This version of the page http://s-kupe.com/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-21. The original page over time could change.
Шафи купе київ , шафа купе на замовлення, якісні меблі ціна доступна

+38 (044) 599-18-76

+38 (097) 52-600-40

+38 (044) 599-18-76

+38 (097) 52-600-40

s-kupe.com

shkaf2000@gmail.com

Замовити дзвінок

Пн-Пт: з 09:00 до 19:00

Сб-Нд: з 09:00 до 19:00

Розрахуватишафу купе
Переваги роботи з нами

17-років

виробляємо меблі

Якісні

матеріали та фурнітура

кваліфіковані

працівники

ціни

доступні

виготовлення

від 7 днів

Шафи купе

Від 3500грн

  • За метр погонний
  • Доставка
  • Встановлення
  • Гарантія
Замовити замірщика

Перегородки

Від 3000грн

  • За метр погонний
  • Доставка
  • Встановлення
  • Гарантія
Замовити замірщика

Гардеробні

Від 2500грн

  • За метр погонний
  • Доставка
  • Встановлення
  • Гарантія
Замовити замірщика

Кухні

Від 3500грн

  • За метр погонний
  • Доставка
  • Встановлення
  • Гарантія
Замовити замірщика

Шафа купе

Розсувна перегородка

Меблі на замовлення

Кухня

Шафа купе класичний стиль

Гардеробна

Шкафа купе дитяча

Шафа купе фотодрук

МЕБЛІ НА ЗАМОВЛЕННЯ, ШАФИ КУПЕ, РОЗСУВНІ ПЕРЕГОРОДКИ, КУХНІ

 

Якщо Вам потрібна меблі за індивідуальними проектами, шафи купе, розсувні перегородки, кухні - ми виробники в м.Київ, виготовимо якісні меблі за доступними цінами.

Основним напрямком нашої діяльності, є, виготовлення якісних меблів за доступними цінами. Ми виробляємо шафи купе, розсувні міжкімнатні перегородки, кухні, вбудовані меблі на замовлення в Києві. Висококваліфіковані фахівці в м. Київ, виготовлять шафи купе будь-якої конфігурації, з різноманітним внутрішнім наповненням, будь-якого дизайну, художнього оформлення дверей: дзеркала, малюнки піскоструминні і повнокольорові, розпис, матові скла, бамбук ротанг і так далі.
Замовнику пропонується великий вибір матеріалів, кольорів ДСП (більше 200 видів) якісних розсувних систем, великий каталог малюнків на дзеркалі та склі (3000 малюнків), якісну фурнітуру і комплектуючі. Замовник вибирає зовнішній вигляд шафи купе і конструкцію (вбудований шафа купе, кутова шафа купе або корпусний шафа купе).
Шафи купе та інші меблі виготовляємо з якісних матеріалів і комплектуючих від відомих компаній-виробників. Шафи забезпечуються тільки оригінальними розсувними системами Komandor (командор), Raumplus (Раумплюс), Braun (Браун) що є гарантією довговічності і зносостійкості дверей-купе, як основного елемента всієї конструкції.

11 переваг замовити шафу купе у нас

Ми є виробником меблів в м. Київ.
Ви купуєте шафи купе без посередників! Безпосередньо у виробника, що істотно позначається на ціні продукції. У нас відсутні додаткові торгові націнки, які є в звичайних магазинах. Ціни на шафи купе у нас більш ніж доступні!


Приїдемо до Вас безкоштовно!
Для того щоб виготовити шафу купе на замовлення, необхідно провести заміри приміщення. Наші фахівці готові приїхати до Вас та оперативно здійснити всі необхідні виміри. Дана послуга надається Вам абсолютно безкоштовно.


Виготовимо Ваш шафа купе дуже швидко та якісно!
Високий професійний рівень наших меблевих майстрів і багаторічний досвід дозволяє знизити терміни виготовлення шаф купе до мінімуму. Ми зробимо Ваш шафа купе дуже швидко, в обумовлені терміни!

Гарантія 3 роки.
Ми готові довести якість своєї продукції на ділі! Купуючи у нас меблі, Ви отримуєте гарантію якості на 3 роки.

Виготовлення стильних сучасних меблів.
Сучасні меблі повинна бути і функціональної, і практичною, а також повинна гармоніювати з інтер'єром Вашої квартири або будинку, створюючи затишок і комфорт. У нас величезний досвід, тому ми створюємо дійсно сучасні меблі. Ми зможемо виготовити на замовлення шафа купе або інші елементи меблів будь-якої складності, які гармонійно впишуться в інтер'єр Вашого будинку.

