This version of the page http://www.bizreliz.com/bizness/Page-2.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-05. The original page over time could change.
Бізнес | Page 2

Бізнес

VI Форум з питань конкуренції

2 березня 2017 року розпочався VI Форум України з питань розвитку конкуренції, організований Антимонопольним комітетом України спільно з Фондом розвитку конкуренції, з презентації та обговорення результатів проведеного у 2016 році Огляду Організацією економічного розвитку та співробітництва (Organisation for Economic Cooperation and Development – OECD)виконання Україною рекомендацій у сфері конкурентної політики та законодавства (далі - Огляд). Зазначені рекомендації були надані у попередніх експертних оглядах ОЕСР (2008 р.) і ЮНКТАД (2013 р.). В Огляді наведено актуальні рекомендації, які забезпечать Антимонопольному комітету, Кабінету Міністрів та Верховній Раді Українивсеохоплюючу дорожню карту з реалізації реформ. Огляд також включає низку рекомендацій для подальшого розвитку конкурентної політики і законодавства в Україні.

Огляд ОЕСР презентували Фредерік Женні (Голова Комітету з питань конкурентної політики та законодавства ОЕСР) та Степан Луців (Бюро Канади з питань конкуренції).

Представники виконавчої влади України разом з керівниками та представниками європейських конкурентних відомств обговорили можливості та виклики стосовно практичного застосування рекомендацій експертного огляду ОЕСР.

На високому фаховому рівні за участю представників різних гілок влади України, іноземних експертів були розглянуті та обговорені актуальні теми розвитку економічної конкуренції, зокрема, законодавчого забезпечення реформ у сфері конкуренції та реформи судочинства і її впливу на питання розвитку конкуренції.

Далі фахівці у сфері контролю за державною допомогою обговорюватимуть практичні аспекти імплементації системи моніторингу та контролю державної допомоги суб’єктам господарювання. Актуальність цієї теми зумовлена тим, що з 2 серпня 2017 року набирає чинності Закон України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання». Зокрема, розпочнеться інвентаризація чинних схем державної підтримки на виявлення у них ознак державної допомоги. 28 грудня 2016 року Антимонопольний комітет на своєму засіданнісхвалив Звіт про результати Пілотного проекту з контролю державної допомоги в енергетичній сфері України. Під час реалізації Пілотного проекту Комітетом проаналізовано 26 програм державної підтримки суб’єктам господарювання, яка надається у секторах вугільної промисловості, електроенергетики і нафтогазовому секторі, складено Звіт та розроблено низку рекомендацій надавачам державної допомоги.

Наступні частини VI Форуму присвячені актуальним темам розвитку економічної конкуренції, зокрема, вдосконаленню регулювання природних монополій та забезпечення справедливої конкуренції на ринках, що регулюються, вдосконаленню слідчих повноважень конкурентних відомств та механізмів співпраці з правоохоронними органами задля забезпечення ефективного розслідування картелів і інших антиконкурентних правопорушень, комплаєнс-програмам для бізнесу, як механізмом зниження операційних ризиків суб’єктів господарювання.

У заході взяли участь керівництво Антимонопольного комітету України, представники Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, центральних органів виконавчої влади, Голова Комітету з питань конкуренції ОЕСР Фредерік Женні, представники Представництва ЄС в Україні, Світового банку, Секретаріату Енергетичного співтовариства, Ради бізнес-омбудсмена, керівники та представники конкурентних відомств Білорусії, Болгарії, Італії, Латвії, Литви, Люксембургу, Молдови, Румунії, Словаччини та Туреччини, ділове та експертне співтовариство, експерти Фонду розвитку конкуренції, міжнародні експерти, представники профільних асоціацій, бізнес-кіл, громадськості та ЗМІ.

Форум України з питань розвитку конкуренції є майданчиком для обміну міжнародним досвідом у сфері конкуренції та напрацювання пропозицій щодо вдосконалення конкурентної політики, права та правозастосування в Україні.

Експортно-кредитна агенція

Спілка українських підприємств (СУП) переконана, що ухвалення законопроекту «Про забезпечення масштабної експортної експансії» (№2142а) є позитивним зрушенням у державному регулюванні зовнішньо-економічної діяльності (ЗЕД) та покликано стимулювати експортну діяльність українських виробників.

