З урахуванням ситуації, що склалася в Україні, Forward Bank ввів у дію кредитні канікули для клієнтів-позичальників, мобілізованих до лав української армії, згідно з Указом Президента №303/2014. від 17 березня 2014р.

Так, для всіх клієнтів Банку, призваних в українську армію на строкову службу, згідно з Указом, погашення кредитів зупиняється на весь період проходження строкової служби. При цьому штрафи та пені в цей період не нараховуються.

Для того щоб скористатися кредитними канікулами, клієнту-позичальнику Банку або його близькому родичу (у разі знаходження позичальника на військовій службі), а так само клієнту Банку, у якого чоловік/дружина були мобілізовані, необхідно надати в Банк документ про призов в армію – із зазначенням дати мобілізації. А саме: пред'явити військовий квиток з зазначенням номера наказу та дати призову та/або витяг з наказу по частині про прийняття на строкову службу з печаткою військової частини. Дія кредитних канікул стартує з дати подання документів. Мінімальний термін дії програми – 3 місяці.

У разі втрати клієнтом працездатності, пов'язаної зі строкової службою, Банк звільняє позичальника від подальшої виплати кредиту, за наявності підтверджуючих документів.

Направити документи в Банк можна будь-яким зручним способом:

  • Принести документи до найближчого відділення банку
  • Надіслати копії документів поштою за адресою: вул. Саксаганського, 105, м. Київ, 01032.
  • Надіслати скани документів на електронну адресу: 0800300880@forward-bank.com

Документи для оформлення кредитних канікул приймаються з 02.06.2014 р.

Для додаткової інформації просимо звертатися до Контакт-центру Банку:

0800 300 880 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України),

044 390 95 95 (телефон у Києві),

583 (дзвінки безкоштовні з мобільних телефонів, 2 грн – плата за з'єднання (з ПДВ, без урахування збору до ПФ).

Умови надання та обслуговування кредитів (PDF, 417 KB)

Договір про використання факсиміле (PDF, 3 MB)