З Днем Народження, ПЗУ!

30.09.2017

Сьогодні —  визначний день для всього Зеленого руху України. 30 вересня 1990 року було створено Партію Зелених України.

За 27 років Партія пройшла непростий шлях: брала участь  у всіх без виключення виборах в Україні, обиралась в Парламент,  стала співзасновницею Європейської Зеленої Партії. Та найголовнішим нашим досягненням є наша вірність. Вірність людям, які нас підтримують, вірність обраному Європейському шляху, вірність нашій ідеології. На відміну від більшості політичних сил, ми ніколи не підлаштовувалися під політичну кон’юнктуру, не зраджували державним інтересам й завжди стояли на власному шляху.

Сучасний світ дуже стрімко розвивається й ми не стоїмо на місці поруч з ним. Спираючись на величезний досвід, ми перезапустили процес формування нової Зеленої еліти України й продовжуємо працювати над фундаментом серйозної сучасної політичної сили. Зокрема, ми зробили ставку на 2 напрямки: розвиток молодіжних організацій і діяльність ПЗУ в Європі. І в обох випадках досягли чималих успіхів. Молодіжна організація ПЗУ- потужний колектив однодумців, який за минулий рік провів десятки акцій в різних регіонах України. На міжнародній арені найголовнішим нашим досягненням є участь представників Партії Зелених України в Ліверпульскому  конгресі Global Greens, одні з ключових рішень якого були прийняті саме з українських питань.

Роль Зелених в майбутньому України важко переоцінити. Запровадження сучасних технологій, вирішення екологічних проблем, контроль за виконанням зобов’язань перед європейськими партнерами —  все це функції Зеленого руху. Ми – представники нової генерації українського суспільства й ми зробимо все, щоб наші нащадки жили в вільній, чистій, здоровій та заможній Україні.

 Щиро вітаємо однодумців з річницею створення Партії Зелених України! Впевнений, що наша сьогоднішня робота —  лише початок на шляху майбутнього розквіту прийдешніх поколінь.

Заступник Голови політичної ради Партії Зелених України Олександр Зіскін

Tweet