This version of the page http://geonews.com.ua/gallery_lm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-11-02. The original page over time could change.
GEOnews - Фотогалерея
Геологічні пам'ятки

Геологічні пам’ятки природи – це унікальні об’єкти природного походження, що найбільш повно і наочно характеризують перебіг геологічних процесів та їх результати, мають наукову цінність і доступні для безпосереднього спостереження і дослідження.

Музей УкрДГРІ

Геологічний музей УкрДГРІ заснований у 1983 р. Музей складається з розділів: мінерально-сировинна база України; декоративно-облицювальний камінь України; мінералогічна колекція Росії; картографічний розділ та планшети, що висвітлюють науковий супровід геологорозвідувальних робіт, стан корисних копалин України і т.д.

Музей Київського національного університету

Геологічний музей геологічного факультету Київського національного університету ім. Т. Шевченка заснований у 1834 р. Музей складається з 4-х відділів: загальної геології та геологічних процесів; історії Землі та палеонтології; мінералогії і петрографії; геології і корисних копалин України.

Виставка «Багатство надр України»

16 червня 2010 року в Кабінеті Міністрів України відкрилась виставка «Багатство надр України», організована УкрДГРІ. На виставковій експозиції протягом кількох тижнів були представлені зразки гірничих порід і мінералів, на які багата Україна, графічні матеріали – геологічні карти багатоцільового призначення, а також зразки друкованих профільних видань.

Про нас Пошук RSS Архів Партнери

При використанні матеріалів посилання на GEOnews.com.ua обов`язкове
Пишіть нам - [email protected]