Нагадаємо, що 20 грудня 2016 Верховна Рада України у другому читанні прийняла закон «Про забезпечення масштабної експортної експансії» (№2142а). Документом передбачено, що для стимулювання експорту товарів (робіт, послуг) українського походження Кабінет Міністрів України повинен створити Експортно-кредитне агентство (ЕКА).

Спілка українських підприємців (СУП) у своїх пропозиціях для Уряду неодноразово наголошувала на необхідності удосконалення регулювання ЗЕД та створення державної установи з підтримки експорту. «Сподіваємось, що таке рішення є підтвердженням початку конструктивного та зваженого реагування керівництва країни на вимоги підприємців», — зазначив Ігор Гуменний, Член ради директорів СУП, власник UBC GROUP, яка експортує охолоджувальне обладнання у 70 країн світу .

Щоб здійснювати поставки продукції українського виробництва у країни ЄС на конкурентних умовах українським експортерам необхідно:

-          гарантії щодо виконання умов контрактів з боку українських підприємців;

-          страхування невиконання зобов’язань з боку українського постачальника;

-          гарантії держави за договорами, які забезпечують розвиток експорту;

-          часткова компенсація вартості експортних кредитів.

Саме ЕКА буде здійснювати страхування та перестрахування, надавати гарантії за договорами, які забезпечують розвиток експорту, а також брати участь у реалізації програми часткової компенсації відсоткової ставки за експортними кредитами

Крім того, поява ЕКА відкриє доступ українським експортерам до міжнародних інвестицій, так як наявність страхування є однією з ключових вимог багатьох міжнародних інвестиційних проектів.

«Виконання цих умов повинно вплинути на зниження собівартості українського виробництва, що зробить українську продукцію на закордонних ринках більш конкурентоспроможною», — впевнений Ігор Гуменний.

 

Довідково: Спілка українських підприємців (СУП) була зареєстрована 29 січня 2016 року. Це перша найбільша об’єднана сила українських підприємців, яка створена за межами політичних інтересів з метою формування сприятливого бізнес-середовища, захисту інтересів та популяризації інновацій серед представників малого, середнього та великого бізнесу України. СУП об'єднує, представляє та захищає інтереси незалежних українських підприємців, незважаючи на масштаб, галузь та географію їхньої діяльності. СУП прагне об’єднати понад 100 тис українських підприємців.



 

Форум про зони вільної торгівлі

1-2 грудня 2016 року за ініціативою Торгово-промислової палати України  під патронатом Національного форуму з підтримки експорту відбулась  Друга міжнародна конференція «Зони вільної торгівлі: можливості та виклики для України та партнерів».
   Конференція вже вдруге стала майданчиком для відкритого спілкування представників державної влади та бізнесу. Вона об’єднала понад  500 експортерів із усіх куточків України, представників вищих органів влади, зарубіжних торгово-промислових палат, іноземного бізнесудипломатичних місій, інвестиційних інституційпровідних експертів у сфері фінансової, інвестиційної діяльності, фінансово-банківських установ, а також іноземні делегації  країн, із якими Україна має угоди про вільну торгівлю. Загалом за два дні роботи конференції своїм досвідом і баченням взаємодії в рамках зон вільної торгівлі поділилися понад 90 українських та іноземних спікерів.
     «Упевнений, що обговорення на такому рівні найболючіших питань українських виробників-експортерів створює нові можливості для подальшого втілення заходів із диверсифікації українського експорту, залучення іноземних інвестицій в Україну та надання практичної допомоги малому і середньому  бізнесу у здійсненні експортно-імпортних операцій. Ми запропонували різноманітну програму нашої конференції, аби під час панельних дискусій і круглих столів обмінятися думками з актуальних питань підтримки експорту: щодо реалізації положень Угоди про вільну торгівлю з ЄС, використання потенціалу співробітництва з країнами СНД, ГУАМ, а також тієї «домашньої роботи», яку слід виконати українському та канадському урядам, щоб угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою мала позитивний результат», - сказав президент ТПП України Геннадій Чижиков.
  Метою  Другої міжнародної торгово-промислової конференції «Зони вільної торгівлі: можливості та виклики для України та партнерів»  стало  комплексне обговорення положення чинних і потенційних угод України про вільну торгівлю, а саме з державами  ЄС і СНД, Канадою, оскільки майже 70% торгівлі припадає саме на ці країни. Також перспективним напрямом співробітництва є ГУАМ (створення так званого нового Шовкового шляху до країн Центральної Азії та Китаю, Транскаспійського коридору, (ТРАСЕКА).
      На Конференції обговорили положення чинних угод України про вільну торгівлю, а також стан змін в економічній, митно-фіскальній, промисловій та інвестиційній сферах, питання інформаційної підтримки експорту, розвитку індустріальних парків і запровадження механізму державно-приватного партнерства.

