This version of the page http://nam.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-26. The original page over time could change.
НАМ - Незалежна асоціація телерадіомовників Приєднатися до НАМ
Вхід для користувачів Логін Пароль Реєстрація Увійти
Проекти
Перша українська школа для журналістів за німецьким зразком Найцікавіша мандрівка року починається Оголошені переможці V конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» VI Конгрес НАМ: Презентація нового дослідження регіонального телебачення Наймасштабніша дискусія про впровадження цифрового телебачення в Україні – VII Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні» відбудеться 13 вересня 2013 року у рамках KievMediaWeek. Творчий конкурс на виборчу тематику «АРТ-вибір» назвав переможців

 

Головна

“Незалежна асоціація телерадіомовників” (НАМ) - найбільше професійне об’єднання електронних засобів масової інформації України.

Асоціація створена з ініціативи активістів національних і регіональних теле- та радіокомпаній України в травні 2000 року.

НАМ представляє інтереси галузі у Верховній Раді України, Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, Державному комітеті з питань телебачення та радіомовлення і надає сервіси, необхідні для успішної діяльності медіа компаній.

 

Новини НАМ

Більше новин

  • Правовий Центр НАМ інформує:скасовуються печатки як обов’язковий реквізит документів, які подаються суб’єктами господарювання до органів державної влади та органів місцевого самоврядування.
  • Правовий Центр повідомляє: набуває чинності закон про так звані мовні квоти
 

Блог НАМ

Ольга Большакова
Підтримую ініціативу про внесення змін до рішення Національної ради «Про затвердження Правил формування програмної послуги в пакетах програм провайдера програмної послуги»
- В цілому підтримуючи пропозиції асоціацій провайдерів програмної послу
Переглядів: 25265  Коментарів: 0
Перейти до блогу
Наталя Беднарська
Медийное волшебство
Проработав более 10 лет в медиа, я лично сталкивалась с нехваткой решени
Переглядів: 2561  Коментарів: 0
Перейти до блогу

Медіа новини

4.8.2017

Україна почне блокувати телерадіомовлення сепаратистів до кінця року

Секретарь Совета национальной безопасности и обороны Александр Турчинов в зоне проведения АТО провел испытания первого опытного образца комплексной системы информационного противодействия, сообщает его пресс-служба.
 

2.8.2017

До уваги керівників телерадіоорганізацій: 5 серпня – День пам’яті з нагоди 80-роковин «Великого терору»

З метою вшанування 80-х роковин із дня початку трагічних подій, які отримали історичну назву «Великий терор», 5 серпня 2017 року в Україні відзначається День пам’яті. Відповідна Постанова за № 1807 Верховної Ради України ухвалена 22 грудня 2016 року.
 

2.8.2017

У «Голосі України» опубліковано оголошення про конкурс на мовлення в цифровій мережі МХ-5

Національна рада сьогодні, 2 серпня, опублікувала в газеті «Голос України» № 141 оголошення і конкурсні умови на отримання ліцензії на мовлення на вільному загальнонаціональному каналі мовлення багатоканальної цифрової телемережі МХ-5.
 

27.7.2017

Нацрада надала «Зеонбуду» тимчасовий дозвіл на запуск мультиплексу МХ-1 у Бахмутівці

27 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила надати провайдеру цифрового ефірного телебачення «Зеонбуду» дозвіл на тимчасове мовлення на період проведення антитерористичної операції в селі Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області.

26.7.2017

«Зеонбуд» пригрозив УДЦР судом, якщо той продовжить вимірювати цифрове покриття

Провайдер-монополіст цифрового ефірного телебачення стандарту DVB-T2 «Зеонбуд» виступив проти проведення «Українським державним центром радіочастот» вимірювання покриття цифровим сигналом і пригрозив державному підприємству судом.

 
5 причин приєднатися до НАМ
1
Члени НАМ отримують консультації та юридичну допомогу найкращих медіа-юристів України
2
Центр адвокації та лобіювання НАМ бере участь у роботі усіх важливих для галузі робочих групах, миттєво реагує на внесення нових законопроектів та захищає інтереси учасників ринку
3
Навчальний центр НАМ гарантує доступ до професійних знань та організовує участь українських фахівців у NABShow та інших всесвітніх галузевих освітніх заходах
4
Прес-центр НАМ інформує про головні події медіа галузі та висвітлює в ЗМІ новини членів НАМ
5
Маркетинговий центр НАМ допомагає членам асоціації у виконанні власних дослідницьких проектів і активно працює над розробкою та запровадженням ефективної системи вимірювань радіоаудиторії