• ua
  • ru
  • en

Участь у зустрічі з Міністром

Лідер студентського самоврядування ННІ фізичного виховання і спорту Валерія Рижкова взяла участь у зустрічі з Міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим.

15 травня за ініціативи ГО «Молодіжна антикорупційна агенція» в Міністерстві молоді та спорту відбулася зустріч представників студентського самоврядування з Міністром молоді та спорту України Ігорем Ждановим, заступником Міністра Олександром Яремою та директором Департаменту молодіжної політики Іриною Беляєвою. Серед більш ніж 50 організацій студентського самоврядування з усіх регіонів України був і представник ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» – навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту представляла голова студентського самоврядування, студентка ІІ курсу спеціальності «Здоров’я людини» Рижкова Валерія.

Захід було присвячено обговоренню основних напрямків державної молодіжної політики в Україні та можливостям співпраці студентських активістів з Міністерством та обласними управліннями з питань молоді. Під час зустрічі Міністр доповів учасникам про основні засади молодіжної політики, поточну роботу відомства у цьому напрямку, про ініціативи, до яких можуть долучитися студентські організації. «Дуже тішить активна участь студентської молоді у суспільному житті держави. Міністерство працює за принципом «Жодного рішення для молоді не приймається без молоді», тому ми завжди готові до конструктивного діалогу, пропозицій та співробітництва», – зазначив Ігор Жданов.

Учасники зустрічі активно обговорили питання, які цікавлять студентську молодь, та домовились про подальшу співпрацю.

Події

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2017