 Одним з ключових заходів Конференції стала гала-сесія за участі прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, урядовців, бізнес-спільноти та представників міжнародного середовища, на якій обговорили питання, вирішення яких вдалося реалізувати відповідно до плану пріоритетних дій Уряду на 2016 рік в економічній, інвестиційній сферах, та у сфері промислової політики. Проблематика цих питань відображає той позитивний тренд, який розпочав формуватися в поточному році в Україні, а самеактивізація і розвиток дієвої співпраці Уряду України з українськими діловими колами. Нагадаємо, що результатом Першої міжнародної конференції стала серія зустрічей прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з бізнесом, ініційована ТПП України. На них вирішувались конкретні запити підприємців, зокрема, стосовно проблеми сприяння вітчизняному експортерові в просуванні товарів і послуг на ринки іноземних країн, відшкодування ПДВ, митних «схем» і безпідставного ініціювання кримінальних проваджень проти скаржника за наявності рішення суду на його користь тощо.
      Цікавим заходом стала фінансово-банківська панельна дискусія за участю представників НБУ, Мінфіну й експертів міжнародних інституцій, під час якої мова йшла про  лібералізацію валютного ринку, доступ до новітніх механізмів та інструментів торговельного фінансування, налагодження міжнародного співробітництва між клієнтами різних країн і програму розвитку фінансового сектора.
      Оскільки ми живемо в сучасному інформаційному суспільстві, електронні ресурси суттєво  впливають на розвиток дво- та багатосторонньої торгівлі у форматах b2b, b2c. Цим питанням була  присвячена окрема панельна дискусія щодо залучення інформаційних ресурсів і PR-інструментів держави та бізнесу для підтримки та стимулювання українського експорту.  
    В якості нововведення цього року в рамках конференції пройшли зустрічі представників міжнародних торгово-промислових палат і бізнес-асоціацій за участю представників дипломатичного корпусу в Україні. На них обговорювали спільні завдання щодо сприяння торгівлі, промисловій кооперації, інвестуванню. Також відбувся майстер-клас на тему: «Системний підхід до експорту - запорука успішного виходу на нові ринки» (на прикладі ринку ЄС).
 

Прес-служба ТПП України

Дослідження Amway про бізнес

Українці бачать у підприємництві додаткове джерело доходу, але при цьому багато хто відчуває дискомфорт від необхідності шукати і завойовувати клієнтів. Такі висновки можна зробити за результатами щорічного Глобального дослідження Amway про підприємництво (Amway Global Entrepreneurship Report, AGER), яке цього року проводилося в 45 країнах світу. Своїм ставленням до самозайнятості поділилися 50 861 особа всіх вікових груп. Безпосередньо в Україні було опитано 1 000 осіб.

 

Українці про бізнес

 

Особливість дослідження AGER у тому, що серед респондентів є як ті, хто вже займається бізнесом, так і ті, хто ні. Таким чином, опитування дає уявлення про сприйняття підприємництва та самозайнятості у країні в цілому, а не тільки від уже залучених осіб. Такий підхід особливо цікавий на тлі нещодавно опублікованих результатів дослідження Doing Business (проведене Світовим банком), де Україна піднялася з 83-го на 80-й рядок. При цьому рейтинг Світового банку оцінює саме умови ведення бізнесу, а не їх сприйняття громадськістю.

 

У дослідженні AGER найпоказовішим індикатором ситуації є інтегрований показник AESI (Amway Entrepreneurial Spirit Index) – Індекс підприємницького настрою. Цього року він визначався вдруге. В Україні середній індекс склав 33%, що значно нижче середньосвітового показника – 50%. Оцінка проводиться за трьома параметрами: бажаність (наскільки респонденти бажають відкрити свою справу), здійсненність (наскільки респонденти вважають себе готовими до початку підприємницької діяльності) та стійкість (наскільки респонденти можуть протистояти своєму соціальному оточенню, що намагається їх відмовити). При цьому саме по третьому параметру українці проявили себе більшою міроючисло тих, хто готовий відкрити свою справу, незважаючи на думку друзів і родичів, за рік зросло на 5% (і досягло 35%).

