This version of the page http://www.expometeor.com/index.php?id=500&doc=_ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-06. The original page over time could change.
Экспо-центр Метеор. Выставки в Украине, Днепропетровске. Проектирование и изготовление эксклюзивных, выставочных стендов.
Машпром-2017
11-13 октября
ЛитЭкс-2017
11-13 октября
Энергопром-2017
11-13 октября
ЗМ-Львов/осень-2017
18-20 октября 2017
ЗМ-Запорожье-2017
23-25 ноября 2017



13,Июнь
Изменение сроков проведения и стоимости участия
Приказ о изменении сроков проведения и стоимости участия в Международной специализированной выставке промышленного оборудования, металлообработки и литья "Машпром" "ЛитЭкс"

Подробнее>>>

18,Апрель
«Машпром тм» и «ЛитЭкс тм» расширяет границы! Впервые в Киеве!
Спешим сообщить, что началась активная подготовка к Международной специализированой выставке промышленного оборудования, металлообработки и литья.

Подробнее>>>

02,Март
Изменение места проведения выставки «Фасад»
Приказ о изменении места проведения Национальной выставки энергоэффективного строительства и ландшафтного дизайна «Фасад»

Подробнее>>>

24,Февраль
В новый год с новыми идеями на выставке «Агропром-2016»!
Национальная выставка агротехнологий «Агропром-2016» с 17 по 19 февраля с успехом прошла в г.Запорожье в ВК «Козак Палац».

Подробнее>>>

05,Февраль
Внимание! Экспо-центр «Метеор» начал активную подготовку к весенней строительной выставке «Фасад».
С 7- 9 апреля в Днепропетровске пройдет выставка, которая продемонстрирует передовые технологии и тенденции в области строительства, энергосбережения и благоустройства приусадебной территории.

Подробнее>>>

Свято краси для Львова!


30.06.2015

Фестиваль індустрії краси «Дзеркало моди» - наймаштабніша beauty-подія в Західній Україні

Які б не складалися обставини, головне ні коли не зупинятися і рухатися вперед! Під цим гаслом виставкова компанія Експо-центр «Метеор», 26-28 травня з успіхом провела у Львові Фестиваль індустрії краси «Дзеркало моди-Львів-2015». Захід дуже гостинно приймав Виставковий комплекс "Південний-EXPO".

ПРО ФЕСТИВАЛЬ:
Цьогорічний Фестиваль став найуспішнішим за всі 7 років його проведення у м. Львів! Кількість учасників Фестивалю, Чемпіонатів, майстер-класів, відвідувачів та кількість професійних заходів, перевищила показники за всі 7 років у 2 рази! Ми щиро вдячні всім, хто підтримує та допомагає розвивати проект "Дзеркало моди" по всій Україні.

УЧАСНИКИ:
Відвідувачів очікувало 94 компанії-учасниці з 14 регіонів України та Польщі, більше ніж 500 торгівельних марок по всім без винятку напрямам індустрії краси.

ВІДВІДУВАЧІ:
Показники відвідування заходу значно збільшилися та досягли відмітки більше ніж 5000 відвідувачів з 8 регіонів України. Відвідувачі залишили дуже схвальні відгуки щодо минулого заходу в цілому та окремо схвальні відгуки отримали закриті та відкриті заходи в рамках ділової програми Фестивалю.

НОВИНКИ!

  1. Нове місце проведення - новий спеціалізований виставковий центр «Південний-EXPO»;
  2. 37 нових, ніколи раніше не представлених компаній-учасниць!
  3. Вперше в рамках Фестивалю пройшов майстер-клас з нігтьової естетики з детальним відпрацюванням матеріалу;
  4. Відкрита безкоштовна Конференція з косметології, яка зібрала 5 авторитетних доповідачів, а також доповіді про омолодження та покращенню якості шкіри, контурну пластику, шугаринг;
  5. Майстер-класи з перукарського мистецтва та візажу від порталу MaxWoman.com. Майстер-класи зібрали близько 200 учасників, найактуальніші доповіді від відомих на території СНГ візажистів та перукарів в ролі доповідачів.
  6. Друковане видання «Вісник знижок, акцій і новинок»;

ПРОФЕСІЙНІ ЗАХОДИ:

  1. Майстер-класи з нігтьової естетики. У перше майстер-класи пройшли з відпрацюванням, а також у перше у Львові було презентовано програму майстер-класів від судді міжнародного рівня Ірини Амросієвої та Наталі Михайловської – майстра міжнародного класу, призера Українських та міжнародних Чемпіонатів;
  2. Майстер-класи з візажу;
  3. Майстер-класи з перукарського мистецтва;
  4. Косметологічна конференція (NEW!!!!);
  5. Семінар-тренінг для адміністраторів та директорів салонів краси. 28 травня київський бізнес тренер В. Вавілов, презентував нову антикризову програму для директорів та адміністраторів салонів краси.

ЧЕМПІОНАТИ ТА КОНКУРСИ:

  1. ВІДКРИТИЙ Відбірковий тур ЧЕМПІОНАТУ України з перукарського мистецтва, макіяжу, нігтьової естетики, нарощування та декорування вій «Чемпіонат Заходу «Золотий Лев». В цьому році у Чемпіонаті прийняло участь близько 400 учасників, а також було представлено більш ніж 40 номінацій.
  2. Відкритий Чемпіонат Західної України з масажу. В рамках Чемпіонату було визначено 5 найкращих масажистів Західної України. Всього у змаганні прийняло участь близько 100 конкурсантів.

ДЛЯ КОЖНОГО ВІДВІДУВАЧА!

  1. Знижки та грандіозні акції від компаній, були представленні всі три дні проведення Фестивалю;
  2. Безкоштовні відкриті майстер-класи на стендах учасників. Кожен відвідувач мав прекрасну можливість безкоштовно відвідати майстер-класи від провідних технологів популярних торгівельних марок;
  3. Неймовірний Beauty-РОЗІГРАШ косметики, відбувся 28 травня, було представлено близько 100 подарункових наборів від 10 компаній.

«Дзеркало моди» - це завжди «ураган» новинок в усіх напрямках beauty-індустрії! Роби відкриття в світі краси разом з нами!  

Шукайте нас у соц.мережах: «Вконтакте», «Facebook»,
а також на нашому порталі: zerkalomody.com
Для отримання детальної інформації,
Телефонуйте:  +38 (056) 373-93-70/71,
+38 (0562) 357-357
Або пишіть: zerkalo@expometeor.com


Комментарии пользователей
Последний комментарий


 

Оставьте ваш голос

Уважаемый гость, просим ответить, кто же вы?

 Я участник выставки
 Я посетитель выставки
 Я журналист, сотрудник СМИ
 Я не отношусь ни к одной из вышеуказанных категорий

Мы работаем ежедневно с 9.00 до 17.30
кроме выходных и праздничных дней.
купить половую доску в Днепропетровске аппараты высокого давления