальший успішний розвиток вашого бізнесу.

Яке місце займає консалтинг в управлінні бізнесу?

У нашому діловому середовищі звичка звертатися до консультантів доки не сформована, хоча в Європі і США майже усі керівники в складних управлінських ситуаціях використовують консалтинг в управлінні бізнесом. Це допомагає їм завжди залишатися конкурентними і тримати руку на пульсі свого підприємства.

Дуже часто бізнес-консалтинг порівнюють з лікуванням у лікаря. Самолікування і ігнорування хвороби може привести до дуже невтішних результатів. Також і у бізнесі, якщо йому не надавати своєчасну допомогу, не використати профілактику, то це може негативно позначитися на його розвитку. Тому краще довіритися консультантам з управління та допомогти своїй компанії ефективно розвиватися.

Фахівці Корпорації «Глобал Консалтинг» готові допомогти вам в ухваленні ефективних управлінських рішень. Корпорація «Глобал Консалтинг» – член Всеукраїнської асоціації консультантів з управління. При необхідності над проектом спільно працюють кваліфіковані фінансові консультанти, маркетологи, HR-менеджери, IT-фахівці.

Нам довіряють
Новини компанії
  • Партнер «Глобал Адвокат» Олена Кравченко відвідала захід «Юридичні аспекти. ІСО, Майнінг, криптовалюта»
  • Юридичні послуги в Києві. Тур в «Глобал Адвокат»
  • «Глобал» в кадрі. Бухгалтер відділу малого бізнесу Парфьонова Вікторія
  • «Глобал» в кадрі. Бухгалтер відділу аутсорсингу Жувак Наталья
  • «Глобал» в кадрі. Керівник IT-відділу Богомолов Андрій
Новини бізнесу
  • Формування системи управління персоналом. 5 обов’язкових умов
  • Податковий пінарік для підприємців
  • Дайджест новин трудового законодавства за жовтень
  • Своя справа. Кав’ярня-кондитерська
  • Податковий пінарік для підприємців