 

Надія на зміни

 

За останній рік число українців, які позитивно ставляться до підприємництва, зросло на 2% – тепер число таких співвітчизників досягає 65%. Динамікою це назвати складно, але тим не менше надія на позитивні зміни є. Досить тендітна і, звичайно, вона може знову скотитися до негативних оцінок у разі погіршення загальної ситуації у країні. Однак той факт, що відносно минулого року падіння зупинилосяобнадіює.

 

Середньосвітовий показник позитивної оцінки підприємництва – 77%. І він теж виріс за рік на два відсотки. При цьому найпозитивніше до підприємництва ставляться жителі Данії (94%), В'єтнаму (95%) і Норвегії (96%). Найгірший стан справ у Словаччині (58%), Румунії (52%) і Туреччині (42%).

 

Примітно, що за рік в Україні змінилася вікова група, найбільш зацікавлена урозвитку підприємництва. Якщо раніше в лідерах були молоді українці віком до 35 років, то зараз їх 72% (-2% у порівнянні з 2015), що теж не мало. Зате людей у віці від 35 до 49 років, які позитивно сприймають підприємництво, стало помітно більше – 75% (+8% за рік). Найбільш скептично налаштованими залишаються українці старше 50-ти.

 

Гроші важливіші за незалежність

 

Україна стійко йде врозріз зі світовою тенденцією у питаннях мотивації для відкриття своєї справи. Якщо у світі провідне місце займає «незалежність від роботодавця» (50%) і «можливість реалізувати свої ідеї» (47%), то в Україніце в першу чергу і традиційно – «додаткове джерело доходу» (34%). Тут також варто відзначити, що в регіональному розрізі вагомим виглядає й такий фактор, як «можливість повернутися на ринок праці». Так, в Києві його відзначили на рівні 53,4%.

 

На цьому тлі дивно виглядає невпевненість українців щодо необхідності самостійно знаходити і залучати клієнтів. 36% співгромадян будуть при цьому почуватися комфортно, в той час як 31% респондентів будуть відчувати себе ніяково. До речі, ще третина респондентів відповісти на це питання не змогла.

 

Диплом як фактор упевненості

 

Цікаво, що в дослідженні цього року вперше проявилися серйозні відмінності у відповідях респондентів з вищою освітою і без. Так, власники дипломів вузів налаштовані стосовно до підприємництва куди більш позитивно – 74% проти 62% у тих, хто такого диплома не має. Для порівняння: у 2015-му показники були 65% і 61% відповідно.

 

Схожа ситуація й з індексом підприємницького настрою – у тих, хто має диплом, він становить 42%, а у тих, хто вирішив не закінчувати вуз, – 29%.

Разом з тим, випускники інститутів і клієнтів готові шукати більш охоче. 46% відчувають себе комфортно у питаннях пошуку і завоювання клієнтів. У той час як серед людей без вищої освіти таких 31%.

 

Бачення майбутнього

 

Серед питань дослідження цього рокуоцінка перспектив підприємництва через 5 років. Відповідаючи про майбутнє, українці проявили швидше стриманий оптимізм: 25% опитаних вважають, що підприємництво буде грати більш значну роль, ще 29% впевнені, що воно залишиться на тому ж рівні, і тільки 12% стверджують, що роль підприємництва через 5 років знизиться.

 

Середньосвітові оцінки у цьому питанні теж різняться, але в цілому виглядають більш оптимістично: 39% впевнені, що підприємництво буде грати більш значну роль, 30% вважають, що залишиться на тому ж рівні, а песимістів у світі – 22%.

 

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, перейдіть за посиланням:
http://globalnews.amway.com/amway-global-entrepreneurship-report

 

Про Глобальне дослідження Amway про підприємництво

 

Перше дослідження AGER було запущене в 2010-му році під назвою Дослідження Amway про європейське підприємництво (Amway European Entrepreneurship Report), а з 2013 року стало світовим, охопивши 24 країни. Цього року воно охопило 45 країн і було проведене за допомогою особистих і телефонних інтерв'ю з більш ніж 50 тис. респондентів (чоловіків і жінок у віці від 14 до 99 років).

 

AGER 2016 був проведений Amway у співпраці з проф. д-ром Ізабель М. Вельпо, керівником по стратегії та організації у Школі менеджменту при Технічному університеті Мюнхена, Німеччина. Польова робота проводилася компанією Gesellschaft fuer Konsumforschung (GfK), Нюрнберг, з квітня по червень. Результати відправлені представникам наукового співтовариства, включаючи 45 академічних консультантів AGER, та всім зацікавленим аналітичним центрам, академічним і державним установам.

 

Про Amway

Amway – одна з провідних у світі сімейних компанійвиробників споживчих товарів, яка реалізує понад 400 найменувань продуктів високої якості у категоріях товарів для краси, здоров'я і дому. Вся продукція поширюється через Незалежних підприємців Amway. Компанія була заснована в 1959 році в місті Ейда, штат Мічиган, США. Amway веде діяльність в більш ніж 100 країнах і територіях, обсяг продажів склав $9,5 млрд у 2015 році. Найбільший обсяг продажу припадає на такі бренди: вітаміни і дієтичні добавки NUTRILITE™, засоби по догляду за шкірою і декоративна косметика ARTISTRY™, системи очищення води eSpring™.

 

ТОВ «Емвей Україна» – 56-е офіційне представництво міжнародної компанії прямих продажів Amway Corp., яке розпочало роботу в 2003 році. Головний офіс компанії розташований у Києві. Обсяг продажів ТОВ «Емвей Україна» в 2015 році склав більше 1 млрд гривень, на кінець цього ж року з компанією співпрацювали понад 280 тис. Незалежних підприємців Amway та постійних клієнтів.

Підприємницький талант жінок

18 листопада відбувся фінал конкурсу «Підприємницький талант України 2016» – бізнес-конференція «Майстерня підприємництва» та церемонія нагородження переможниць. Урочистий захід приймала головна спортивна та культурна арена країнистоличний НСК «Олімпійський». Учасники та гості події підвели підсумки конкурсу та привітали його призерів і лауреатів, а також обмінялися досвідом під час серії майстер-класів на бізнесову тематику.

Вітальним словом відкрили конференцію організатори конкурсувіце-президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Людмила Жук і генеральний директор «Емвей Україна» Томаш Мурас. Під час виступу Томаш Мурас вперше представив українській аудиторії результати Глобального дослідження Amway про підприємництво за 2016 рік (Amway GlobalEntrepreneurshipReport, AGER). Цього року опитування було присвячене підприємництву в контексті мінливих умов праці, а також навичкам знаходити клієнтів та завойовувати їх лояльність. Крім того, були озвучені результати дослідження у розрізі бачення респондентами майбутніх перспектив підприємництва в Україні.

«Як і минулого року, спостерігається гендерна різниця у показниках Індексу підприємницького настрою: чоловіки знову виявилися більш оптимістично налаштованими – для цієї групи показник склав 38, а серед жінок Індекс дорівнює 29, підкреслив Томаш Мурас. – Однак розрив скорочується. І за рік чоловіки втратили два пункти, а ось жінки, навпаки, додали одинПодібні результатице одночасно і виклик для нас, і підтвердження того, що така ініціатива, як «Підприємницький талант України», вкрай необхідна. Ми хочемо і готові підтримувати жінок, які впевнені у собі та започатковують власну справу».

Цьогорічна бізнес-конференція складалася з трьох частин: спершу фіналістки конкурсу провели панельну дискусію, під час якої поділилися рекомендаціями та власними рецептами успіху щодо пошуку можливостей там, де інші зазвичай бачать перешкоди. Модератором дискусії виступив професор Київської школи економіки та керівник програми МВА Іван Компан.

