This version of the page http://www.forward-bank.com/deposits/podviynyi_protcent/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-25. The original page over time could change.
«ПОДВІЙНИЙ ВІДСОТОК»
Весь сайт
/Вклади

Forward Bank пропонує своїм клієнтам унікальну можливість отримати процентну ставку за депозитом двічі!

Що це означає?


Розмістивши гроші на будь-який терміновий депозит в гривні на строк від 3 місяців, Ви отримуєте підвищену процентну ставку на залишок грошових коштів на Вашій дебетовій картці!

Таким чином, Ваші гроші на поточному рахунку, якими Ви можете вільно користуватися, приносять Вам не менший відсоток доходу, ніж строковий депозит!

Підвищений відсоток на картку діє для суми не більше 20 % від суми вкладу, але не більше 100 000 грн на дату укладення договору вкладу.


Умови пропозиції «ПОДВІЙНИЙ ВІДСОТОК»


  • Розмір підвищеної ставки на залишок коштів по дебетовій картці відповідає ставці за вкладом «КРОК НАЗУСТРІЧ БАЗОВИЙ» для терміну, який буде відповідати терміну Договору банківського вкладу в Заяві Клієнта про підключення до програми лояльності «ПОДВІЙНИЙ ВІДСОТОК».
  • Підвищена ставка за рахунком до запитання нараховується на залишок коштів за таким рахунком, але не більше 20 % від суми вкладу на дату укладення договору банківського вкладу, який вказаний у Заяві, або максимум - 100 000 грн.
  • У разі, якщо залишок коштів на рахунку, який вказав Клієнт у Заяві, перевищує максимально можливий розмір залишку коштів для нарахування підвищеної ставки, - застосовується стандартна ставка, згідно з Тарифами за відповідним картковим продуктом, на залишок коштів на рахунку, який перевищує відповідний залишок коштів для нарахування підвищеної ставки.

Не втрачайте можливість отримати свій відсоток двічі - відправте запит на оформлення депозиту в он-лайн-заявці або зверніться в наш Контакт-центр!


Для подачі заявки та консультації по телефону, заповніть дану форму


Допустимо використовувати лише літери кириличного алфавіту.

Номер повинен містити 10 цифр
Наприклад: 0991320055
Наприклад: з 10:00 по 17:00
Відіслати