Тільки якісні розсувні системи, матеріали та комплектуючі.
Для виробництва шаф купе та інших меблів ми використовуємо матеріали та комплектуючі найвідоміших марок. Якісні матеріали та комплектуючі є запорукою правильної і тривалої служби Вашої меблів.

Шафи купе будь-якої конфігурації, широкий вибір наповнення!
Приділяючи увагу дизайну шафа-купе, ми пам'ятаємо і про функціональність Ваших меблів. Вбудовані шафи-купе і кутові шафи купе ми виготовляємо з максимально функціональним наповненням, з огляду на всі Ваші побажання і потреби.

Можливість унікального художнього оформлення меблів!
Якщо Вам хочеться, щоб у Вашому будинку було по-справжньому ексклюзивні меблі, то ми готові запропонувати Вам додаткові послуги з оформлення меблів: нанесення малюнків на дзеркала і скла, ручний розпис, а також Ви можете надати свої малюнки або фотографії, які ми завдамо на двері Вашої шафи купе.

Безкоштовні консультації.
Наші фахівці із задоволенням проконсультують Вас в питаннях розташування, оформлення, дизайну і функціонального наповнення шаф купе.

Розрахунок вартості шафи купе.
Все для зручності наших клієнтів! Якщо Ви вирішили купити шафу купе у нас, Вам не потрібно відразу ж їхати в офіс, щоб дізнатися вартість шафи. Ви можете дізнатися її прямо зараз! Спеціально для цього на нашому сайті є калькулятор шафа купе. Вам необхідно внести розміри свого шафа-купе, вказати кількість дверей і матеріал, з яких вони будуть виготовлені, а калькулятор розрахує для Вас вартість шафи. Якщо у Вас не виходить порозумітися з калькулятором - зателефонуйте 599-18-76 і ми відповімо на всі Ваші запитання.

Гарантійне і післягарантійне обслуговування.
Ми здійснюємо гарантійне та післягарантійне обслуговування наших клієнтів.

Знижки для постійних клієнтів.
Бути постійним клієнтом нашої компанії вигідно! Для постійних клієнтів у нас існує гнучка накопичувальна система знижок.

Етапи роботи

Заявка

по телефону або з сайту

Попередній

розрахунок вартості

Замір і остаточний

розрахунок вартості

Приемне

використання

Виготовлення

та монтаж

Укладання

договору

Етапи роботи

Заявка

по телефону або з сайту

Попередній

розрахунок вартості

Замір і остаточний

розрахунок вартості

Укладання

договору

Виготовлення

та монтаж

Приемне

використання

НАЙБІЛЬШИЙ ГОЛОВНЕ ПИТАННЯ, ЩО НАМ ЗАДАЮТЬ: "СКІЛЬКИ КОШТУЄ ШАФА КУПЕ?

 

Вартість шафи купе, складається з вартості матеріалів і фурнітури з яких буде виготовлена ​​шафа. Стаття витрат на матеріали буде найбільшою в вартості шафа купе. Довговічність шафи і його безпеку буде залежати від якості матеріалів використовуваних при виробництві. Крім того, потрібно враховувати, хто виробник матеріалів. Це можуть бути якісні європейські або недорогі низької якості китайські підробки (багато виробників замовчують з яких матеріалів виготовляється меблі, тому їх ціна може бути набагато нижче). Так само потрібно враховувати, що до вартості шафа купе додадуться транспортні послуги, послуги з установки і збірці. Ще один пункт, на якому іноді намагаються заощадити виробники, послуги фахівця по збірці і установці шафи-купе. Можна бути впевненим, що працювати на голому альтруїзмі не стане жоден професіонал. Так що і оплата його роботи повинна входити в ціну шафи. Якщо компанія спробує скоротити свої витрати в цьому пункті, то замовнику доведеться змиритися з неякісною роботою збирача

Підводимо підсумок: оцінивши основні статті витрат, можна зрозуміти, що та сума, яка буде виділена шафа-купе з якісних матеріалів і комплектуючих, в результаті буде витрачено не даремно, а значить платити за шафу двічі не доведеться. І ще одна істина, що хороші і якісні речі не можуть коштувати дешево. Адже в ціну шафа купе увійде якісні матеріали та фурнітура, професійне виробництво і збірка.

Заощадити істотні фінансові кошти можна за рахунок вбудованого шафа купе, замість задньої стінки, бічних стінок, підлоги і стелі" будуть використовуватися стіни, до яких будуть кріпитися все внутрішнє наповнення: полиці, направляючі, кошики і вішалки

+38 (097) 526-00-40
Замовити дзвінок

Викликати замірника

Оцініть наш сервіс

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(5 - 4 голосов)

Поділитися в соц мережах