This version of the page http://hoippo.km.ua/faq.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-24. The original page over time could change.
ХОІППО - Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти - ХОІППО - Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
Нік:
Пароль:

Меню сайту

Меню користувача

Каталог веб сайтів

Нові сайти
ІМЦ УО виконавчого …
Волоський НВК
Сонячна країна
Деражнянський РМК
interiorfor.com - Д…
Літературно-мистець…
Київський ОІППО
Черкаський ОІПОПП
Харківська академія…
Одеський ОІУВ
Кращі сайти
Яблунівська загальн…
Стежка
Григорівська ЗОШ І-…
Славутська ЗОШ №1
Нетішинський «Крає…
Шепетівська ЗОШ №3
Сайт вчителя початк…
Теофіпольська ЗОШ І…
МО вчителів Захисту…
Кам'янець-Поді…

Нові файли

VirtualDub 1.9.…
Windows Movie M…
Набір розвиваль…

Партнери

Освіта впродовж усього життя



Шановні освітяни, учнівська молодь, батьки!
З 16 січня 2013 р. функціонує пряма Інтернет «гаряча лінія» Колегії Департаменту освіти і науки, молоді і спорту (управління освіти і науки) Хмельницької обласної державної адміністрації для звернень громадян про факти корупційної спрямованості у сфері освітніх послуг. Ви можете інформувати про випадки корупційних дій у сфері освітянських послуг, незаконні дії по відношенню до працівника чи учня освітянської установи, невиконання працівниками своїх посадових обов’язків тощо за електронною адресою kuon@hoippo.km.ua. Також про корупційну діяльність читайте на сайті ГО Майдан


Освіта дорослих важлива як і освіта дітей
Інструкція зі створення профілю "Учитель року - 2018"

Інструкція зі створення профілю та завантаження матеріалів на сайті https://education.microsoft.com/ .
Для конкурсу "Учитель року - 2018")
Інструкцію завантажуйте в детальніше
Обласні військово-патріотичні змагання, присвячені пам’яті Героїв



21 жовтня 2017 року за сприяння Обласної організації ветеранів Афганістану та Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА відбулись обласні військово-спортивні змагання, присвячені пам’яті Героїв.
У традиційних змаганнях прийняли участь 18 команд районів та міст області.
Змагання розпочались з конкурса строю та пісні. Кращими в цьому виді були учні Славутського району, другими-спортсмени Дунаєвецького району, третє місце посіла команда міста Славути. В естафеті «Спецназ» кращими були учні Красилівського району, другі - представники Славутського району, треті – спортсмени з Ярмолинеччини. В перетягуванні канату перше місце посіла команда з міста Славути, другими були представники з Білогірського району, третє місце посіла команда Славутського району. В теоретичному конкурсі перемогу святкували команди з Хмельницького району, міста Шепетівкита Ленківецької ОТГ . У підсумку перше загальнокомандне місце посіла команда Ярмолинецького району, друге-команда Славутського районуі третє- команда міста Славути.
Всі команди, які брали участь у змаганнях відзначені подяками, переможці грамотами, кубками та смачними подарунками. Змагання закінчились запашним солдатським обідом.
Підсумковий протокол - Завантажити файл

Турнір юних фізиків - 2017. Хмельницька область

21-22 жовтня 2017 р у м. Хмельницькому пройшов обласний тур Всеукраїнського турніру юних фізиків.
У турнірі змагались шість команд із Летичівського НВК № 2, Судилківської ЗОШ Шепетівського району, збірна шкіл м. Кам'янця Подільського, збірна команда навчальних закладів м. Нетішина, збірна шкіл м. Шепетівки і команда Хмельницького ліцею № 17.
У ході напруженої боротьби перше місце здобула команда Хмельницького ліцею № 17, друге місце - збірна команда навчальних закладів м. Нетішина і третє місце - збірна шкіл м. Кам'янця Подільського.
Турнір юних правознавців 2017. Хмельницька область

20-21 жовтня 2017 року відбувся обласний етап турніру юних правознавців у Хмельницькій області.
У тірнірі взяли участь 9 команд області.
Переможцями стали:
І місце: м. Нетішин
м. Славута
ІІ місце: м. Кам'янець-Подільський
ІІІ місце: м. Старокостянтинів

Про організацію конкурсу

21 жовтня 2017 року о 9.00 буде розіслано на електронні пошти РВО, МВО, РМК, ОТГ завдання з VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка для проведення районного/міського туру.
Творча майстерня молодого вчителя початкових класів у Ізяславі

Саме на формування лідерських якостей, на уміння самостійно здобувати нові знання, уміння працювати в команді спрямований педагогічний проект «Росток» в початковій школі.
З метою ознайомлення із напрацюваннями та досвідом вчителів, які працюють за педагогічною технологією «Росток» на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№2, ліцей» ім. О.Кушнірука18 жовтня відбулося засідання «Творчої майстерні молодого вчителя початкових класів» закладів освіти районів, міст та об’єднаних територіальних громад Хмельницької області.
Список учасників тренінгу від Гете-інституту

Список учителів німецької мови, учасників Гете-семінару з 30.10 по 03.11 2017 р. у м. Хмельницькому.

Початок роботи семінару 30 жовтня 2017 року в приміщенні ХОІППО о 9.00 в ауд. №113 за адресою: м. Хмельницький, вул.Озерна,14.

Список завантажуйте в детальніше
Інформаційний лист про конференцію "Початкової освіти"

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі регіональної науково-практичної конференції “Реалізація компетентнісного підходу на засадах міжпредметної інтеграції в змісті початкової освіти ", яка відбудеться 28 листопада 2017 року у Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

Інформаційний лист у детальніше
КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ!!!

Традиційно, осіннього дня, на Покрову Пресвятої Богородиці, в дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) №2 «Подоляночка» м. Славути відбулося святкове дійство «Посвята в козаченята». Цей день був святковим по-особливому, адже Посвята – десятою ювілейною. На захід запросили гостей з області та міста, що прибули до закладу з подарунками для дітей та Музею козацької слави. До святкової зали завітали Головний Отаман Крайового козацького полку «ПОДІЛЬСЬКІ ДЖУРИ», ректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор педагогічних наук, професор Віктор Євгенович Берека та Головний Отаман Хмельницького округу міської громадської організації “Козацтво запорозьке”, командор-адмірал, міський голова Василь Богданович Сидор, депутати міської ради; начальник управління освіти Ельміра Миколаївна Перепелиця, заступник начальника Вісик Тетяна Андріївна.
Розпочався захід із внесення Державного прапору України вихованцем закладу та виконання Державного гімну України.
Кожен вихованець групи «Веселка», котрий мріяв бути козаком, під час цікавих та веселих конкурсів продемонстрував свої кращі риси, підкреслив чоловічі якості: сміливість, мужність, відвагу, спритність, розум, кмітливість у козацьких забавах.
Святкове дійство завершилося щирим дитячим – «присягаюсь», адже кожен, хто мріє стати козаком, повинен знати і виконувати заповіді козаків, а саме: любити Батьківщину, берегти та захищати свою родину, берегти і примножувати традиції українського народу.
В.Є Берека та В.Б.Сидор вручили дітям «Козацькі» посвідчення, пам’ятні значки та подарунками.

 
 

Для слабозорих

Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі

Шукати на сайті

Наша адреса:

м.Хмельницький
29015, вул. Озерна, 14
E-mail: hmoippo@i.ua
тел. (0382) - 77-63-20



Address: Ukraine, 29015, Khmelnytsky,
Str. Ozerna, 14
E-mail: hmoippo@i.ua
Tel +38(0382) - 77-63-20

Інформація користувача


Ласкаво просимо,
Гість

Реєстрація або вхід
Втратили пароль?

Нік:
Пароль:

Користувачів:0
Пошукових ботів:4
Гостей:19

Всього:23

Флеш-опитування

Шановні батьки!
Нас цікавить Ваша думка!

Почати опитування

Опитування

Вкажіть своє ставлення до офіційного сайту Хмельницького ОІППО, який зараз перед Вами?

Цілком і повністю задовільняє
Інформація задовільняє, хотілося б оновленого дизайну
Дизайн задовільняє, хотілося б більше інформації
Нічого не задовільняє, поганий сайт


Результати
Інші опитування

Всього голосів: 282
Коментарі: 10

Статистика




Спонсори та партнери