This version of the page http://kievtv.com.ua/pro-nas/pro-kanal (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-18. The original page over time could change.
Київ TV — Про канал

 

Телеканал «Київ» – головний телевізійний канал столиці.

Глядачі телеканалу – жителі країни, які ведуть динамічний спосіб життя і потребують великого обсягу різноманітної інформації та цікавляться подіями столиці.

«Київ» органічно поєднує програми інформаційного, аналітичного, розважального та пізнавального жанрів. Канал є порадником, навігатором, довідником для мешканців столиці. Актуальні теми життя столичного мегаполісу розкриваються в унікальних власних проектах телеканалу.

Політична, соціальна, культурологічна, спортивна інформація столиці, держави, світу – оперативно у випусках новин «СТН» та в аналітичних підсумках «СТН-Тижневик» та «Спорт-Тижневик».

Проекти «Столиця» та «У центрі уваги» ставлять актуальні питання, що хвилюють киян. Але коли глядачі каналу не можуть вирішити проблеми навіть у судах, до справи береться "Служба порятунку". У цій щотижневій програмі журналістських розслідувань будь-яку проблему примусять вирішити і не дозволять «забалакати».

Програма-гід "Якісне життя" створена для всебічного огляду товарів і послуг у столиці, тому автори не обмежилися типовим тестуванням з оголошенням переможця. Тут глядачі дізнаються, як на практиці підвищити якість свого життя, використовуючи права споживача.

«Київські історії» та «Прогулянки містом» ознайомлюють глядачів зісторією столиці.

Телеканал «Київ» почав будувати нове місто, в якому панують лише добро, співчуття та взаємодопомога! Мешканцем цього унікального у світі мегаполісу у програмі «Місто добра» може стати кожен: як той, кому потрібна допомога, так і той, хто бажає її надати. Єдина умова – мати у серці добро та вміти запалити віру у перемогу над життєвими труднощами. Кожна програма складається з двох частин. У першій - герої розповідають про свої проблеми та разом з експертами намагатимуться знайти вихід із складної життєвої ситуації. Тоді як герої другої частини - вже ділитимуться власним досвідом успішного подолання, здавалося б, найскладніших проблем. Таким чином, у "Місті добра" не буде жодного мешканця, який залишився би сам-на-сам із своєю проблемою.


Проект «Життєві історії» - новий проект, де ведучий Василь Звєрєв зустрічається з особами, які є обличчями сучасної України, а глядачі дізнаються історії, які пише життя.



Карта покриття головного столичного каналу охоплює більшу частину території України. Розповсюдження сигналу здійснюється через супутник та ефірно-кабельні мережі. Отже, глядачами каналу «Київ» є мешканці всіх областей країни, незалежно від розміру населеного пункту та віддаленості від столиці.

Телерадіокомпанія Київ розпочала мовлення 21 серпня 1995 року.



Ліцензія на мовлення: НР № 0529-м видана Національною радою України з питань телебачення та радіомовлення від 27.10.2003

Ліцензія на мовлення: НР № 1509-м видана Національною радою України з питань телебачення та радіомовлення від 02.11.2011

Ліцензія на мовлення: НР № 1088-м м видана Національною радою України з питань телебачення та радіомовлення від 02.08.2004

Ліцензія на мовлення: НР № 1377-м видана Національною радою України з питань телебачення та радіомовлення від 02.09.2011

 


 

Інформація про структуру власності Комунального підприємства Київської міської ради "Телекомпанія "Київ"
(на виконання вимог Закону України "Про телебачення і радіомовлення" та Порядку подання телерадіоорганізаціями та провайдерами програмної послуги інформації про структуру власності, затвердженого рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 21 січня 2016 року № 2).