This version of the page http://www.bizreliz.com/banki-lombardi/Page-9.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-04. The original page over time could change.
Банки, Ломбарди | Page 9

Банки, Ломбарди

Новий голова правління РБІ

Спостережна рада Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) прийняла відставку Герберта Степіча як голови правління РБІ, і це рішення набрало сили  з моменту його прийняттяТаке рішення було прийнято після того, як 24 травня 2013 року Герберт Степіч подав заяву про свою відставку з посади з особистих причин. Водночас, Карла Севельду (63 роки), який є членом правління, відповідальним за корпоративний бізнес,  призначено новим головою правління, і він приступив до виконання своїх обов’язків із моменту прийняття цього рішення. Новий контракт із Карлом Севельдою завершується у середині 2017 року.

Йогана Штробля призначено новим заступником голови правління РБІ, і дію його контракту, як і контракту з фінансовим директором Мартіном Грюлем, також подовжено до середини 2017 року.

«В особі Карла Севельди ми призначили дуже хорошого наступника на посаду голови правління РБІ. Він працює у банку протягом 15 років, був заступником голови правління з 2010 року і має чудові зв’язки  як із клієнтами, так і всередині австрійської банківської Групи Райффайзен.  Його призначення є виявом довіри з боку Спостережної ради стосовно продовження нинішньої стратегії діяльності.  Ми розглядаємо наступність у менеджменті та бізнес-діяльності як один із ключових факторів успіху, особливо у складні часи», - заявив Вальтер Ротенштайнер, голова Спостережної ради РБІ. «Від імені всіх членів Спостережної ради я дякую Герберту Степічу за його більш ніж 40-річну відданість і великі заслуги перед банківською Групою Райффайзен. Його стратегічне бачення та талант ефективного втілення задумів відіграв життєво важливу роль у розбудові РБІ у провідну банківську групу в Австрії та Центральній і Східній Європі».

«Я радий, що мені висловили таку довіру, і вже в очікуванні нових завдань. Минулі роки були нелегкими з огляду на економічне середовище, але проактивне впровадження нашої стратегії було успішним», - сказав Карл Севельда. «Отже, я продовжу рух тим шляхом, якого дотримувалися я і  мої колеги з правління  разом із Гербертом Степічом. Моє призначення головою правління є непрямим підтвердженням правильності цього курсу».

Карл Севельда має 35 років досвіду в банківській індустрії, включаючи понад 20 років роботи в Creditanstalt. З 1998 по 2010 рр. він був членом правління Райффайзен Центральбанк Остеррайх АГ, а починаючи з 2010 року, виконував обов’язки заступника голови правління РБІ.  Разом із виконанням своєї нової ролі голови правління Севельда залишиться відповідальним за корпоративний бізнес до того часу, поки  Спостережною радою не буде визначено нове коло його функціональних обов’язків.


Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ є провідним корпоративним та інвестиційним банком на фінансових ринках Австрії і в країнах Центральної та Східної Європи. У Центральній та Східній Європі Райффайзен Банк Інтернаціональ управляє широкою мережею дочірніх банків, лізингових компанії та низкою провайдерів інших спеціалізованих фінансових послуг на 17 ринках.

Райффайзен Банк Інтернаціональ — єдиний австрійський банк, що працює і у світових фінансових центрах, і на азійському ринку, який також є центром його зацікавленості.

Загалом понад 59 тис. працівників банку обслуговують майже 14,2 мільйона клієнтів у більш ніж 3 тис. його відділень, більшість із яких знаходиться  в Центральній та Східній Європі.

Райффайзен Банк Інтернаціональ — повністю консолідована дочірня компанія Райффайзен Центральбанк Остеррайх АГ (РЦБ). РЦБ опосередковано володіє близько 78,5% простих акцій, що котируються на Віденській фондовій біржі; решта акцій знаходиться у вільному обігу. РЦБ є головним банком найбільшої австрійської банківської Групи Райффайзен та слугує центральним офісом усієї Групи РЦБ, включаючи РБІ.

Сертифікація банку на PayPass

Альфа-Банк (Україна) отримав сертифікацію на використання безконтактної технології компанії MasterCard. Впровадження безконтактних технологій дозволить клієнтам банку використовувати простий і безпечний спосіб розрахунків у торгово-сервісних мережах по всьому світу.

