This version of the page http://itua.com.ua/advantages (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-09. The original page over time could change.
It аутсорсинг від компанії -ITUA
Ua
  • Ru
  • Ua
ІT аутсорсинг
        Сьогодні, мабуть , жодне підприємство не може вести конкурентні та успішні справи без правильно спланованих і впроваджених IT технологій . Це призводить до збільшення не тільки необхідних і важливих модернізацій всередині підприємства , а й до стрімкого збільшення спеціального технічного обладнання і, відповідно , до мимовільного нарощуванню специалізірованого штату . Однак збільшення обслуговуючого персоналу не завжди вигідно.
   Компанія «Інформаційні технології України » із задоволенням візьме на себе всі труднощі при налаштуванні і обслуговуванні комп’ютерів і офісів , а також значно спростить весь процес. Вам більше не потрібно буде турбуватися про надійність роботи всього устаткування і програмного забезпечення. Ми завжди будемо оперативно стежити за всіма змінами, що відбуваються .
Неоціненні переваги IT- аутсорсингу.
   ІТ аутсорсинг – більш надійне обслуговування ніж просто технічна підтримка , тому що включає в свій спектр розширені послуги з модернізації , підтримання в робочому стані і тривалому супроводі всієї структури технологічних і бізнес-процесів фірми .
Замовляючи обслуговування офісів , Ви зможете :
1 . Не перериваючи виробничий процес , провести модернізацію всіх робіт від обліку товарів до настройки та покращення виробничого процесу .
2 . Удосконалити автоматизацію складу , що дасть незаперечні переваги при пересуванні товару.
3 . Налаштувати обслуговування комп’ютерної техніки та всій периферії таким чином , що ні працівникам , ні Вам немає необхідності вникати в складні технологічні процеси.
4 . Професійне обслуговування серверів допоможе не тільки надійно зберегти важливу інформацію , але і вбереже Вас від додаткових хвилювань.
5 . У разі необхідності завжди швидко і якісно провести відновлення інформації .
6 . Зниження витрат на утримання власного штату IT фахівців при збереженні незмінної якості надаваних послуг.
   Працюючи з нами Ви забудете , що таке раптова зупинка всіх процесів , втрата важливої ​​інформації і надмірні витрати на утримання внутрішніх фахівців .
   ITUA – це не просто компанія продає послуги , це професійна допомога від висококваліфікованих фахівців , які завжди ставляться до проблем клієнта як до своїх .
Замовляючи у нас послуги IT аутсорсингу в Києві чи Житомирі Ви отримаєте:
 Уважний розбір кожної ситуації з виїздом нашого фахівця на місце;
 Відновлення інформації будь-якої складності ;
 Вивчення технологічних процесів на підприємстві і розумні і вигідні варіанти їх оптимізації;
 Індивідуальне або комплексне обслуговування ПК , серверів і всій периферії , а також її ремонт. Замовляючи у нас комплексне обслуговування комп’ютерів , ціна і якість завжди залишать тільки приємні враження ;
 Оптимальна прокладка і налаштування локальної мережі та / або бездротових точок доступу ( Wi- fi ) ;
  Впровадження нових технологій, що дозволяють поліпшити і автоматизувати всі процеси підприємства .
   Звертаючись за підтримкою до нас , Ваш бізнес вийде на новий більш якісний рівень , який у майбутньому принесе неоціненні та вигідні рішення. Здаються на перший погляд складні і дорогі технології стануть доступними і прийнятними , а наші фахівці завжди будуть на підхваті .
ITUA – цінує чужий час , тому з нами модернізація , настройка , розробка та обслуговування всіх процесів буде швидкою та якісною !