Основна частина конференції, присвячена майстер-класам від провідних українських бізнес-експертів, була поділена на чотири тематичних блоки: «Можливості успіху», «Можливості переможців», «Можливості майбутнього» та «Можливості лідерства». Спікерами стали:

·         Галина Єрьоменко, керівник і викладач Української школи медіації

·         Тетяна Терсенова-Заводовська, експерт з етикету і дипломатичного протоколу

·         Сергій Ноздрачьов, власник проектів «Еко-фільтр», викладач курсу «Підприємництво» в КМБШ

·         Світлана Юлдашева, генеральний директор і власник мережі хімчисток UNMOMENTO

·         Дмитро Кудренко, засновник, ідеолог і керівник сервісу електронного маркетингу eSputnik

·         Ярослав Ведмідь, засновник цифрової агенції Postmen

·         Катерина Балановська, директор компанії «Висоцький консалтинг»

·         Валерія Харатін, Незалежний підприємець Amway

Фінальним акордом заходу стала урочиста церемонія нагородження фіналістів, призерів та головної переможниці конкурсу. Переможницею і власницею головного призугрошового гранту у розмірі 70 000 грн.* – стала Валентина Сабельнікова, з проектом з вирощування безпечних і корисних для життя і здоров'я людей свіжих органічних овочів і ягід OrganicVilla. Фіналістки та найактивніші учасниці конкурсу також отримали нагороди та заохочувальні призи від організаторів і партнерів проекту

Валентина Сабельнікова, головна переможниця конкурсу «Підприємницький талант України 2016»: «Я дуже вдячна за віру в мій проект і таку високу оцінку моїх досягнень! Дякую всім за підтримку. Це дуже важлива подія в моєму житті, конкурс дуже багато дав мені як особистості і як професіоналу. Я вчергове переконалася, що можливості навколо є завжди, треба лише вміти їх побачити і скористатися ними. Дякую!» 

Прозорість оцінювання робіт учасниць членами журі була підтверджена аудитором конкурсуміжнародною аудиторською компанією BDO в Україні.

* Сума призу вказана до утримання податків, зборів і платежів, передбачених законодавством України на момент виплати призу. Термін проведення конкурсу: з 1 вересня 2016 року по 18 листопада 2016 року. Конкурс проводиться по всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій (АР Крим), а також території зони АТО Донецької і Луганської областей.

 

Про «Підприємницький талант України»

Національний конкурс для бізнес-леді «Підприємницький талант України» був створений у 2012 році в підтримку жінок, які хочуть розкрити свій потенціал в бізнесі, а також шукають натхнення та ідей для реалізації своєї справи. Проект дає можливість успішним жінкам - підприємницям заявити про себе, поділитися історією свого успіху і стати джерелом натхнення для інших.

Ініціатором проведення конкурсу виступає компанія Amway за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців.

Сайт конкурсу: http://business-talant.com.ua/

 

Про Amway

Amway - компанія прямого продажу з оборотом $ 9,5 млрд. Штаб-квартира розташована в Ейде, штат Мічиган, США. Найбільша частка продажу припадає на такі бренди Amway: вітаміни, мінерали та дієтичні добавки NUTRILITE™, засоби по догляду за шкірою і декоративна косметика ARTISTRY™, системи очищення води eSpring™. Вся продукція поширюється через Незалежних підприємців Amway. Світовий обсяг продажу у  2015 році дозволив Amway очолити рейтинг компаній прямого продажу Global 100 за версією авторитетного американського журналу Direct Selling News. Щорічний обсяг продажів компанії включає в себе доходи від бізнесу прямих продажів та інших пов'язаних видів діяльності.

Держава

  • Уряд Німеччини допоміг ДСНС
  • Найбільший бізнес-форум Європи!
  • Для женщин-предпринимателей
  • The 19th EU – Ukraine Summit

Соцiум

  • Завод покриття для стадіонів
  • Як бути з побутовими відходами?
  • Олімпіаду можемо й не побачити
  • Реалії книжкового бізнесу

 

Коментарі

Бернард Юкер: "Ви не можете планувати кар'єру"
14.07.2017
Після 37 років роботи в компанії АББ, Бернард Юкер планує піти у відставку. Він був... Подробнее...
Промова Віце-президента Європейської Комісії Валдіса Домбровскіса на Конференції з питань реформ в Україні
10.07.2017
Перш за все, хотів би висловити подяку британському та українському урядам за... Подробнее...
Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 3.10.2017 Завод покриття для стадіонів
  • 2.10.2017 НБУ повинен
  • 2.10.2017 Wi-Fi лондонского Сити
  • 2.10.2017 Відбувся Smart Build
  • 29.9.2017 В интернете меняют
  • 25.9.2017 Старт продажів Huawei Nova
  • 25.9.2017 Arricano: I полугодие 2017
  • 23.9.2017 Третій Міжнародний GR
  • 13.9.2017 Бизнес-сессия
  • 12.9.2017 Енергетичний форум в
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені