This version of the page http://www.henkel.ua/careers/students (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-19. The original page over time could change.
Студенти
Моя Колекція
  • Додати до Моя Колекція
  • Поділитися
  • Роздрукувати сторінку
  • Open Search Close Search
  • Open Menu Close Menu

Студенти

Ніколи не зарано почати здобувати досвід роботи

Компанія «Хенкель» пропонує цілеспрямованим студентам широкі можливості, які дозволять їм отримати практичний досвід та проявити себе і свої знання. Вже під час свого навчання ви зможете відкрити для себе захопливий світ брендів та технологій компанії «Хенкель». Це дозволить вам розвиватись з професійної точки зору та планувати свою подальшу кар’єру в компанії «Хенкель» після завершення навчання.

Можливості працевлаштування для студентів

Group Brand Manager Ukraine
Специалист по поддержке клиентов (отдел логистики) Киев
Brand Manager Ukraine
пошук роботи
Поради щодо подання онлайн-заявки.

Скористайтеся можливістю мати персонального наставника

Цінні знання для студентів з перших рук

Вже під час вашого навчання один з менеджерів компанії «Хенкель» стане вашим персональним наставником. Він надаватиме вам настанови та підтримку у виконанні завдань, стане вашим бізнес-тренером і джерелом корисних порад. Наставники компанії «Хенкель» поділяться в вами своїми знаннями щодо тенденцій ринку та забезпечать вам зворотній зв’язок для майбутнього розвитку вашої кар’єри.

Що ми пропонуємо

Знайомство з «Хенкель»

Соціалізація та здобуття нових знань

Хочете дізнатися більше про компанію «Хенкель»? Cлідкуйте за нами у мережах Facebook або LinkedIn та будьте в курсі останніх подій.

Стажування в компанії «Хенкель»

Стажування студентів

Повна інтеграція у колектив, широка мережа особистих контактів: впродовж стажування ви на власному досвіді відчуєте, що саме виділяє працівників компанії «Хенкель» і обумовлює їх успіх. З першого дня своєї роботи ви станете невід’ємною частиною команди і матимете змогу відчути, що означає працювати в компанії, яка є лідером ринку, та формувати ринок майбутнього, чи то у секторі споживчих товарів, чи то в промисловому секторі. Скористайтеся цією можливістю та переконайте нас у тому, що ви – талановита та ініціативна людина. Щороку це роблять 1500 інших стажерів у всьому світі.

Кожне стажування починається з визначення особистих цілей та завдань. Після цього ви можете відразу стати до роботи і дати волю своїм амбіціям. З першого дня стажування і надалі ви будете цілком та повністю інтегровані у нашу команду і працюватимете за індивідуальною програмою. При цьому ви можете розраховувати на постійну підтримку працівників Відділу персоналу та вашого наставника, котрим буде досвідчений працівник департаменту, у якому ви проходите стажування.

Завдання та можливості

Копіювати документи та варити каву? О, ні! Впродовж вашого стажування ви працюватимете над бізнес-проектами, як повноцінний член команди. Крім того, у ваc з’явиться безліч можливостей познайомитися з життям компанії за межами вашого департаменту.

  • Крім участі в операційній діяльності компанії, ви зможете стати керівником власного проекту, а це – шанс проявити свої таланти.
  • Ви також візьмете участь у презентаціях різних департаментів, наприклад, у рамках «Дня стажера» (Intern Day).
  • Завдяки участі у програмі «Double-In» ви зможете впродовж дня супроводжувати стажера з іншого департаменту. Наприклад, якщо ви є стажером департаменту маркетингу, ви зможете познайомитись зі стажером департаменту контролінгу. У такий спосіб ми розвиваємо уявлення про роботу інших департаментів вже під час стажування.
Поради щодо подання онлайн-заявки.
  • Карта сайта
  • Контакт
  • Дані
  • Правові положення
  • Політика конфіденційності
  • Файли сookie