This version of the page http://www.lexus.ua/intelligent-driving-support (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-12. The original page over time could change.
Lexus Safety System Plus - Нова система безпеки
ПРОКРУТІТЬ ЩОБ ПРОДОВЖИТИ

LEXUS SAFETY SYSTEM+

ВІДЧУЙТЕ АКТИВНУ БЕЗПЕКУ ПІД ЧАС КОЖНОЇ ПОЇЗДКИ

Зір людини вражає. Але він має межі, і зорове сприйняття може бути викривленим через перспективні омани. Дізнайтеся як система безпеки  Lexus Safety System Plus допомогає вашим органам чуття під час керування. Інтеллектуальна підтримка для чіткої оцінки ситуації та впевненого керування.

ПРОСИМО ЗАЧЕКАТИ — ЗАВАНТАЖУЄМО ДОСВІД

Сприйняття може бути спотворене
оптичними оманами

паралельні лінії можуть здаватися вигнутими,

але на дорозі

Lexus тримає Вас у смузі.

СИСТЕМА СПОВІЩЕННЯ ПРО З'ЇЗД ЗІ СМУГИ LDA ТА СИСТЕМА ДОПОМОГИ УТРИМАННЯ В СМУЗІ LKA

ПРЯМУЙТЕ ОБРАНИМ КУРСОМ

Навіть найпильніший водій може відволіктися. Якщо Ви почнете з'їжджати зі своєї смуги руху, ввімкнеться система сповіщення про з'їзд зі смуги LDA. На кермі буде відчуватися легка вібрація, а звукові та світлові сповіщення порекомендують виправити курс. Ви можете залишатися спокійним, особливо на автомагістралях та під час тривалих подорожей.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ

КОНТРОЛЬОВАНИЙ НАПРЯМОК РУХУ

Спеціальна камера розпізнає білу та жовту дорожні розмітки. Якщо Ви збиваєтеся з курсу, автоматично активується аудіовізуальний сигнал. На додачу, за Вашим вибором система допомоги утримання в смузі LKA застосує контр-кермування і плавно скерує Вас назад у смугу.

Ці функції працюють паралельно, щоб підтримати концентрацію уваги на дорозі протягом тривалого часу. Керування стає більш невимушеним. Система сповіщення про з'їзд зі смуги LDA та система допомоги утримання в смузі LKA виступають надійними помічниками Ваших очей під час усієї поїздки.

ПОВЕРНУТИСЯ НАЗАД

Вночі

потужні фари дальнього світла

неначе рухомі цятки у цій ілюзії

можуть засліпити інших водіїв

Lexus автоматично зменшує світловий потік

СИСТЕМИ АВТОМАТИЧНОГО Й АДАПТИВНОГО ДАЛЬНЬОГО СВІТЛА

РОЗУМНЕ
ОСВІТЛЕННЯ

Керування в темряві — одне із чуттєвих задоволень, хоча пошук шляху вночі створює певні виклики. Наші системи підтримують хорошу видимість, убезпечуючи Вас та інших водіїв. Система автоматичного дальнього світла AHB вмикається та вимикається без Вашої участі, коли це потрібно. Система адаптивного дальнього світла AHS робить ще більше: вона інтелектуально затемнює світло фар для комфорту водіїв зустрічного транспорту, в той час як навколишні ділянки дороги залишаються повністю освітленими.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ

ВПЕВНЕНІСТЬ УНОЧІ

Система автоматичного дальнього світла AHB використовує спеціальні датчики, щоб завжди бути на крок попереду, вишукувати та бачити те, що не одразу помітять Ваші очі. Камери на лобовому склі швидко ідентифікують як свіло фар зустрічного потоку, так і світло задніх ліхтарів автомобілів, що попереду, автоматично перемикаючись із дальнього світла на ближнє.

Система адаптивного дальнього світла AHS освітлює дорогу, але транспортні засоби залишаються в тіні. Камера стежить за рухом автомобіля, щоб забезпечити точне затінення. Обидві системи оптимізують видимість саме для Вас, не засліплюючи інших водіїв. Таким чином, ризик зіткнення зменшується. Сонце сідає, але видимість не змінюється.

ПОВЕРНУТИСЯ НАЗАД

Повна видимість не завжди можлива

Вам потрібно змінювати напрямок погляду,

щоб побачити приховані загрози

тому Lexus спостерігає за прихованими ділянками дороги замість Вас.

СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ "СЛІПИХ ЗОН" BSM

КРАЩА
ВИДИМІСТЬ

Люди не мають повного периферичного зору, тому система моніторингу "сліпих зон" BSM надає Вам необхідну підтримку. Призначена для виявлення транспортних засобів, що наближаються сусідніми смугами, система попереджає про рух інших автомобілів. Зберігайте спокій та змінюйте смуги руху із повною впевненістю.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ

ПЕРЕДБАЧАЮЧИ РУХ ІНШИХ АВТОМОБІЛІВ

Використовуючи інтелектуальні датчики, система моніторингу "сліпих зон" обстежує дорогу замість Вас, визначаючи зони, які Ви не можете тримати в полі зору. Ви відчуваєте користь цієї системи, коли вона забезпечує контроль за транспортними засобами в "сліпих зонах" під час зміни смугу руху.

