This version of the page http://kpi.ua/itm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-08. The original page over time could change.
ІТМ | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

ІТМ



Кафедра інтегрованих технологій машинобудування (ІТМ), ММІ КПІ ім. Ігоря Сікорського

Адреса: вул. Борщагівська 115, к.611, 03056, Київ, Україна
Телефон: 38 044 204 82 55,
Електронна пошта: itm(at)kpi.ua



Всеукраїнська студентська олімпіада та Всеукраїнський конкурс наукових робіт студентів з дисципліни «Системи автоматизованого проектування та комп’ютерного моделювання в машинобудуванні»

З 5 по 8 квітня 2016 року на базі НТУУ "КПІ" пройшла Всеукраїнська студентська олімпіада та Всеукраїнський конкурс наукових робіт студентів з дисципліни «Системи автоматизованого проектування та комп’ютерного моделювання в машинобудуванні».



Допомагають волонтери

Зі штабу Волонтерського батальйону КПІ, діяльність якого з вересня минулого року спрямована на допомогу військовим – учасникам АТО, надійшли чергові новини.



"Формула Студент КПІ": потрібні ентузіасти

Знаю, що багато студентів КПІ вважають, що досягти успіху в житті можна лише завдяки симбіозу великої кількості чинників, які, здебільшого, залежать від самого студента і ні від кого більше.



ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Системи автоматизованого проектування та комп’ютерного моделювання в машинобудуванні»

З 14 по 16 квітня 2014 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» на базі кафедри інтегрованих технологій машинобудування був проведений ІІ етап всеукраїнської студентської олімпіади з САПР та комп’ютерного моделювання в машинобудуванні.



Равська Наталія Сергіївна. Щастя – це бути потрібною людям

Теплими квітневими днями свій ювілей святкує доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Наталія Сергіївна Равська.



Закріплення спеціальностей і спеціалізацій за кафедрами ММІ НТУУ "КПІ"



Delcam plc – НТУУ «КПІ»

Уже майже п’ять років на кафедрі інтегрованих технологій машинобудування ММІ (завідувач кафедри – д.т.н. В.А.Пасічник) діє навчальний центр Delcam plc – НТУУ “КПІ” (науковий керівник – д.т.н., проф. Н.С.Равська).



Відкрито аудиторію ім. П.Р.Родіна

24 січня 2008 року на 86-му році пішов із життя засновник кафедри інструментального виробництва, чл.-кор. НАН України, д.т.н., проф. Петро Родіонович Родін. 23 січня 2009 року в ММІ на знак ушанування пам'яті П.Р.



Навчальний центр Delcam у НТУУ “КПІ”

22 листопада, відповідно до угоди про співробітництво між НТУУ “КПІ” та британською компанією Delcam Plc, на базі кафедри інструментального виробництва відбулося відкриття спільного навчального центру CAM/CAD технологій.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів