This version of the page http://www.khai.edu/uk/news-1008-1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-23. The original page over time could change.
Запрошуємо до участі у Всеукраїнській олімпіаді з математики - Новини - Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського - Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського
заснований в 1930
Знання, якi пiдкорюють небо
(057) 788-40-09

ХАІ проводить перший тур Всеукраїнської олімпіади з математики для абітурієнтів

22 бер. 2017
Шановні абітурієнти! Запрошуємо Вас до участі у Всеукраїнській олімпіаді з математики. Ви маєте можливість отримати до 20 балів до сертифікату ЗНО з математики при розрахунку конкурсного балу при вступі на інженерні спеціальності. Перший (дистанційний) тур відбудеться з 10 березня по 10 квітня.

Основними завданнями Олімпіади є виявлення обдарованих вступників, надання їм допомоги у виборі професії, залучення їх до навчання в Університеті, реалізація здібностей талановитих учнів.
 
До участі в Олімпіаді допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту у 2017 році.

Детальніше...



Назад