Вона також допомагає під час паркування. Система сповіщення про наближення автомобілів під час руху заднім ходом RTCA допомагає маневрувати, сповіщаючи про будь-які транспортні засоби, що рухаються у Вашому напрямку з будь-якого боку. Якщо система визначає можливість зіткнення, застосовуються гальма. З такою оглядовістю Ви можете дбати лише про свої дії й не перейматися за інших.

ПОВЕРНУТИСЯ НАЗАД

Наш зір дозволяє нам оцінювати відстань,

але ми можемо помилятися

обидві горизонтальні лінії

мають однакову довжину

Lexus допомагає точніше оцінювати дистанцію,

автоматично адаптуючи Вашу швидкість до швидкості автомобіля попереду

АДАПТИВНИЙ КРУЇЗ-КОНТРОЛЬ ТА СИСТЕМА ЗАПОБІГАННЯ ЗІТКНЕННЮ

УПЕВНЕНЕ
КЕРУВАННЯ

Інтелектуальні системи допомоги водію допомагають покращити оцінку дорожньої ситуації людиною. Адаптивний круїз-контроль ACC визначає відстань між Вами та транспортними засобами попереду і відповідно регулює Вашу швидкість, тоді як система запобігання зіткненню PCS виявляє будь-які транспортні засоби та перешкоди попереду. Вона попереджає про ймовірність зіткнення й автоматично гальмує у разі Вашої бездіяльності. Таким чином, ви можете керувати з упевненістю.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ

РОЗСЛАБТЕСЯ ПІД ЧАС ДОВГИХ ПОЇЗДОК

Адаптивний круїз-контроль ACC та система запобігання зіткненню PCS використовують радар міліметрового діапазону для оцінювання ситуації на дорозі. Ваша швидкість підлаштовується — вона контролюється у завчасно встановленому діапазоні дистанцій, щоб відповідати швидкості потоку. Вам повідомляється про ймовірність зіткнення, і якщо вона оцінюється як неминуча, автоматично застосовуються гальма.

З адаптивним круїз-контролем ACC і системою запобігання зіткненню PCS Ви можете бути впевнені, що ситуація на дорозі контролюється щомиті. Тривалі поїздки стають менш виснажливими, а необхідність екстреного гальмування з'являється рідше. Не переймайтеся та насолоджуйтеся душевним спокоєм під час кожної подорожі.

ПОВЕРНУТИСЯ НАЗАД

УЯВЛЯЮЧИ МАЙБУТНЄ БЕЗПЕКИ

ШЛЯХ ПОПЕРЕДУ

Перший Lexus LS було запущено у виробництво 28 років тому. Він визначив поняття розкоші і виборов визнання найсуворіших критиків за свою динаміку, плавність руху, безшумність, якість збирання та надійність.

Тепер повністю новий LS 2018 року покликаний знову стати революційним. Система безпеки Lexus Safety System+ оснащена новітніми технологіями, включаючи першу в світі автоматичну систему виявлення пішоходів. Наш флагманський седан проголошує нову еру розумних систем допомоги водієві.

МАЙБУТНЄ ТЕХНОЛОГІЙ БЕЗПЕКИ

НОВИЙ LS

ЦИФРОВА ПИЛЬНІСТЬ

Системи активної безпеки нового покоління роблять водія LS більш обізнаним про ситуацію на дорозі, пропонуючи «цифрову» підтримку під час керування. Різнонаправлені датчики навколо автомобіля, включно зі стереокамерами, постійно контролюють ситуацію - від маневрування під час паркування до запобігання зіткнень.

Функція автоматичного виявлення пішоходів працює разом із першою в світі системою активного кермування. Якщо на шляху попереду виявлено пішохода і зіткнення оцінюється як неминуче, система автоматично застосовує гальма та об'їжджає людину, залишаючись у смузі руху. Водій сповіщається через найбільший у світі 24-дюймовий проекційний дисплей, який постійно звітує про ситуацію на дорозі під час руху.

НОВИЙ LS

СИСТЕМА LEXUS CODRIVE

Система Lexus CoDrive пропонує високий рівень підтримки водія у LS, забезпечуючи контроль кермування, автоматично зчитуючи Ваші наміри. Результатом є постійна допомога на автомагістралях і впевненість "у стандартній комплектації".

LS очолює прогрес Lexus у покращенні технологій керування автомобілем, що розробляються для безперервного контролю руху та гарантування безпеки.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО НОВИЙ LS

ВАШ LEXUS, ВАШІ ОСОБЛИВОСТІ

БЕЗПЕКА В АВТОМОБІЛЯХ LEXUS

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ

ЗБІЛЬШІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, ШИРИНУ ВІКНА СВОГО ВЕБ-ПЕРЕГЛЯДАЧА!