В рамках партнерства Альфа-Банку та MasterCard з розвитку безконтактних платежів технологія PayPass буде реалізована на щорічному Міжнародному джазовому фестивалі Alfa Jazz Fest 2013, який пройде у Львові з 13 по 16 червня. На платформі MasterCard РayPass Альфа-Банк пропонує чіпову картку AlfaJazzCard. Картка AlfaJazzCard стане основою для реалізації першого проекту з обслуговування масового заходу, де буде повністю виключено використання готівки.

На фестивалі в зоні обслуговування прийматимуться безконтактні картки MasterCard PayPass, що дозволить оптимізувати операції з розрахунку клієнтів і запропонувати їм якісно новий рівень сервісу. Вже протягом декількох років PayPass успішно застосовується у проведенні найбільших фестивалів Європи, таких як Open'er, Balaton Sound, Sziget Festival, Isle of Wight, Brits. Досвід використання PayPass на масштабних заходах світового класу показує, що ця технологія істотно збільшує швидкість обслуговування відвідувачів, зменшує черги, а також знижує ризики, пов'язані з присутністю готівки в місцях масового скупчення людей. Завдяки цьому в Європі технологія давно стала незамінною у місцях, де критично важлива швидкість обслуговування відвідувачів, а безпека і зручність є головними пріоритетами.

 «Ми раді, що клієнти Альфа-Банку зможуть скористатися всіма перевагами сучасної технології платежів PayPass. Менше 5 секунд достатньо для того, щоб розрахуватися карткою MasterCard PayPass в 866 000 торгово-сервісних підприємствах по всьому світу, з яких 5 000 знаходяться в Україні. PayPass платежі - ідеальне рішення для комфортної оплати, а також високої безпеки. Завдяки співпраці з Альфа-Банком ці переваги тепер доступні не тільки в магазинах, але і на одному з найяскравіших фестивалів України», - розповілаВіра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні.

 «Пропонуючи своїм клієнтам максимально зручні сервіси та технологічні продукти, ми не могли обійти стороною один з ключових трендів сучасних банківських інновацій - безконтактні картки. Ми вважаємо платформу MaterCard РayPass оптимальною для реалізації поставлених завдань. Безконтактна картка Альфа-Банку- це надійний, зручний і швидкий механізм оплати покупок, яким клієнти нашого банку можуть скористатися вже зараз, - зазначив Піотр Качмарек, директор роздрібного бізнесу Альфа-Банку (Україна). - При цьому ми не плануємо зупинятися на досягнутомуівже найближчим часом будемо готові запропонувати українському ринку можливість оплати покупок за допомогою платіжної картки, інтегрованої в смартфон».


Розвиток технології PayPass

PayPass- революційна технологія, що дозволяє здійснювати розрахунки одним рухом, просто піднісши картку на кілька сантиметрів до терміналу. Оскільки картку не треба передавати касирові, рівень безпеки платежів істотно підвищується. До того ж PayPass картки захищені тими ж стандартами шифрування, що і звичайні чіпові картки. Для більшої зручності і швидкості розрахунків будь-які покупки до 100 грн. не вимагають введення ПІН-коду або підпису чека. Разом з тим, покупки вище 100 грн. додатково захищені необхідністю введення ПІН-коду.

Впровадження технології PayPass в світі почалося в 2003 році, коли безконтактні платіжні термінали з'явилися в Канаді, США, Японії і на Філіппінах. Сьогодні картки і пристрої з функціоналом PayPass можна використовувати в близько 866 000 точок продажів в 51 країні по всьому світу, включаючи навіть такі нові сфери для безготівкового розрахунку, як торгові автомати, таксі, пропускні пункти на платних шосе та інше. В Європі найбільш активно PayPass впроваджується банками Великобританії, Франції, Польщі, Росії, Німеччини, Італії та Туреччини, - в кожній з цих країн випущено більше 1 мільйона карт MasterCard PayPass. У 2011 році Україна поповнила список країн, в яких доступна ця технологія. МаsterCard PayPass приймають 5 000 українських торгово-сервісних підприємств, включаючи 80 торгових мереж, серед яких Мегамаркет, Metro, Фуршет, Сільпо, Novus, АТБ, Фора, Велика Кишеня, Watsons, INTERTOP, Geox, Ecco, Timberland, Oodji, мережі швидкого харчування McDonalds, KFC, McFoxy, Челентано і багато інших.

