This version of the page http://www.souvenirua.com/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-03. The original page over time could change.
Українські Сувеніри - Купити оптом чи вроздріб

Javascript is disabled or not supported by your browser. Javascript must be enabled...

Kатегорії

Доставка 1-3 доби по всіх регіонах України: Донецьк і Донецька область, Одеса й Одеська область, Луганськ та Луганська область, Крим і Кримська область, Запоріжжя та Запорізька область, Вінниця та Вінницька область, Полтава та Полтавська область, Івано-Франківськ та Івано -Франківська область, Хмельницьк і Хмельницька область, Житомир та Житомирська область, Черкаси та Черкаська область, Закарпаття та Закарпатська область, Миколаїв і Миколаївська область, Рівне та Рівненська область, Суми та Сумська область, Тернопіль та Тернопільська область, Херсон та Херсонська область, Чернігів та Чернігівська область, Волинь і Волинська область, Кіровоград та Кіровоградська область, Чернівці та Чернівецька область, Севастополь та Севастопольська область.

украинские сувениры, ukrainian souvenirs, сувениры оптом

Наші ціни %
Цінова категорія Сума замовлення
Роздріб до 1000 грн
Мілкий опт від 1000 грн до 2500 грн
Опт від 2500 грн
Новинки
Ікона мала на підставці
50.07 грн 39.00 грн
 
Магніт зі стразами
19.00 грн 15.00 грн
 
Дошка велика "Декупаж"
72.00 грн 56.00 грн
 
Масельниця"Літо"
147.03 грн 113.10 грн
 
Ікона на підставці "Миколай"
126.00 грн 97.50 грн
 
Глечик "Калина"
189.00 грн 145.60 грн
 
Келих "Пузо"
33.80 грн 26.00 грн
 
Обкладинка шкіряна "Пташка"
Оптом: 56.07 грн
Оптом: 64.49 грн
Роздріб: 74.12 грн
 
Обкладинка шкіряна "Паспорт українця" 3
Оптом: 56.07 грн
Оптом: 64.49 грн
Роздріб: 74.12 грн
 
Більше новинок...

в корзину

Корзина покупок
 

УКРАЇНСЬКІ СУВЕНІРИ
оптом та вроздріб

У нашому інтернет-магазині можна купити українські сувеніри оптом чи вроздріб, а також глиняний посуд, вишиванки, футболки, карпатський чай і багато інших виробів за ціною виробника з швидкою доставкою по Україні (доставка в Київ, наприклад всього 1 день, а до Харкова 2 дні).

Категорії
Аксесуари для бані та сауни
Для вагітних
З українською символікою
Картини та ікони з бурштину
Корпоративні сувеніри під нанесення логотипу
Натуральна косметика
Сувенірні вироби
Шкарпетки
Ароматизатори
Прапори України
Карпатський чай
Поліський чай
Посуд
Друкована продукція
Вироби з кристалами
Текстиль і аксесуари
Різне
Розпродаж
Лідери продажу
Прапор України 150х100
Оптом: 39.87 грн
Оптом: 45.86 грн
Роздріб: 52.70 грн
Мило-шампунь карпатське
Оптом: 6.23 грн
Оптом: 7.17 грн
Роздріб: 8.24 грн
Мило живе "Карпатські трави" мале
Оптом: 10.40 грн
Оптом: 12.00 грн
Роздріб: 13.60 грн
Браслет, що світиться "Прапор"
Оптом: 1.95 грн
Оптом: 2.25 грн
Роздріб: 2.55 грн
Прапор України 120х80
Оптом: 36.13 грн
Оптом: 41.56 грн
Роздріб: 47.47 грн

Про наші сувенірні вироби

Сувенір (від французького souvenir - пам'ять) це предмет, головним призначенням якого є нагадування про щось (про відвідини певної країни, музею, тощо). 

Виходячи з цього, сувеніри це своєрідна частинка того місця, де вони були придбані. У їх якості може виступати брелок для ключів з зображенням емблеми міста, магніт на холодильник із зображенням якого-небудь відомого місця або ж об'єкта культури. Сувеніри найчастіше продаються в місцях скупчення туристів, в спеціалізованих наметах або магазинах, власниками яких, як правило, виступають місцеві жителі. Галузь сувенірного бізнесу є важливою для економіки кожної країни і швидкими темпами розвивається у всьому світі. 

В асортимент нашого вітчизняного інтернет-магазину подарунків входить сама різноманітна українська сувенірна продукція, яка виготовляється справжніми майстрами-ремісниками, професіоналами своєї справи. На сторінках нашого магазину Ви можете побачити і придбати колоритні, яскраві та оригінальні сувеніри, кожен з яких по своєму особливий. Ми займаємося продажем сувенірів в роздріб і оптом. Будь-який виріб, який Ви купите в нашому інтернет-магазині «Українські сувеніри» буде оригінальним і чудовим подарунком з будь-якого приводу і без приводу, так як український сувенір - безсумнівно найкращий сувенір. Якщо ви потрапили до нас виглядаючи на просторах інтернету подарунки та сувеніри оптом придивіться до нашого інтернет-магазину сувенірів. Наш інтернет-магазин подарунків Українські Сувеніри завжди Вам радий і готовий запропонувати якісні українські сувеніри оптом і в роздріб за ціною виробника.

Спеціалізація нашого магазину

Наша спеціалізація це продаж стильних, прикольних, незвичайних і унікальних сувенірів оптом. Ми ні крапельки не сумніваємося, що виставлені на нашому сайті сувеніри обов'язково вас зацікавлять. Сувеніри та подарунки, які ми пропонуємо, це по справжньому, твори мистецтва, які створювалися для того, щоб дарувати радість людям. Нашій продукції немає рівних на ринку. У нас на сайті Ви можете бачити велику кількість виробів українських майстрів з глини, дерева, кераміки та інші різноманітні дрібниці.

У нас, на Заході України, найбільшого розвитку досягло виробництво сувенірів з дерева, таких як дерев'яні булави, курильні трубки, дерев'яний посуд та інші дерев'яні сувеніри. Це можна пояснити тим, що тут знаходиться велика кількість деревини - сировини для виробництва сувенірів. Завдяки цьому місцеве населення гуцулів із століття в століття удосконалює свою майстерність в сувенірному виробництві. Їхні вироби прикрашали будинки багатих людей в Румунії, Австро-Угорщини, Польщі, а також в Радянському Союзі. У наш час роботи гуцулів ще більш популярні, їх купують в США, Канаді, Австралії, Європі, Росії, Білорусії, Ізраїлі та інших країнах.

Що стосується гончарства та виробництва керамічних сувенірів, то воно більш розвинене в східній і центральній частинах України. Тут виробляють відому Гаварецьку, Вишневу, Червону кераміку, кераміку Майоліку, яка також користуються дуже великою популярністю як у самій Україні так і за кордоном.

Низькі ціни на сувеніри оптом і в роздріб

 

Відгуки
Приятно работать ...
« Благодарим Украинские Сувениры за их профессионализ м и трепетный подход к задаче. Спасибо не ...»


Анна Киев

« Хочу подякувати , замовив прапор , прийшов на наступний день , персонал вічливий , товар якіс ...»


Женя Крлпивн...

Рівень обслуговув...
« Товар замовила 08.08.2017. У той же день зі мною зв'язався представник магазину. Виявилось що ...»


Вікторія Кривий Ріг

Показати всі відгуки
Написати відгук

Українські Сувеніри - Купити оптом чи вроздріб
  • Currently 3.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Рейтинг: 3.5 из 5 (голосов: 108 / отзывов: 108)