• ua
  • ru
  • en

Студенти вийшли на навчання в евакуйований виш

Знову на навчання вийшли студенти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Правда, уже не в Луганську. За парти луганчани сіли у Старобільському факультеті ЛНУ.

У виші відновлені аудиторні заняття. Першопрохідцями стали студенти факультету природничих наук. В університеті відзначають, на лекції та семінари приїхали першокурсники і майбутні випускники – спеціалісти та магістри. Новачків знайомили з особливостями справи, а вже досвідченим студентам роздали теми дипломних та магістерських робіт.

У ректораті впевнено заявляють: «ЛНУ імені Тараса Шевченка поступово збільшує кількість аудиторних занять. Окрім того, у Кремінній працює Інститут фізкультури і спорту, спеціальність хореографія Інституту культури і мистецтв, післядипломна освіта. У Старобільську почали вчитися музиканти. Також у Старобільську закінчуємо ремонт гуртожитку, який нам люб’язно надав профліцей, де і будемо розміщувати істориків і філологів. Вирішуємо питання із розміщенням студентів у Рубіжному, там буде працювати фізмат».

Нагадаємо, ректорат ЛНУ працює у Старобільську в повному складі. Провідні професори, доктори наук та доценти, залишилися працювати і викладати в евакуйованому Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка. Співробітники, викладачі та студенти отримують виплати.

Прес-центр ЛНУ

Події

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2017