Кожному випускнику по карті

Вже восьмий рік поспіль юнаки і дівчата, які закінчують загальноосвітні й спеціалізовані школи, фахово орієнтовані гімназії і багатопрофільні ліцеї, технікуми і коледжі, одержують на випускних урочистостях у подарунок від банку «Хрещатик» справжній фінансовий інструментбагатофункціональну платіжну картку на базі карток міжнародних платіжних систем Visaі MasterCard. Безкоштовно оформити картку «Крок у життя» у рамках однойменної Всеукраїнської фінансово-освітньої програми може кожен випускник нашої країни за наявності атестата або диплома III-IVрівнів акредитації. Для цього достатньо лише взяти участь у цій програмі і завітати до будь-якої установи банку «Хрещатик» у будь-якому регіоні. Картка надається і обслуговується безкоштовно. Крім того, до цього карткового рахунку можуть бути оформлені додаткові картки для рідних і коханих для спільного користування коштами або поповнення рахунку, є можливість зарахування іменної стипендії, заохочувальних виплат, подарункових сум та ін., оплачувати мобільний зв’язок та інші обов’язкові платежі через банкомати банку або інтернет-банкінг «Хрещатик-online», одержувати поповнення рахунку з інших карткових рахунків, відкритих у «Хрещатику», та ін.

«Підтримати молодь, надати їй певні знання у фінансовій сфері, допомогти ввійти у доросле життя освіченими, що підвищить шанси юнаків і дівчат реалізувати свої можливості, саме в цьому «Хрещатик» вбачає свій соціальний внесок у майбутнє нашої держави, − підкреслила Марина Нестеровська, директор департаменту роздрібного бізнесу банку. − Уроки кризи засвідчили: суспільство, яке виховує своїх громадян упевненими у завтрашньому дні, надає їм всіляку підтримку у різних аспектах життєдіяльності, може з найменшими втратами вийти з прориву, пережити складнощі і виробити правильну стратегію і тактику власної долі».

Наразі вже майже 500 випускників у столиці та 16 регіонах країни —  Херсоні, Івано-Франківську, Луцьку, Ужгороді, Миколаєві й інших населених пунктах Львівської області та ін. — одержали грамоти голови Правління банку Дмитра Гриджука, цінні подарунки. «Та молодь, яка закінчила школу або виш з відзнакою, − зауважила фінансист, − мала можливість не тільки отримати картку високого класу Gold з особливими привілеями і пільгами, а також картку E-Pay для безпечних розрахунків в інтернет-середовищі. Тож, зверніть увагу: гарно вчитисявигідна справа».

В цілому з початку дії Всеукраїнської фінансово-освітньої програми «Крок у життя» у 2006 році у ній взяли участь понад 1800 юнаків і дівчат у 23 регіонах країни.

Банк выпустил Просто-Карту

С 26 марта Platinum Bank  предлагает своим клиентам «Просто-Карту» -  новую кредитную карту с максимально простыми условиями кредитования и обслуживания. Среди ее уникальных характеристик фиксированный платеж, который клиент оплачиваеткогда пользуется картой, и отсутствие каких-либо других платежей и комиссий за обслуживание.

 

 

Идея создания максимально простой кредитной карты возникла в Platinum Bank после ряда исследований, проведенных в крупных городах Украины. Выяснилось, что у украинцев сформировался ряд предубеждений относительно кредитных карт. Эти предубеждения вызваны всевозможными скрытыми комиссиями, запутанными условиями банковских договоров, написанных мелким шрифтом, очередями в отделениях. Даже те люди, которые пользуются кредитными картами, не всегда чувствуют себя комфортно из-за целого ряда факторов: от  незнания точной комиссии за снятие денег в банкомате до непонимания, сколько вообще придется заплатить за пользование кредиткой.

 

 

Данные исследования вдохновили Platinum Bank на создание продукта, призванного разрушить существующие стереотипы о кредитных картах - максимально простой кредитной карты, которую так и назвали «Просто-Карта». Условия ее получения и обслуживания понятны для самого неискушенного потребителя: бесплатное оформление и никаких комиссий за снятие наличных в банкоматах при расчетах в торговых сетях и за ежемесячное обслуживание карты. В «Просто-Карте» реализован простой принцип: пользуешься кредитомплатишь, не пользуешьсяне платишь.

 

 

Стоит особо отметить, что погашение задолженности и плата за пользование кредитом включены в единый ежемесячный платеж, который не меняется. Нет никаких дополнительных платежей - скрытых комиссий, страховок и прочих «незаметных» начислений. А это значит, что клиенты смогут с легкостью планировать свои расходы, зная, что до окончания договора ничего не изменится.

 

 

Кроме того, в «Просто-Карте» нет ограничений на проведение операций в рамках кредитного лимита, максимальная сумма которого может достигать 20 тысяч гривен. За счет оплаты ежемесячных платежей на карте возобновляется сумма доступных средств, а значит, ими снова можно пользоваться, не обращаясь в банк.

 

 

«Свой новый продукт мы постарались сделать максимально простым и доступным для потребителя. Ничего лишнего, скрытого в тумане мелких буквтолько сумма кредита и цифра ежемесячного платежа, поскольку именно это в первую очередь интересует клиентов. Я думаю, что «Просто-Карта» не только сможет завоевать популярность у наших клиентов, но и в целом расширит категорию пользователей кредитных карт», - говорит Анджей Олейник, директор по маркетингу и развитию продуктов Platinum Bank.

 

 

Оформить «Просто-Карту» можно в любом отделении или центре обслуживания Platinum Bank. Для этого необходимо озвучить желаемую сумму кредита и предоставить оригинал паспорта и ИНН. Решение об оформлении кредитной карты принимается всего за 20 минут.

 

 

 

Зросли вклади в гривнях

На 200 мільйонів гривень зросли вклади фізичних осіб в національній валюті у КРЕДОБАНКу за 2012 рік. Загальний обсяг коштів фізичних осіб у КРЕДОБАНКу зріс більше ніж на 8 % та склав за підсумками року 1,9 мільярд грн.  При цьому середня сума депозиту вкладника банку минулого року склала близько 30 тис. грн., що  на 30 % більше ніж у 2011 році.

Найбільш популярними серед клієнтів КРЕДОБАНКу  були депозитні продукти,  що передбачають можливість дострокового розірвання депозитного договору із збереженням відсоткової ставки та депозити з можливістю конвертації в іноземну валюту під час дії депозитного договору, які банк запропонував минулого року. Попитом користувалися також короткострокові депозитні вклади терміном від одного до трьох місяців. Найбільш активним періодом залучення гривневих депозитів стала друга половина року, адже саме в цей період КРЕДОБАНК вийшов на ринок з цікавими продуктовими пропозиціями, такими як «Депозит on-line»,Депозит «Спекотний»та«Новорічний».

 - Незважаючи на деякі девальваційні очікування, що мали місце на ринку у 2-й половині минулого року, клієнти розміщують в КРЕДОБАНКу переважно депозити у національній валюті, - говорить Голова Правління ПАТ «КРЕДОБАНК» Дмитро Крепак. – Депозити в гривні є набагато більш вигідними для вкладників порівняно з валютними, особливо в умовах низької інфляції та дієвого контролю за валютним курсом з боку Національного Банку, як це було минулого року. Позитивною тенденцією також є те, що дедалі більше вкладників обирають банк для обслуговування чи розміщення вкладів, беручи до уваги не лише привабливі процентні ставки, але й такі фактори, як надійність  та стабільність банку. Про це свідчить не тільки динаміка збільшення обсягів депозитів фізичних осіб на рахунках КРЕДОБАНКу,  але й  також загальне  зростання кількості його клієнтів протягом минулого рокуБезперечно, цьому ми повинні завдячувати багаторічній діяльності на українському ринку, бездоганному виконанню своїх зобов’язань перед клієнтами в  часи кризових явищ у банківському секторі протягом 2008-2009 років та, без сумніву, бездоганній репутації материнської структуринайбільшого банку Польщі РКО Bank PolskіSA.

Держава

  • Уряд Німеччини допоміг ДСНС
  • Найбільший бізнес-форум Європи!
  • Для женщин-предпринимателей
  • The 19th EU – Ukraine Summit

Соцiум

  • Завод покриття для стадіонів
  • Як бути з побутовими відходами?
  • Олімпіаду можемо й не побачити
  • Реалії книжкового бізнесу

 

Коментарі

Бернард Юкер: "Ви не можете планувати кар'єру"
14.07.2017
Після 37 років роботи в компанії АББ, Бернард Юкер планує піти у відставку. Він був... Подробнее...
Промова Віце-президента Європейської Комісії Валдіса Домбровскіса на Конференції з питань реформ в Україні
10.07.2017
Перш за все, хотів би висловити подяку британському та українському урядам за... Подробнее...
Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 3.10.2017 Завод покриття для стадіонів
  • 2.10.2017 НБУ повинен
  • 2.10.2017 Wi-Fi лондонского Сити
  • 2.10.2017 Відбувся Smart Build
  • 29.9.2017 В интернете меняют
  • 25.9.2017 Старт продажів Huawei Nova
  • 25.9.2017 Arricano: I полугодие 2017
  • 23.9.2017 Третій Міжнародний GR
  • 13.9.2017 Бизнес-сессия
  • 12.9.2017 Енергетичний форум в
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені