This version of the page http://ufib.com.ua/index.php/osvita/35-osvita (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-30. The original page over time could change.
Освіта

Розпочато співпрацю між УФІБ та Кафедрою автоматизації проектування енергетичних процесів та систем Теплоенергетичного факультету Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» в рамках роботи лабораторії "Кіберфізичних енергетичних інфраструктур".

Зміст співпраці описоно у Меморандумі.

Студенти Теплоенергетичного факультету КПІ мають можливість брати участьшляхом:

1.      Участі в проектах лабораторії (інформацію буде опубліковано додатково),

2.      Стажування та працевлаштування в компаніях, що є членами УФІБ.

Для стажування або працевлаштування студентам необхідна попередня реєстрація.

Анкета для реєстрації зацікавлених студентів КПІ

Контакти: Юлія Бабій, менеджер секретаріату УФІБ, тел. 0935347910, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Настанови з Кібербезпеки від експертів http://www.isaca.org.ua/index.php/press-center/news/191-translation-of-guidelines-on-cybersecurity
  • Cobit http://www.isaca.org/Knowledge-Center/cobit/Documents/COBIT-4-1-Ukrainian.pdf
  •  ITAF – Методологія аудиту інформаційних систем - http://www.isaca.org.ua/index.php/homepage/download/category/13-itaf?download=21:itaf-3rd-eng
  • NIST Cybersecurity Framework http://www.nist.gov/cyberframework/upload/cybersecurity-framework-021214.pdf
  • Implementing NIST Cybersecurity Framework http://www.isaca.org/knowledge-center/research/researchdeliverables/pages/implementing-the-nist-cybersecurity-framework.aspx
  • Впровадження Європейської Кібербезпеки http://www.isaca.org/Knowledge-Center/Research/Documents/European-Cybersecurity-Implementation-Overview_res_Ukr_1215.pdf
  • Міжнародна сертифікація з Кібербезпеки (CSX) https://cybersecurity.isaca.org/ 
ПІП студента ВНЗ/Курс/Спеціальність
Компанія, в якій проводиться стажування
Наставник
Тематика стажування
1. Нечипорук Олена Леонідівна
Національний університет «Києво-Могилянська академія»/ 2 курс/ Спеціальность «Правознавство» факультету правничих наук
Адковатське бюро Хоптинця
Андрій Хоптинець, керівник
Правнича підтримка проекту громадської ініціативи «За чистоту і безпеку зонвідпочинку»

На Раді Федерації, що відбулась 17 березня 2017 року, було представлено презентацію та розглянуто концепцію створення навчальних центрів-лабораторій технічних засобів безпеки (НЦЛ ТЗ) при ВНЗ.

Концепція навчального центру-лабораторії УФІБ-КНУБА

Метою створення НЦЛ ТЗ є практична підготовка студентів задля збільшення частки випускників, що працевлаштовуються за фахом.

Розпочато роботу з створення НЦЛ ТЗ при Київському національному університеті будівництва та архітектури (КНУБА), Національному авіаційному університеті (НАУ) та Київському політехнічному інституті (КПІ).

Було проведено зустрічі з представниками ВНЗ щодо створення НЦЛ ТЗ. Зокрема, 29.03.17 р. відбулась зустріч з представниками КНУБА щодо організації робіт з створення НЦЛ ТЗ на базі Кафедри кібернетичної безпеки та комп’ютерної інженерії факультету автоматизації і інформаційних технологій.

На зустрічі було вирішено розпочати роботу в рамках проекту з проведення оглядової та тематичної лекції (11, 12 квітня), а також продовження роботи з зацікавленими студентами в межах написання курсової роботи.

Координацію роботи в рамках Проекту будуть здійснювати:

З боку ВГО УФІБ: Долинний Анатолій, президент ВГО «УФІБ» та Бабій Юлія, менеджер секретаріату ВГО «УФІБ».

Контакти: тел. 0935347910, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Анкета для реєстрації зацікавлених студентів КНУБА

Анкета для реєстрації зацікавлених студентів КПІ

Більш детальна інформація міститься у профільній групі ФБ (тільки для членів УФІБ).

Громадська ініціатива (ГІ) «УСПІХ/Intern/in/ua» має за мету формування інформаційної платформи для взаємодії між студентами та їх майбутніми роботодавцями. Однією з двох головних рушійних сил ініціативи є студенти, котрі шукають можливості одночасного з навчанням набуття практичного досвіду роботи і розуміють, що якість знань та цінність їх майбутнього диплому для успішного початку професійної кар’єри залежить, в першу чергу, від них самих. Іншою ключовою стороною ініціативи є компанії, що розвивають нові напрямки і, відтак, зацікавлені у відборі майбутніх працівників шляхом їх залучення до участі у конкретних проектах та дослідних роботах. Серед зацікавлених сторін ініціативи також є:вищі навчальні заклади, кдрові агенції, гомадські ініціативи на підтримку реформ, Міністерство освіти і науки України, Міністерство соціальної політики України та ін.

Проект концепції громадської ініціативи «УСПІХ /intern/in/ua»

Студентам для участі в ГІ «УСПІХ/Intern/in/ua» необхідно попередньо зареєструватися.

Долучитись до ініціативи можна шляхом підписання Меморандуму.

Контакти: Юлія Бабій, менеджер секретаріату УФІБ,тел.: (093) 534-79-10, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Go Top