This version of the page http://consultant.parus.ua/364/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-08. The original page over time could change.
Парус Интернет-Консультант
документiв в базi
528853
ГоловнаПошук документiвДовiдникиЯк шукатиРеклама на порталiПро проект
Розширений пошук
Користуйтесь переважно розширеним пошуком. Це підвищує якість пошукової видачі. Докладніше "Як шукати" тут.
Подiлитися 

Органи державної влади iнформують

06.10.17
Додаткова соціальна відпустка на дітей: чи можна використовувати частинами?

До такої вiдпустки не можуть застосовуватися норми законодавства, що дозволяють подiл на частини, тому треба використовувати таку вiдпустку повнiстю.

05.10.17
Чим переведення в межах одного підприємства відрізняється від переміщення?

Переведення відрізняється від переміщення тим, що у разі переведення працівнику доручається або інша робота, або та ж сама, але на іншому підприємстві, або робота на цьому ж підприємстві, але в іншій місцевості.

05.10.17
Домашні тварини, що ввозяться чи вивозяться громадянами за межі України, підлягають письмовому декларуванню і контролю

Живі тварини, що вивозяться за межі митної території України, підлягають ветеринарно-санітарному контролю, який здійснюється посадовою особою контролюючого органу в зонах митного контролю на митній території України.

04.10.17
Платники єдиного податку третьої групи з 1 жовтня звітують за новою формою декларації

Платникам єдиного податку третьої групи необхідно подати Податкову декларацію за 9 місяців 2017 року за новою формою до 9 листопада включно.

04.10.17
Єдиний соціальний внесок підлягає сплаті, незалежно від фінансового стану платника

У разі несплати сум єдиного соціального внеску територіальними органами ДФС направляються платникам податків вимоги про сплату недоїмки. Суми недоїмки стягуються з нарахуванням пені та застосуванням штрафів.

03.10.17
Спадщина від члена сім’ї другого ступеня споріднення: особливості оподаткування

З 1 січня 2017 року дохід у вигляді вартості успадкованого майна, отриманий спадкоємцями, які є членами сім’ї спадкодавця другого ступеня споріднення, оподатковується за нульовою ставкою податку на доходи фізичних осіб.

03.10.17
Скільки годин повинен тривати скорочений робочий день у шкідливих умовах, коли він повинен починатися і закінчуватися?

Скорочена тривалість робочого часу означає, що час, протягом якого працівник має виконувати трудові обов’язки, скорочується, але працівник має право на оплату праці у розмірі повної тарифної ставки, повного окладу.

02.10.17
Цільова благодійна допомога на лікування та придбання лікарських засобів не включається до оподатковуваного доходу

До загального оподатковуваного доходу платника податку не включаються кошти або вартість майна (послуг), що надаються як допомога на лікування та медичне обслуговування.

02.10.17
Застосування податкової соціальної пільги до суми допомоги, яка виплачується за лікарняними листами

Платник податку має право на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отримуваного від одного роботодавця у вигляді заробітної плати, на суму податкової соціальної пільги.

29.09.17
У разі перейменування назви вулиць, міст тощо платнику ПДВ необхідно проводити перереєстрацію

Податковою адресою платника податків - фізичної особи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків у контролюючому органі.

29.09.17
Продаж власної сільгосппродукції: особливості оподаткування

При продажу сільськогосподарської продукції її власник має подавати податковому агенту копію Довідки за формою № 3ДФ.

28.09.17
Частину коштів, сплачених за навчання, можна повернути у вигляді податкової знижки

Якщо до кінця 2017 року не скористатися правом на податкову знижку за навчання у 2016 році, таке право на наступні роки не переноситься.

28.09.17
Чи може підприємець-загальник включати виплату зарплати до своїх витрат

До складу витрат фізичної особи – підприємця на загальній системі оподаткування включається сума нарахованої заробітної плати без вирахувань.

27.09.17
Зміни до Порядку оформлення результатів документальних перевірок

Прийняття наказу дозволить удосконалити порядок оформлення органами ДФС матеріалів документальних перевірок платників податків - юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів.

27.09.17
Чи має право на податкову знижку фізична особа – підприємець, яка є найманою особою та отримує дохід у формі заробітної плати?

Право на податкову знижку має фізична особа–підприємець, яка є найманою особою, виключно до доходів, одержаних протягом року у вигляді заробітної плати.

< Попереднi новини
наверх